7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• rooney8
    na játszottam pár meccset én is.
    eléggé vegyes érzéseim vannak. bevallom őszintén az utóbbi jó pár évben fifáztam, még talán a pes 2009-el játszottam utoljára rendszeresen.
    ami igen csak tetszett, az a fizika, azok a finom kis mozdulatok, a dinamika, a labdavezetés, a játékosok ütközései, egyszóval minden ami a fizikával kapcsolatos. azonban valahogy mégsem teljes a kép, egyszerűen nem áll nekem kézre ez az irányítás, a mozgás pedig számomra még mindig elég furcsa. a másik, hogy nagyon lassú a játék (pedig föltettem a game speed-et 2-re), megalszik a tej a számba, míg fölérek például egy kontránál. a sokak által említett emberváltás szintén eléggé bosszantó. a grafika az nem igazán érdekel, a licenc nem érdekel, jön rá patch. ezt a fizikát és a fifás irányítást, mozgást kellene ötvözni és akkor minden igényemet kielégítené a játék :D
    valszeg fifával fogok idén is többet játszani, de idén azért már meghagyom a gépemen a pes-t, idővel lehet beleszokom.

(zárójelben megjegyezném, hogy fizika terén számomra a fifa is sokat fejlődött (noha pes kétségtelenül jobb lett), meg finomítottak a mozgásokon, labdavezetésen stb. szerintem idén az is elég jó lett)