81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• gabe paul logan
    "Teljesen" más a hivatalos demo attól ami kiszivárgott...

Ami annyit jelent, hogy sokkal olajozottabban fut a játékmenet, gyorsabb is(talán beállították a gamespeedet magasabbra, ezt ugye nem lehet változtatni a demoban), igazából teljesen okés minden, izgalmas, változatos, pörgős, ill lassú körbepasszolós(ezt az 5 perces idő miatt ugyan nem erőltettem sokszor) meccseket lehet akár nyomni. Le lehet szedni Ronaldo-t is a pályáról egy Baines-szel, de ha valaki jól játszik, lehet durva dolgokat művelni olyan játékosokkal akik képesek rá.
    Manual lövést javasolom mindenkinek, teljesen olyan mintha igazi lövéseket látnék a monitoron, passz rendszer okés, ízlés kérdése az assisted v manual, bár nekem manualon nagyon brutalul nem ment a szöktetés, de szerencsére minden apró részletet be lehet állítani.
    Szerintem ez egy nagyon frankó kis játék lesz, licenc hiánya ide vagy oda. Tartom magam a korábbi véleményemhez.
    Ha valami konkrét kérdésetek lenne a demoval kapcsban, mondjátok és próbálok rá válaszolni!

(Fifa nagy csalódás volt, kipróbáltam azt is, no igen persze az én informálatlanságomnak hála, mivel nem néztem meg, hogy az Ignite motor csak a PS4 és XboxOne verziókat fogja hajtani, így pc-re,ps3-ra,x360-ra csak egy átállítgatott Fifa13-at kaptunk. Visszont Pes-t használóknak nem ajánlom h kipróbálják, mert még überfosszarabbnak tűnik a kommentátoruk a Fifa után :D )
  • bakkerman
    jövőhétvégén már lehet is csapatni az új PES-t,fúú de várom :D
  • wednes
    Én is azt mondom, hogy a PES komolyabb fociban, de azért a Fifával is el lehet lenni. És nagyon nem mindegy milyen fokozatra van belőve. Mert amatőr szinten rásegítésekkel kikapcsolt monitor melett is megvan az 6:0-ás győzelem. Hiszen legkönyebb rásegítésnél nem kell helyezned a labdát sehogy sem, sem erőben sem irányban.
  • daver88

Hát ez nagyon komoly lesz...

T - 7 nap

• tobias88
    Amúgy ezt nem nagyon értem. Lesz benne Dx11? Mert eddig ugye nem volt
  • benyking84
    Lényegtelen a szint, ha azonos szinteken hasonlítom össze a két játékot.
    Alap beállításokkal nyomtam, nem tudom rásegít-e vagy sem, de ha igen, az azt jelenti, hogy az egy alapbeállítás és akkor a játékosok többsége úgy játszik. Ezért is tartom a FIFA-t alkalmi játékosoknak megfelelő játéknak. Az én meglátásom szerint az FIFA-zik, aki nem elég jó ahhoz, hogy PES-ezzen.
  • tobias88
    Úgy tűnik, hogy a játékmenet sokat változott, így szerintem idén verni fogja a 2014es fifát, ami a 2013as verzió új igazolásokkal. Legalábbis pc-n
  • bakkerman
    sikerült a lényeget megragadni látom. FIFA világklasszis összes segítség kikapcsolva még mindig jóval egyszerűbb mint PES top player all assist off. A PES legnehezebb fokozaton már egy igazi futballszimulátor,míg a FIFA még csak félúton van. És még a 14 ki se jött...
  • Pethy23
    Gondolom világklasszis szinten minimum, összes rásegítés kikapcsolva. Ha így van akkor javaslom indulj el valami versenyen...
  • benyking84
    Na túl vagyok jó pár meccsen, már "van bennem kilóméter"...
    Percről percre jobban tetszik a PES, csak kicsit bele kellett jönnöm.

Amíg játszottam, leszedtem FIFA demót is és 10 meccs alatt mintegy 35-45 gólt lőttem és egyet sem kaptam, a véleményem egy cseppet sem változott a FIFA-ról...
  • gabe paul logan
    ok srácok, megtaláltam a linket

PKG fájl itt:

http://www.dekazeta.net/foros/files/file/1863-pes-2014-ps3-oficial-demo-pkg/

még van egy kis dolgom de este 8 körül írok h milyen is ez a 80-90%ra kész játék
  • benyking84
    pont azért, mert nem a parasztvakítás része érdekel, hanem a lényeges dolgok
  • benyking84
    Én LIVE-ról szedtem le, PS3 ra is fönt van Store-on, kérj meg egy magyar PS3-mast, hogy tegye föl valahova.

20 meccsem nem tudom mikor lesz meg a DEMO-val, megígértem kislányomnak, hogy kinectezhet majd, szóval nem fogok odaférni a géphez, de azért olyan 10 meccset már toltam és igyekszek mindig kritikus lenni a játékkal, ahogy tavaly is az voltam.
  • gabe paul logan
    igen xbox és ps3 demo is elérhető, de csak az xbox elérhető a neten, várjuk a részletes és nem elfogult tapasztalataidat kb 20 meccs után :D
  • benyking84
    khm...
    hivatalos xbox 360 demoval játszok :)
  • gabe paul logan
    Még pozitívabbak a visszajelzések a hivatalos demoval kapcsban. Sajnos és a PSN storeból nem fogom leszedni a játékot, mert jailbreakem van és nem akarom h bannoljon a sony, sőt lehet megjelenésig én se fogok játszani, mert nem biztos h felkerül a netre a demo. Előző is azért volt fenn, mert a sony gyorsan lekapta de sokan ki akarták próbálni, így megosztásra került.
  • benyking84
    Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a fizikai motor viszont már most nagyon tetszik.
  • benyking84
    Sziasztok!

Nekem egyelőre vegyesek az érzéseim a demoval kapcsolatban. Ilyen grafikával meg demo verziót is vétek kiadni, a játékmenet baromi lassú, jobban fekszik majd a “lassabb” játékosoknak. A teammate controllos kiugratás annyira gagyi, hogy ki is vehették volna ennyi erővel, a PES 2011-es kényszerítős passz, kiugratás viszont visszatért, a lövésre újra rá kell érezni, remélem nem csesztek el nagyon, a kapusok meg afféle félistenek. A mozgás nekem kicsit körülményes, vagy csak szokatlan, viszont elég részletes.

A menü egy vicc, számomra hatalmas visszalépés, a gameplan pedig egyenesen katasztrófa, az analóg sebessége 0, dpaddal pedig elég körülményes.

Mindezek ellenére viszont tartom magam ahhoz, hogy az idei rész nagyon ütős lesz, csak meg kell szokni / tanulni pár dolgot.
  • Csabesz6
    Ammen :)
  • niitaka
    Iszom szavaidat.
    Pont azt emelted ki, ami számomra lényeg.
    NAGYON szeretném, ha így lenne.
  • punkers
    ez egy nagyon jó hír!
  • Breki33
    Na végre magyar vélemény is.
  • gabe paul logan
    Nekem meg van a múlt hét előtt kiszivárgott nagyon korai PES14 demo PS3-ra, azt kell mondjam (néhány hiányosság és csiszolatlanság ellenére) MEGJÖTT a változás! Remélem a jó úton haladnak a végleges verzió felé és nem térnek le erről az ösvényről, mert egyszerűen isteni a játék, a tempó, a fizika, a változatosság, a védelem, a kapusok, az összetettsége, 6 évnyi korábbi "nextgen" hányadék után és a PES6 után újra egy élvezhető játékot kaphatunk, legalábbis IDÁIG úgy tűnik. Persze akik a korábbi pesek undorító, rohangálós, árkádos bájait imádták, ezt valszeg gyűlőlni fogják.
    Ha a játék sokban nem változik és a scriptelést jól megoldják a heart-al, akkor tényleg visszatért a PES számomra.

Na de majd holnap v holnap után a hivatalos(80-90%-os) demó után többet tudhatok majd. :)
  • Cavani
    :)
  • Nagyi2pac
    Köszi szépen!
  • Breki33
    Boldog Születésnapot :-)
  • Breki33
  • nermif
    Ezek szerint Te sem hiszel a cenzúrában és a neked nem tetsző vélemények rágalmazásában és elhallgattatásában?
    (n. b. Még egy nyamvadt IP-cím szűrőt sem képesek rakni a regekre?)

Csak hogy ON is legyen:
    Nagyon remélem, hogy tényleg minőségi ugrás lesz a 2014. Mint kiderült a Konaminál sok-sok fej hullott az utóbbi időben. Ez remélem visszarakja arra vágányra a sorozatot, amit a jelenlegi motor fejlesztésével elhagytak.
  • Nagyi2pac
  • Breki33
    "A licencek nem a Konamitól függenek

Általános kritika a Pro Evolution Soccerrel szemben a licencek hiánya, noha az utóbbi időben rengeteget fejlődött ezen a területen a sorozat. A helyzet sejthető: az EA Sports a pénzével mindent elhappol, számtalan megállapodása van, amivel a Konami anyagi szempontból nem tudja felvenni a versenyt. A japánok csak reménykedni tudnak, hogy a jogtulajdonosok gondolnak egyet, és az exkluzivitás ellen döntenek, de addig is a játékosoknak is meg kell érteniük: ez egyáltalán nem a Konami hibája."

http://www.gamekapocs.hu/hir/29671/konami_kontra_ea_a_fifa_masolja_a_pes_t
  • [HUN]FaTaL
    Van ilyen góljuk, de nem lőnek így meccsenként 10x. Na de majd meglátjuk, ha megjelenik a gém. :)
  • [HUN]FaTaL
    Bízzunk benne. :)
  • Breki33
    0:33 -nál az a sarkazás hmmmmmmmmmmmmmmm
  • Breki33
    PES 2014 | Goles, regates, paradas... BEST MOMENTS | Ep.2 |

• Breki33
    Sztem sincs ezzel probléma persze feltéve ha nem annyiszor lesz mint egypár éve! De ezt nem tartom valószínűnek mert jópár videót láttam a demóbol és eddig talán ez az egy ollózás volt. Reménykedjünk :-)

Rúninak és Ibrának is van hasonló gólja szerintem nagyon jól megcsinálták a mozdulatot és lehet pont a svédek angol mecsből vették a mozdulatot.

Ez egy játékos által készített rajongói videó, ja ó onnan ollózni akart lelke rajta, fifában félpályáról is szoktak :P
  • bakkerman
    pes13-nál nem lehet megoldani BaL-ban hogy lehessen kapussal tolni? Ha jól emlékszem valamelyik korábbi részben volt valami hack rá
  • DaemoonHunter
    Igazi japán karate/akrobatamutatvány :D Ez legyen a legnagyobb probléma.
  • [HUN]FaTaL
    0:53-nál már megint mi ez az ollózós baromság? :( Csak nem akarnak leszokni erről.
  • Nagyi2pac
    PES 2014 PC SYSTEM REQUIREMENTS UNVEILED

• Breki33
    PES 2014 | Goles, regates, paradas... BEST MOMENTS | Ep.1 |