81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Sanyicucu
    Nekem is tudnátok segíteni két vita közt?

• Breki33
    " itt az atyaisten lehurrogott" ez tényleg nem rám vonatkozott persze

megvádoltál, hogy én tiltottalak ki, miután elmagyaráztam, hogy semmi közöm hozzá, akkor pedig lehazugoztad lehülyézted az itteni modikat, aztán diktátorkodással vádolsz mert ki mertem törölni ezt a hozzászólásod

tudod ha valakit kitiltanak azt nem kerülheti meg, deha mégis megteszi akkor legalább húzza meg magát gondolkodjon el már és ne flamelje már szét a hülyeségeivel a fórumot

az meg hogy a saját magam által nyitott fórumból te akarsz kitenni az már nonszensz
  • SergioAmigo
    | #78815 re ment
  • SergioAmigo
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=3556
  • tobias88
    Amúgy mivel lehet gyorsan futni? Mert nyomom neki a futást, de néha úgy dönt, hogy sprintel mint az őrült, máskor meg csak kocog. Elképesztően borzalmas, hogy a gép eldönti mindig, hogy kié lesz a labda és akkor oda se lehet menni érte
  • yamato41
    78749:
    "Hogyan mersz egyáltalán ilyet írni, he? A PES tökéletes és kész. ÉÉÉRRRRTEEED?
    Ez egyébként sem bug, teljesen reális, minden második meccsen van ilyen. De még ha az is lenne, messziről nem is látszik, tehát ilyen nincs is. Csak kukacoskodás, hogy kikockázod az akciót, teljesen felesleges, mert ez játék közben fel sem tűnik."
    78762:
    "ironizaltam kicsit, nem tudtam kihagyni
    A 2014 kétségtelenül sokkal jobb, mint a 13. Nagyon kiforratlan még, de nagyon sok korábbi bug nincs benne. Hatalmas potencia van benne. A fizikai küzdelem modellezése zseniális.
    A pesedit patch szerintem a gameplayen is javít. Igazán komoly buggal 15 meccs alatt nem találkoztam. Apró hibák vannak, de élvezhető. A széljátékban van kis hiányérzdtem, de ezt talán gyakorlással javítható.
    Az auto feint nagyon jó, lényegében ezt hiányoltam korábban. Persze itt az atyaisten lehurrogott, de lényeg, hogy van és használható."
    78763:
    "nem kéne újra kezdened"
    78766:
    "Megint kitiltatsz? Rettentően félek. Hanyagolj,ha kérhetném."
    78767:
    "nem én tiltottalak ki

te kezdted megint a személyeskedést"

Hát én nem kezdtem semmit. Tettem két ironikus megjegyzést, amiben semmi sértő nem volt, rettentően messze áll a személyeskedéstől, ráadásul nem is rá vonatkozott, hanem a vak, fanatikus peshívőkre, a második pedig egy régi javaslatom volt, amire elég érdekes reakciót kaptam. Más sokkal erősebbet írt korábban, mégsem történt semmi. Túlélem, ha a nem bírja a búrámat, nem érdekel. De kértem, hogy ne reagáljon. Mégis megtette. Aztán rám fogta, hogy én személyeskedem. Hát nem, ezt nem fogadom el.
    Megjegyzem igen, érzek némi elégtételt, hogy az általam többször leírt bugokat (szabadrúgásnál belógó szélső védő, terminátormód az ellennek, csalásos átfolyás, összevissza fújó rigó stb.) kivették és a hiányolt auto cselt berakták (auto feint). Tehát pont azokon a pontokon javítottak, amiket szarvashibának tartottam ellentétben akárkivel. Igen, ez jólesik. Nyilván ez lehet az oka a letámadásnak, de valójában nem is értem. A fenyegetőzés nem félemlít meg, mert banolni nem tudnak, még ha akarnak sem.
    Egyenlő elbírálást szeretnék kérni, ennyi. De lehet, hogy tényleg sokat kérek.
  • attis95
    koszi,de megneztem es ez XP-n nem megy :D igy mit tudok tenni
  • cvetok
    nálam a visszajátszások lassúak vmiért, de játék közben nem akad, meg a menü sem...nem értem...
  • cvetok
    közben megtaláltam, hülye görgő... :D de köszi ;)
  • SergioAmigo
    Valami jó grafika javítod van ?
  • daver88
    Letölt, telepít, és már jó is:

Katt

• attis95
    ez a hiba uzenet : to run this application, you first must install one of the following versions of the .NET Framework: v4.0.30319

Contract your application publisher for instructions about obtaining the apporite versions of the .NET Framework
  • Sanyicucu
    Nálatok vannak szurkolók?Nálam egyik percről a másikra eltűntek.A szurkoló hang az megvan csak az emberek tűntek el.A Pesedit patch van fent semmi más.Újra raktam a játékot hátha megjavul de patch nélkül is ugyan ez van.Minden Good-on van.Változtattam a felbontáson is de akkor is ugyan ez van.
  • [HUN]FaTaL
    Fejezd már be a nyavalygást.
  • SergioAmigo
    Nagyon csöves a grafika nemtom nekem annyira mű az egész :(
  • yamato41
    Ki a topikdiktátorral!
  • [HUN]FaTaL
    A menü tényleg szar, de túl lehet élni, mivel a játék jó lett :)
  • tobias88
    ez kész, 3 kamera elrejtése miatt megcsinálták görgetősre...
  • DaemoonHunter
    A menüt kezdem megszokni, erősen retro beütés, az nem lassul, viszont maga a meccs produkál érdekes dolgokat, illetve gyakran túl hosszú a reakcióidő, pl lövésnél, de szerencsére a gép is ügyetlenkedik nem egyszer kivezette a labdát a pálya végén :D
  • Breki33
    nálam a menü lassú idegesítően vmiért, szerencsére magában a meccsen eddig nem tapasztaltam ilyet

a menü viszont tényleg gagyi
  • Breki33
  • DaemoonHunter
    Másnál is "kihagynak" néha a játékosok? Van hogy szimplán nem kezelik le a labdát, vagy nem veszik le, elgurul a lábuk mellett, közt a labda illetve kocognak a labdáért valami csigalassú módon(ez nagyon ritkán de annál illúziórombolóbb).
  • cvetok
    hol van blimp camera???? nekem a kamera beállításoknál nincs blimp
  • Breki33
    nem igazán értem miről beszéltek, van blimp camera és a kamerák nagyon sokféle módon variálhatóak lehet custom camera is
  • Breki33
    utoljára szólok, az sg modikat ócsároltad és hazugnak állítottad be most pedig engem sértegetsz

elmondtam világosan hogy ezentúl a személyeskedő hozzászólásaid törlöm
  • yamato41
    Persze saját személyeskedését nem törli...
  • yamato41
    Azt sajnálom, hogy csak saját szájíze szerint működik. Aki neki nem szimpatikus, azt törli. Miért kell flémelni?
    NEM céloztam semmire és senkire, nem kezdtem személyeskedni. Önkényes módon törölt, ráadásul ON tartalmat is. Ez megengedhetetlen. Miért kell ezt?
  • yamato41
    Topikdiktátor működött. Erővel megy csak. Sajnálom. Az ont azért nem kellett volna. De ez is minősít.
  • tobias88
    ott van pedig...
    options/system settings/match screen settings és tedd át offra
  • tobias88
    custommal tolom, de nagyon közel van, zavaró persze
  • cvetok
    nektek nem hiányzik a Blimp kamera nézet??? még gondolom nincs kamera állító progi
  • wednes
    Arra van lehetőség vagy majd mod, hogy a játékosok alatti erősávot kikapcsolni? A neveket szerencsére ki lehet.

Ez az egy dolog ami belerondít a messziről egész életű foci kinézetnek. Mert ez rögtön emlékezteti az ember, hogy ez egy játék és nem TV-ben megy a meccs. :)
  • daver88
    milyen hibát?
  • attis95

nem tudom beallitani a kontrollert/billentyuzetet mert ha megnyitnam a setting.exe-t akkor hibat ir ki!igy meg nem tudom mi a sprint stb, mert teljesen mas mint a 12-ben vagy 13-ban...
    mit tudok tenni :S esetleg toltsek le valami gameplay tool-t?
  • Breki33
    "Combination play
    Előre beállított mozgási taktika. 3 vagy több játékost úgy be lehet állítani hogy bizonyos szituációkban egy kívánt irányba futnak. Ezeket a mozgásokat automatikusan és manuálisan is el lehet indítani meccs közben."

Részletesen
    http://pesmastery.com/pes-2014-combination-play/

• Breki33
    Mindenki a saját ízlésének megfelelően lőheti be ahogy FXAA graphic injector-nál is.

Nálam flat moncsin nagyon jól néz ki ahogy a srác megcsinálta lcd-n lehet hogy sok.
  • Breki33
    fogd már fel kedves alreg, hogy nem én tiltattalak ki, te mentél rinyálni a modikhoz akiket speciel nem is ismerek és mikor nem neked adtak igazat még neked állt feljebb

világosan leírták, hogy miért tiltottak ki ne keverj már bele!
    Soha sehonnan senkit se tiltattam ki nem is ismerem az itteni modikat

Az hogy nem személyeskedtél meg megint hazugság: "Persze itt az atyaisten lehurrogott" ez pl mi

próbálj meg végre normális hangvételben fórumozni, ha nem tetszik járj máshová és örülj ha kitiltott alregjeként nem leszel bannolva

továbbiakban a személyeskedő és nem a játékkal foglalkozó hozzászólásaid automatikusan törlöm

• Matte
    Pro Evolution Soccer 2014 teszt

nagyjából korrekt.
  • yamato41
    Igen, valóban nem lehet tudni, de amint benyomod a 2xLT-t, ikon jelenik meg a figurában részt vevő játékosok felett, így egy pillanat alatt tudja az ember, hogy mi jön. Tényleg gyakorolni kell sokat, de akkor baromi jó. Legtöbbször nem közvetlen gólhelyzet lesz, csak ígéretes szitu, kell még egy-két passz. De még ha nem is csinálod a figurát, megmozgatja a játékosokat, ami önmagában jó.
  • midian
    Köszi
    Gondolom nem keveset kell gyakorolni,mert eleve azt sem tudom melyik figura ami épp jön