81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• [HUN]FaTaL
    - Mire gondolsz? Ugyanazok az opciók megvannak, mint tavaly (vagy a tavalyit nem ismerem, nagyon keveset toltam, nem tetszett)
    - Nem mindegy minek írja? Hova helyezkedik, mit csinál, az a lényeg
    - Elvileg a következő updateben 300 helyett 1000 arc lesz, meg a modderek megoldják, de nekem se tetszik
    - Ezt még nem nagyon tudom, egyelőre assisteden van
  • Fyrex
    Valaki aki esetleg próbálta mindkét verziót pls írja majd le, hogy a reloaded megoldotta e a szaggatást visszajátszásoknál! Köszi.
  • kirpill75
  • tobias88
    a játékos értékeket meg nem tudom honnan szedte a konami megint, de komolyan... Casillas 95ös, Valdes 92es, Kaka 88as, stb...
  • tobias88
    Hát én nem vagyok ennyire oda érte:
    - a taktikai beállításokat teljesen kivették (vagy csak én nem találom).
    - picit tenném feljebb a jobb hátvédemet és egyből középpályásnak írja amit át se tudok tenni védőre.
    - Nincsenek a játékban jóformán arcok, új szebb arcok ide vagy oda, ez azért így gyengus
    - új beindítós rendszer eléggé érdekes, ezt vagy szoknom kell vagy csak simán rossz és az miatt nem tudtam használni eddig rendesen

Amúgy tényleg inkább szimuláció az egész mint árkád meg szépen is néz ki, de egyenlőre még sok a hiba benne és van amit úgy is terveztek hogy hiba legyen
  • TheBossbuster
    Iszonyat jó lett a játék szimulációja!
    A tavalyi is tetszett de ez most még jobban ott van.
    Az irányítást szokni kell,a szöktetéseket kiugratásokat nagyon el lehet szabni,ez a "hugyozós" szabadrúgás irányzék is nagyon szokós(szopós),de összességében le a kalappal!!!
    A Konami megint mesterművet csinált játékélményben.
    A 8800 gts (320mb) ótvar régi kártyámon 1080 és médium mellett csak néha szaggat be,de az is legtöbbször csak a közelieknél!
    Mondjuk közel nem is kell menni,mert igen ocsmány lett a graf.
    Én Liverpoolos vagyok,és most jött Touré hozzánk aki öreg is meg olyan a feje mint az ördögnek meg olyan fekete is,de itt a játékban egy húsz éves hosszú hajú max brazil színezetű sukár csávó!
    Gondolom az összes többi arc is el van baszva!
    Az agyonvarrt Aggernek olyan itt a bőre mint a babapopó!:)
    Szarni a grafra,majd úgy is jönnek a módok,a játék lelke az kiváló lett!!!
    YNWA KONAMI :)))))
  • Matte
    nekem is tetszik, leszámítva hogy élvezhetetlenül lassú. Most fedobok egy frapsot, kíváncsi vagyok, hogy lassú, vagy alacsony az FPS
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem meg rohadt jó lett, végre nincs tele idegesítő játékmenetbeli hibákkal, és a játékosok sem úgy mozognak, mint a pingvinek.
  • Golyo69
    hát én most nyomtam egy meccset de sztem igen fos lett :S:S
    PES-es vagyok de most ez nagyon szar lett :S
  • kiki888
    Hmm, egyenlőre nekem bejön, két dolog idegesít csak: a szinte nemlétező automatikus emberváltás és a billentyűzettel lőtt 11esek....:D
  • [HUN]FaTaL
    Most akartam linkelni, de megelőztél. :D
  • daver88
    Ház ez gyorsan ment:

PES 2014 Option File PC Real Names and Logos

http://www.moddingway.com/news/5764.html

Telepítés:

Másold a dokumentumok/Konami/PES2014/save mappába a tartalmat...
  • daver88
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Pro.Evolution.Soccer.2014-RELOADED

na lássuk akkor, hátha jobb, mint az előző..:)
  • bakkerman
    a PES mindig így jött minden évben,az adatbázis az kb júliusi mindig,de rögtön jön majd egy data pack a szokásos módon a megjelenés után pár nappal
  • Radu
    Sziasztok:) olyan gondom van hogy engem folyamatosan kidobál a játék az asztalra és ezt most nem csak a Pes2014-re értem hanem a régebbi játékokra is,és eddig nem volt ilyen problémám.Belépek,elkezdek játszani és 2-3 percenként ledob,a játékot nem zárja be,nem ír ki semmiféle hibaüzenetet csak leteszi az asztalra és ha rákattintok tudom folytatni. Valakinek valami ötlete hogy mi lehet a gond? Ezzel a Razer Game Boosterrel probálkoztam,de sajnos nem segített...
  • [HUN]FaTaL
    Nem hiszem, hogy ez nem a végleges.

Ez nem úgy megy, hogy megnyomnak egy gombot aztán átkonvertálja az egészet xboxról pcre :D

Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy pár héttel korábbi, mert az adatbázisban vannak még érdekességek (pl. Thiago a Barcában).
  • daver88
    Sokan írják, több fórumon, hogy ez nem végleges verzió, csak egy konvertáció valamelyik konzolról...

sztem ez hülyeség...ilyenre csinálták és kész, a laggolásra meg jön majd valami okosság úgyis..

Játékmenet így pár meccs után egész tűrhető, szokni kell a tavalyihoz képest..sokat változott.
  • daver88
    Sokan írják, több fórumon, hogy ez nem végleges verzió, csak egy konvertáció valamelyik konzolról...

sztem ez hülyeség...ilyenre csinálták és kész, a laggolásra meg jön majd valami okosság úgyis..

Játékmenet így pár meccs után egész tűrhető, szokni kell a tavalyihoz képest..sokat változott.
  • daver88
    Nekem radeon és nem jó..
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, hogy nvidia probléma.

Nekem radeonom van, visszajátszások is jók.
  • ratgab
    Egyértelmű csúnya, ráadásul engem videó alapján a játékmenet se nyűgözött le különösebben.
  • Matte
    őszintén szólva nem hiszem, de örülnék ha így lenne és nem csak az akadás miatt.

Nem értem, hogy az arcok jó része miért lett ilyen ronda (lesd végig a barca játékosokat, nem lehet felismerni őket, annyira trágya lett), valamint a "fű" is úgy néz ki, mint egy ping-pong asztal, annyira sima.

Nem értem. Tényleg olyan, mintha egy béta lenne, de tartok tőle, hogy nem.
  • ratgab
    Azt olvastam, hogy ez még csak valami korai verzió.
  • Matte
    (lesd meg magon a hozzászólásokat, messze nem vagyok egyedül sajnos.)

A visszajátszások nálam kb 100fps-el mennek, egy nvidia driver cserét kíváncsiságból eszközöltem, de ugyanolyan szar maradt.

Kinőttem már a menőzzünk a gépünkkel korból, ott van az aláírásomban, mondjuk, hogy röccenés nélkül kéne vinnie miközben HD filmet tömörítek kb, szóval max valami szoftveres gebasz lesz, de ötletem sincs mi, ráadásul túl sokakat érint ugyanez a gond.
  • karmacoma
    Ugyan ez. Tökéletesen fut a játék, de a visszajátszások akadnak.
  • daver88
    nálam meccsen nem akad, csak a visszajátszásoknál
  • [HUN]FaTaL
    Akkor pont fordítva működsz, mint én. Idén nem tudom mennyit fogok fifázni, mert ez nagyon jó lett. Mondjuk a Fifa sem rossz éppenséggel, a demo alapján.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs törés, szóval 1:1 az eredeti fut.

És nem, nem akad egy kicsit sem. Gépeddel nem ok valami.
  • daver88
    Szégyen szemre még a végén idén fifázni fogok...:(

nekem nem nagyon jött át ez a fox engine...irtó ronda a grafika, nem szép pont.

A játékmenetet még próbálgatni kell, bár első blikkre nekem a játékosváltás nagyon lassúnak tűnik. kicsit mintha fáziskésésben lenne a játék vele.
    Első dolgom az volt, hogy a játék sebességet felraktam 1-esre, az alap szerintem brutál lassú, monoton.

Egy jó grafikai patchet nagyon el fog bírni a játék, mert ez így gyenguska...

[spoiler]amúgy kész a crackfix, nem kell msd semmi sem, csak cracket másolni..nálam működik.
    [/http://rghost.net/48822297spoiler]
  • Matte
    na most nálatok tényleg nincs gond a játékkal?

Training oké, de amint meccs van, akadni kezd (vagy inkább fps lag), szinte játszhatatlanná teszi, és ez egyértelműen nem gépgond, hanem a játékkal van valami. Remélem, hogy a "törés" gondja, mert ez így nagyon gáz.

Amúgy pár meccset letoltam, a grafika szerintem messze az elvárt szint alatt van.
  • ratgab
    Ezt nem tudom milyen nehézségen játszottad, de az ellenfél semmit nem csinál. Mit össze nem szerencsétlenkedett Valencia-val a bal szögletednél az hihetetlen. 3x indíthatta volna a szélsőt, 4x beívelhette volna a csatárnak.
  • kiki888
    Nincs...az egyéb csapatoknál van ott a Bayern, Bayer, Schalke trió, de rohadjon meg a BVB-t kihagyták...
  • nono28
    Sziasztok!

Bundesliga csapatok vannak benne?Mert én nem találtam őket!!
  • [HUN]FaTaL
    Köszi.

Arcok borzasztóak szerintem, Barcában a játékosok felét az arcról meg sem ismerem. A mezeket még annyira nem figyeltem, de ezek úgyis patchelve lesznek, a játékmenet a lényeg, az pedig rendben van.
  • Liszi
    Emberváltás + jobb analóg!

Egyébként szerintem borzasztóan néznek ki a játékosok is, a mezek is, emlékeim szerint ennyire nem volt gyatra a (patch nélküli) 13..
  • [HUN]FaTaL
    Hogy lehet rávenni egy másik játékosomat, hogy fusson a kapu felé? A korábbiakban ha jól emlékszem a jobb analóg lenyomásával lehetett irányítani mégvalakit, ez most nem működött. Sokszor automatikusan is futnak az üres terület felé, de néha jó lenne felülbíálni.

Ami viszont rettentően idegesít, az a játékosváltás késése.
  • karmacoma
    Toltam két hosszabb Juve-Torinót. Első benyomások:

+Azok a játékosok akikkel foglalkoztak azok nagyon jók lettek. Tökéletesek az arcok. A többiek hagyományosan szarok, de ez kb 1-2 hét és megoldódik.
    +A grafika hagyományosan puritán, nekem nagyon tetszik. Nem a túlcsicsázott fifavilág. A mozgás remek lett. Majd jövőre utolérik részletességben is magukat.
    +A fizika tökéletes. nem hittem, hogy valaha leírom ezt egy PESnél, de most megérdemlik a dicséretet. Nincs idióta pattogás, a lehetetlen gólok, minden úgy történik, ahogy kell, de nincs a szerencsétlen össze vissza esés-borulás, mint a Fifa realisztikusnak szánt fizikai motorjának kezdeti szakaszában. Ez csillagos ötös.
    +A védekezés kevésbé trükkös mint tavaly, kisebb jelentősége van a teammate pressure-nek(de azért még mindig kiemelkedően fontos), de könnyebb megcsinálni a szereléseket. Ráfért ez, mert tavaly néha már idegesített, hogy görcsös koncentrálást igényelt egy 1-1 szitu.
    +A kapusok jónak tűntek. Védték amit lehetett, normálisak a kidobások is.
    +Tetszik a Fifa 98-as szögletrendszer. Ott is szerettem ezt a nyilas mókát.

-A Fifaban is ez idegesít a legjobban évek óta és a Pes is átvette. Az AI hátul baszakszik a védővel és baromi könnyű a csatárral szerelni. Pro fokozaton játszottam és vagy 8-10 labdaszerzésem volt az ellenfél védő harmadában. Remélem ez World Classon elmúlik.
    -Az első meccsen már-már azt hittem megint visszatért a kegyetlenül fos játékosváltás. Sokat küzdöttem vele. A második meccsen már nem vettem észre késlekedést. Ez még kialakul. Remélem nem tértek vissza a néhány évvel ezelőtti borzalomra.(Semmi assissted módban volt)
    -Elég szarul védekezik az AI. Nyilván a Torinóról van szó, de nagyon sok sikeres indításom volt, és a besegítések is gyakran elmaradtak egy semmiben forgolódó védőtől. Persze még mindig Pro fokozatban vagyunk.

*Még küzdök az új szöktetés rendszerrel. Látom benne a potenciált, de még nagyon sok indítást rontottam el miatta. Nagyon nehéz lesz átállni.
    *Az irányításnak még csak a felszínét kapargatom. Nem találtam a tavalyi teammate controlt, így nem tudtam beindítani a labda nélküli játékosokat. Viszont az jó hír, hogy most sokkal többször játsszák magukat üresbe automatikusan a támadók. Taktikailag előre lépett a játék, okosabbnak tűntek a csapattársak.

Mélyebben nem mennék bele 2 meccs után. Ezek voltak az első benyomások, és összességében bizakodó vagyok.
  • [HUN]FaTaL
    Na ez tényleg kurva jó lett, bár még csak egy meccset nyomtam, de tetszik. :)

A sok év FIFA után újra meg kell szokni az irányítást, de a játékmenet tényleg remek.

Az arcok mondjuk elég csúnyák, legalábbis egy Barca - Ajaxot játszottam és nem tetszett. De ezeken biztos segítenek majd a modok.

Stadiont hozzáadni modokon keresztül vajon lehet majd? Elég kevés van.
  • [HUN]FaTaL
  • benyking84
    igen