7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• yamato41
    78749:
    "Hogyan mersz egyáltalán ilyet írni, he? A PES tökéletes és kész. ÉÉÉRRRRTEEED?
    Ez egyébként sem bug, teljesen reális, minden második meccsen van ilyen. De még ha az is lenne, messziről nem is látszik, tehát ilyen nincs is. Csak kukacoskodás, hogy kikockázod az akciót, teljesen felesleges, mert ez játék közben fel sem tűnik."
    78762:
    "ironizaltam kicsit, nem tudtam kihagyni
    A 2014 kétségtelenül sokkal jobb, mint a 13. Nagyon kiforratlan még, de nagyon sok korábbi bug nincs benne. Hatalmas potencia van benne. A fizikai küzdelem modellezése zseniális.
    A pesedit patch szerintem a gameplayen is javít. Igazán komoly buggal 15 meccs alatt nem találkoztam. Apró hibák vannak, de élvezhető. A széljátékban van kis hiányérzdtem, de ezt talán gyakorlással javítható.
    Az auto feint nagyon jó, lényegében ezt hiányoltam korábban. Persze itt az atyaisten lehurrogott, de lényeg, hogy van és használható."
    78763:
    "nem kéne újra kezdened"
    78766:
    "Megint kitiltatsz? Rettentően félek. Hanyagolj,ha kérhetném."
    78767:
    "nem én tiltottalak ki

te kezdted megint a személyeskedést"

Hát én nem kezdtem semmit. Tettem két ironikus megjegyzést, amiben semmi sértő nem volt, rettentően messze áll a személyeskedéstől, ráadásul nem is rá vonatkozott, hanem a vak, fanatikus peshívőkre, a második pedig egy régi javaslatom volt, amire elég érdekes reakciót kaptam. Más sokkal erősebbet írt korábban, mégsem történt semmi. Túlélem, ha a nem bírja a búrámat, nem érdekel. De kértem, hogy ne reagáljon. Mégis megtette. Aztán rám fogta, hogy én személyeskedem. Hát nem, ezt nem fogadom el.
    Megjegyzem igen, érzek némi elégtételt, hogy az általam többször leírt bugokat (szabadrúgásnál belógó szélső védő, terminátormód az ellennek, csalásos átfolyás, összevissza fújó rigó stb.) kivették és a hiányolt auto cselt berakták (auto feint). Tehát pont azokon a pontokon javítottak, amiket szarvashibának tartottam ellentétben akárkivel. Igen, ez jólesik. Nyilván ez lehet az oka a letámadásnak, de valójában nem is értem. A fenyegetőzés nem félemlít meg, mert banolni nem tudnak, még ha akarnak sem.
    Egyenlő elbírálást szeretnék kérni, ennyi. De lehet, hogy tényleg sokat kérek.