PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a long is nagyon zsír lett.<#taps>#taps><#worship>#worship>
de lehetne az volt például a korábbi de ez pont az a nézet ami olyan mintha élõ lenne ez a fifának megfelelõ kamera
és magasabb kamerának marad a Pitch side
Live Boardcastingnak pedig pont ez a lényege ezt nem én állítottam be
elõször nekem is fura volt, hogy vált, de hamar megszoktam és mostmár tökre szeretek vele játszani
És van még 4-5 módosított kamera mind jó lesz, pl long, mid range, Broadcasting Wide
és magasabb kamerának marad a Pitch side
Live Boardcastingnak pedig pont ez a lényege ezt nem én állítottam be
elõször nekem is fura volt, hogy vált, de hamar megszoktam és mostmár tökre szeretek vele játszani
És van még 4-5 módosított kamera mind jó lesz, pl long, mid range, Broadcasting Wide
nem lehet egy kicsit magasabbra venni mert akkor látszódna minden rendesen.
A Live Broadcasting-nál meg van hogy olyan közelire megy a kamera mintha player kamera beállításon lenne.fura volt.
A Live Broadcasting-nál meg van hogy olyan közelire megy a kamera mintha player kamera beállításon lenne.fura volt.
igen a wide kamerának egy hibája van, hogy a hosszanti oldali szögletnél a bent helyezkedõk egy része nem látszódik a rúgás pillanatában
de ez csak egyik oldalnál van -közelebbi oldalnál teljesen jó
és nem a pálya másik oldalán, legalábbis nálam
de ez csak egyik oldalnál van -közelebbi oldalnál teljesen jó
és nem a pálya másik oldalán, legalábbis nálam
gameplay tool-ba a wide camera beállítása
range: 1100
heigh: 0.3
zoom.near: 16.05
zoom.far: 19016
camera.angle: 8000
angle.modulator: 1.6
Live Broadcasting
range: 600
heigh: 0.47
zoom.near: 25.05
zoom.far: 14304
camera.angle: 11456
angle.modulator: 1.5
range: 1100
heigh: 0.3
zoom.near: 16.05
zoom.far: 19016
camera.angle: 8000
angle.modulator: 1.6
Live Broadcasting
range: 600
heigh: 0.47
zoom.near: 25.05
zoom.far: 14304
camera.angle: 11456
angle.modulator: 1.5
a wide kamera mûködik de szögletnél nem igazán lehet látni a történteket.olyan mint ha a pálya másik oldalán lennék és nem látok semmit.
vagyis az is benne van de a Broadcasting Wide camerát ha jól emléxem csak abban lehet kiválasztani
most az a legfontosabb hogy a wide és a Live Broadcasting ilyen-e mint a videóimon
érdekes egyébként hogy utóbbi milyen jól játszható pedig forog a kamera és közben olyan élmény mintha igazi mecset néznél váltja a kamerákat
most az a legfontosabb hogy a wide és a Live Broadcasting ilyen-e mint a videóimon
érdekes egyébként hogy utóbbi milyen jól játszható pedig forog a kamera és közben olyan élmény mintha igazi mecset néznél váltja a kamerákat
ok. köszi a segítséget.
kitöröltem a camere.ini fájlból az enyémet és beillesztettem a tiédet.a játékon belül tudom váltani vagy a gameplay tool-ba kell?
ezek nincsenek benne az exe-ben amik gameplay tool-al lettek változtatva
és pont azt kell megnézni másik exe-vel mûködik-e
és pont azt kell megnézni másik exe-vel mûködik-e
Küldesz exe-t mert úgy egyszerûbb lenne?
ok
készítettem pár esõs textúrát mivel többen kérték - nem itt
I created 3 different rainy version
these turf base textures Genko rainy turf
but corrected significantly
freely useful
the Hard textures
the soft textures
more dirty textures

I created 3 different rainy version
these turf base textures Genko rainy turf
but corrected significantly
freely useful
the Hard textures
the soft textures
more dirty textures

Igen, csal a gép és hülye szkriptelt a játék, nem tudom lehet elsõ pesed 😊 de amúgy ez már megszokott dolog, fõleg mióta nextgen pes van sztem. Tavaly és idén lett a legidegesítõbb h kb a gép dönti el ki nyerjen köztem és haverom között, nem pedig a játékosok, értékeik, fizika, erõnlét stb és h ki a jobb.
És állíthatom, igen ki lehet kapcsolni ezeket h élvezhetõ legyen a játék ismét, persze csak offline, de ebbe idõt kell fektetni, én is egy estén át próbálgattam, megérte. Ha neked nem és inkább szenvedsz 40 hsz-en keresztül a frusztráltság miatt, ok 😄 mint hogy pontos beállítást kérnél azoktól, akik már végig teszteltek majdnem mindent, te dolgod. 😉 De megsúgom, akármilyen fos is az alapjáték, újra és újra és újra és etc. elõ fogod venni, mert játszani akarsz és agyfaszt fogsz kapni minden kikapcsolódás után vágyó szabad percedben.
Amúgy ha nem jön be így sem a next gen, ott a pes 6, van idei patch hozzá, hd cuccok, fifa kommentátor és minden nyalánkság 😉 én tavaly és az elõtt is elõvettem.
És állíthatom, igen ki lehet kapcsolni ezeket h élvezhetõ legyen a játék ismét, persze csak offline, de ebbe idõt kell fektetni, én is egy estén át próbálgattam, megérte. Ha neked nem és inkább szenvedsz 40 hsz-en keresztül a frusztráltság miatt, ok 😄 mint hogy pontos beállítást kérnél azoktól, akik már végig teszteltek majdnem mindent, te dolgod. 😉 De megsúgom, akármilyen fos is az alapjáték, újra és újra és újra és etc. elõ fogod venni, mert játszani akarsz és agyfaszt fogsz kapni minden kikapcsolódás után vágyó szabad percedben.
Amúgy ha nem jön be így sem a next gen, ott a pes 6, van idei patch hozzá, hd cuccok, fifa kommentátor és minden nyalánkság 😉 én tavaly és az elõtt is elõvettem.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Annyit még, hogy régebben azt írtam, ha kiismerem az alap gameplayt, kipróbálok néhány modot. Nos az alap gameplayt eleget nyúztam. Proban már nem jelent kihívást, Top playeren meg annyit csal a gép, amit már nem tolerálok. Így gameplay modok, patchek után néztem. Állítgatást nem tervezek (nem is értek hozzá, nem is érdekel), csak kész cucc jöhet szóba kipróbálásra. Látok még két-három komolyabb patchet, majd azokat is megnézem.
Igen, ez az én véleményem (amit mellesleg elég alaposan alá is támasztottam). Nem érdekel a "többség". (Hogy avalójában mi a többség véleménye, az persze nem deríthetõ ki.)
Ezt a PES5-ös gameplay patchet kipróbáltam, mert ajánlottad. Nem állítgattam semmit, csak patcheltem. Annó jenkey cucca is ilyen volt.
Nem szenvedni szeretek, hanem egy jó, élethû focis játékot szeretnék. Szerintem a PES nem ilyen (bár a 2013 sokkal jobb, mint a 2012), erre hoztam példát. Nem kerestem ezeket, nagyjából egyetlen meccs elsõ félidejében összejött jó néhány típushiba (van még, de egyelõre ennyi elég volt), amit bemutattam. (Még azt is elárulom, hogy nem is akartam elhozni ezeket ide, de az elsõ 5-6 percben annyi butaságot, hibát, csalást láttam, hogy felbosszantott, ennek következtében szedtem le a Frapset és a vidszerkesztõt, aztán 10 perces játékidõ alatt összejött a tegnapi anyag 3/4-e.)
De mindez lényegtelen.
A lényeg, harmadszor:
"Ráadásul bármennyi gameplay patchet próbáltam ki, a fentebb említett hibákon egyik sem javított szikrányit sem."
Nem általában a játékmenetet írtam, hanem az alap gameplay hardcoded hibáit.
Ezt a PES5-ös gameplay patchet kipróbáltam, mert ajánlottad. Nem állítgattam semmit, csak patcheltem. Annó jenkey cucca is ilyen volt.
Nem szenvedni szeretek, hanem egy jó, élethû focis játékot szeretnék. Szerintem a PES nem ilyen (bár a 2013 sokkal jobb, mint a 2012), erre hoztam példát. Nem kerestem ezeket, nagyjából egyetlen meccs elsõ félidejében összejött jó néhány típushiba (van még, de egyelõre ennyi elég volt), amit bemutattam. (Még azt is elárulom, hogy nem is akartam elhozni ezeket ide, de az elsõ 5-6 percben annyi butaságot, hibát, csalást láttam, hogy felbosszantott, ennek következtében szedtem le a Frapset és a vidszerkesztõt, aztán 10 perces játékidõ alatt összejött a tegnapi anyag 3/4-e.)
De mindez lényegtelen.
A lényeg, harmadszor:
"Ráadásul bármennyi gameplay patchet próbáltam ki, a fentebb említett hibákon egyik sem javított szikrányit sem."
Nem általában a játékmenetet írtam, hanem az alap gameplay hardcoded hibáit.
ez a te véleményed
szerintem és a a többség szerint sokkal jobb az új gameplay-al játszani
speciel én nem ezt tapasztalom, hogy ne javított volna, pont ellenkezõleg
és hogy minek?
hogy jobb legyen a játék
ellentmondasz magadnak elõszõr azt írod nem érsz rá kipróbálni, beállítani azután pedig azt hogy nem javított........
ha nem próbáltad ki honnan tudod?
de te láthatóan szeretsz szenvedni,hibákat keresni hát rádhagyom
szerintem és a a többség szerint sokkal jobb az új gameplay-al játszani
speciel én nem ezt tapasztalom, hogy ne javított volna, pont ellenkezõleg
és hogy minek?
hogy jobb legyen a játék
ellentmondasz magadnak elõszõr azt írod nem érsz rá kipróbálni, beállítani azután pedig azt hogy nem javított........
ha nem próbáltad ki honnan tudod?
de te láthatóan szeretsz szenvedni,hibákat keresni hát rádhagyom
Ismétlem:
A tegnapi sem alap gameplay-jel volt. Felesleges idõpocsékolás, mert a tegnap bemutatott dolgokat nem javította a gameplay patch. Akkor meg minek?
A tegnapi sem alap gameplay-jel volt. Felesleges idõpocsékolás, mert a tegnap bemutatott dolgokat nem javította a gameplay patch. Akkor meg minek?
ami energiát tegnap a bizonygatásra fordítottál az alatt simán beállíthattad volna
egyébként meg alád van itt tolva szinte minden leírás tájékoztatás róla
konkrét beállítások tippek is voltak
pont az a legjobb a patchben hogy szinte minden beállítható
persze nem a Konaminak köszönhetõen
a második bekezdéssel nagyjából egyetértek
egyébként meg alád van itt tolva szinte minden leírás tájékoztatás róla
konkrét beállítások tippek is voltak
pont az a legjobb a patchben hogy szinte minden beállítható
persze nem a Konaminak köszönhetõen
a második bekezdéssel nagyjából egyetértek
Nincs arra energiám, de kedvem és affinitásom sem, hogy kísérletezgessek, csúszkákkal szarakodjak. Játszani szeretnék. Egy jó gameplay-jel. A grafikát egy monstre patch megoldja, de a gameplay attól még... Ráadásul bármennyi gameplay patchet próbáltam ki, a fentebb említett hibákon egyik sem javított szikrányit sem.
"fifa ligák logók stadionok átvételérõl van szó "
Rendben, legyen szép a logo, stadion, jó a kommentár. De szeretnék lejátszni egy rendes angol bajnoki szezont CL/EL, FA Cup, Capital One Cup meglétével, lehetõleg realisztikusan szimulálva (ne csak egy-két hetes sérülések legyenek, a forma legalább valamennyire konzisztens legyen stb.). Lehet? Megette a fene az egészet. (Most nem csak az offline league hiányáról van szó, hanem pl az angol rendszer pocsék szimuláltságáról.) A játékmódokban szerepet kapó menedzseri rész meg annyira rossz, hogy szót sem érdemel.
"fifa ligák logók stadionok átvételérõl van szó "
Rendben, legyen szép a logo, stadion, jó a kommentár. De szeretnék lejátszni egy rendes angol bajnoki szezont CL/EL, FA Cup, Capital One Cup meglétével, lehetõleg realisztikusan szimulálva (ne csak egy-két hetes sérülések legyenek, a forma legalább valamennyire konzisztens legyen stb.). Lehet? Megette a fene az egészet. (Most nem csak az offline league hiányáról van szó, hanem pl az angol rendszer pocsék szimuláltságáról.) A játékmódokban szerepet kapó menedzseri rész meg annyira rossz, hogy szót sem érdemel.
iss -el gyenge a lövés???????
én azzal lõttem a legnagyobbakat szerintem pes5-ösben sokkal gyengébb a lövés, viszont megvan a pes5-ös feeling
például
De ez a Pesfixer érdekelne hol találom?
én azzal lõttem a legnagyobbakat szerintem pes5-ösben sokkal gyengébb a lövés, viszont megvan a pes5-ös feeling
például
De ez a Pesfixer érdekelne hol találom?
ööö nem fogalmaztam pontosan, én NESA ISS gameplay patchét attacholom a fizika miatt, plus az õ Pesfixer nevû patchét az anti cheat és az anti catch up miatt fõként (mert nem válaszolt h az iss patchben ezek benne vannak-e), PLUSZ mivel nagyon gyenge az iss-szel a lövés, ezért jenkey gameplaytooljával vacakoltam a lövés erõsségén, labda súlyán ...elég sokáig 😊 mondjuk így sincsenek olyan változatos lövések, mint az alap játékban DE az AI nagyon durva, lehetetlen szinte elpasszolni ilyen nagyvonalúan az ellen mellett, vagy hanyatt szöktetni...ne is álmodjatok róla, nagyon finom, pontos passzokat kell adni, plusz a védelem naon brutál és nem kapok agyfaszt a csalásoktól
tökéletes human vs human offlinera!
tökéletes human vs human offlinera!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
volt egy kis hiba benne
dt08 helyett dt07 a bump textura
javított link
of course dt07 this is BUMP files
I updated link
Balaidos.7z (9.95 M😎
http://adf.ly/FBcZG
dt08 helyett dt07 a bump textura
javított link
of course dt07 this is BUMP files
I updated link
Balaidos.7z (9.95 M😎
http://adf.ly/FBcZG
A kamerával kapcsolatban akkor kérnék visszajelzést, hogy így mûködik-e mert akkor feltöltöm hozzá az exe-t
pl hogy a berakásával a wide ilyen lett-e
pl hogy a berakásával a wide ilyen lett-e
úgy kellene, de nem úgy mûködik alapból
mióta én kb 97 óta foci játékkal nyomom egy se mûködött így
de nem jobb szinte mindent belõni a leggobbra és úgy játszani mint azt mondani ez meg az nem jó a játékban?
hihetetlen lehetõségek vannak a szerkesztésben, mostmár fifa ligák logók stadionok átvételérõl van szó
mióta én kb 97 óta foci játékkal nyomom egy se mûködött így
de nem jobb szinte mindent belõni a leggobbra és úgy játszani mint azt mondani ez meg az nem jó a játékban?
hihetetlen lehetõségek vannak a szerkesztésben, mostmár fifa ligák logók stadionok átvételérõl van szó
Szerintem meg úgy kellene mûködnie, hogy van egy termék, amit eladnak, akkor azt már ne kelljen belõni, állítgatni, hanem alapból mûködjön rendesen. Szerintem elég alaposan illusztráltam tegnap, hogy milyen alapvetõ hibák vannak a gameplayben és milyen csalásokat alkalmaz a játék.
Értem én, hogy modolható, meg minden, de attól az alapnak jónak kellene lenni. Itt viszont az alap is tele van hibákkal (bár kétségtelen, hogy a 2012-höz képest kevesebb, tehát a játékmenet jobb, de ez nem nagy kihívás, mert a 2012 játékmenete alapból felháborítóan rossz volt.
Ehhez azonban újra kellett volna írni sokmindent a gameplaybõl. Irritáló pl. a szabdrúgásvédekezés, egyszerûen nem értem, hogyan lehet benne ilyen éveken keresztül. A gameplayt utóbbi években mindig csak ráncfelvarrogatták, szó sem volt a hangzatos marketingszövegek új gameplayérõl, szerintem ezt is megmutattam.
Értem én, hogy modolható, meg minden, de attól az alapnak jónak kellene lenni. Itt viszont az alap is tele van hibákkal (bár kétségtelen, hogy a 2012-höz képest kevesebb, tehát a játékmenet jobb, de ez nem nagy kihívás, mert a 2012 játékmenete alapból felháborítóan rossz volt.
Ehhez azonban újra kellett volna írni sokmindent a gameplaybõl. Irritáló pl. a szabdrúgásvédekezés, egyszerûen nem értem, hogyan lehet benne ilyen éveken keresztül. A gameplayt utóbbi években mindig csak ráncfelvarrogatták, szó sem volt a hangzatos marketingszövegek új gameplayérõl, szerintem ezt is megmutattam.
Mindezek a PES5 gameplay-jel. Portolhatnak tõlem akár a Ghost'n'Goblinsból is, ha ilyenek maradnak benne. (Ezzel nem a PES5 gameplayt bántom, hanem az alapjáték hibáira mutatok rá.)
Ismét szokásos remek helyezkedés szabadrúgás-védekezésnél. Ezt a baromságot (balbekk) már harmadik éve nem veszik ki a gameplaybõl. MIÉRRRTTT???

Nem normális védõm elfut a beinduló csatár elõl, persze nem kifelé (miért is van a lestaktika beállítva...), hanem oldalra, hogy jó nagy tér legyen indítani. Ezesetben rossz labdás kapott a csatár, de ez nem a védõ helyezkedésén múlott.

A három képbõl szépen látszik. Hummels blokkolná a labdát, de amikor az 10 centire van a lábától, láthatatlanul feljapja a lábát (ezt mutatja az állókép, lassítva sem látszik, csak kockázással.
Nekem meg azt rossz nézni inkább, hogy Hummels lába nem mozdul, de mégis mozog, odébbkorcsolyázik. Mi ez egyáltalán? Ezeréves fifában volt ez a nevetséges játékosmozgatás.
Nekem meg azt rossz nézni inkább, hogy Hummels lába nem mozdul, de mégis mozog, odébbkorcsolyázik. Mi ez egyáltalán? Ezeréves fifában volt ez a nevetséges játékosmozgatás.
Hummels a csatár fülébe nyal éppen bele, aki meg markolássza az õ...
Remek grafika (egyébként ezzel az átfolyással szerzett ütemelõnyt a csatár...

Remek grafika (egyébként ezzel az átfolyással szerzett ütemelõnyt a csatár...

Nem értelek. Az egész támadás lényege, hogy áthúzzam a védelmét neki balra, aztán két gyors passzal a saját baloldalamra jöjjön ki a lövés. Nem kell befelé cselezni senkinek, mert ha a balszélsõm fut tovább elõre, akkor a Kehl (akinek szerinted át kellett volna lépni a labdát) könnyedén beindítja a védelem mögé és egybõl lövõhelyzet.
Egyébként a második passz már nem éles, mert láttam, hogy a balszélsõ megállt. A passzt adó elsõ passzának pillanatában leáll és elindul visszafelé, tehát agyonveri az akciót.
IRL el tudsz képzelni egy kontrát, amiben az üresbe futó szélsõ visszafelé indul, amikor az õ széle felé megy a labda? Ne a PESbõl indulj ki! Nonszensz.
Egyébként a második passz már nem éles, mert láttam, hogy a balszélsõ megállt. A passzt adó elsõ passzának pillanatában leáll és elindul visszafelé, tehát agyonveri az akciót.
IRL el tudsz képzelni egy kontrát, amiben az üresbe futó szélsõ visszafelé indul, amikor az õ széle felé megy a labda? Ne a PESbõl indulj ki! Nonszensz.