7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• gabe paul logan
    "Teljesen" más a hivatalos demo attól ami kiszivárgott...

Ami annyit jelent, hogy sokkal olajozottabban fut a játékmenet, gyorsabb is(talán beállították a gamespeedet magasabbra, ezt ugye nem lehet változtatni a demoban), igazából teljesen okés minden, izgalmas, változatos, pörgős, ill lassú körbepasszolós(ezt az 5 perces idő miatt ugyan nem erőltettem sokszor) meccseket lehet akár nyomni. Le lehet szedni Ronaldo-t is a pályáról egy Baines-szel, de ha valaki jól játszik, lehet durva dolgokat művelni olyan játékosokkal akik képesek rá.
    Manual lövést javasolom mindenkinek, teljesen olyan mintha igazi lövéseket látnék a monitoron, passz rendszer okés, ízlés kérdése az assisted v manual, bár nekem manualon nagyon brutalul nem ment a szöktetés, de szerencsére minden apró részletet be lehet állítani.
    Szerintem ez egy nagyon frankó kis játék lesz, licenc hiánya ide vagy oda. Tartom magam a korábbi véleményemhez.
    Ha valami konkrét kérdésetek lenne a demoval kapcsban, mondjátok és próbálok rá válaszolni!

(Fifa nagy csalódás volt, kipróbáltam azt is, no igen persze az én informálatlanságomnak hála, mivel nem néztem meg, hogy az Ignite motor csak a PS4 és XboxOne verziókat fogja hajtani, így pc-re,ps3-ra,x360-ra csak egy átállítgatott Fifa13-at kaptunk. Visszont Pes-t használóknak nem ajánlom h kipróbálják, mert még überfosszarabbnak tűnik a kommentátoruk a Fifa után :D )