-
karmacoma #78625 Toltam két hosszabb Juve-Torinót. Első benyomások:
+Azok a játékosok akikkel foglalkoztak azok nagyon jók lettek. Tökéletesek az arcok. A többiek hagyományosan szarok, de ez kb 1-2 hét és megoldódik.
+A grafika hagyományosan puritán, nekem nagyon tetszik. Nem a túlcsicsázott fifavilág. A mozgás remek lett. Majd jövőre utolérik részletességben is magukat.
+A fizika tökéletes. nem hittem, hogy valaha leírom ezt egy PESnél, de most megérdemlik a dicséretet. Nincs idióta pattogás, a lehetetlen gólok, minden úgy történik, ahogy kell, de nincs a szerencsétlen össze vissza esés-borulás, mint a Fifa realisztikusnak szánt fizikai motorjának kezdeti szakaszában. Ez csillagos ötös.
+A védekezés kevésbé trükkös mint tavaly, kisebb jelentősége van a teammate pressure-nek(de azért még mindig kiemelkedően fontos), de könnyebb megcsinálni a szereléseket. Ráfért ez, mert tavaly néha már idegesített, hogy görcsös koncentrálást igényelt egy 1-1 szitu.
+A kapusok jónak tűntek. Védték amit lehetett, normálisak a kidobások is.
+Tetszik a Fifa 98-as szögletrendszer. Ott is szerettem ezt a nyilas mókát.
-A Fifaban is ez idegesít a legjobban évek óta és a Pes is átvette. Az AI hátul baszakszik a védővel és baromi könnyű a csatárral szerelni. Pro fokozaton játszottam és vagy 8-10 labdaszerzésem volt az ellenfél védő harmadában. Remélem ez World Classon elmúlik.
-Az első meccsen már-már azt hittem megint visszatért a kegyetlenül fos játékosváltás. Sokat küzdöttem vele. A második meccsen már nem vettem észre késlekedést. Ez még kialakul. Remélem nem tértek vissza a néhány évvel ezelőtti borzalomra.(Semmi assissted módban volt)
-Elég szarul védekezik az AI. Nyilván a Torinóról van szó, de nagyon sok sikeres indításom volt, és a besegítések is gyakran elmaradtak egy semmiben forgolódó védőtől. Persze még mindig Pro fokozatban vagyunk.
*Még küzdök az új szöktetés rendszerrel. Látom benne a potenciált, de még nagyon sok indítást rontottam el miatta. Nagyon nehéz lesz átállni.
*Az irányításnak még csak a felszínét kapargatom. Nem találtam a tavalyi teammate controlt, így nem tudtam beindítani a labda nélküli játékosokat. Viszont az jó hír, hogy most sokkal többször játsszák magukat üresbe automatikusan a támadók. Taktikailag előre lépett a játék, okosabbnak tűntek a csapattársak.
Mélyebben nem mennék bele 2 meccs után. Ezek voltak az első benyomások, és összességében bizakodó vagyok.