7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• breckinridge
    Érdemes megnézni ezt az oldalt:
    https://www.konami-pes2013.com/en/all-about-pes/
    Pl. "redeveloping and refining controls" Ez nem más, mint megkeverni az irányítást, néhány használhatatlan új csel bonyolult kombókra.
    Lényeg a lényeg, én semmit sem hiszek el a konaminak, csak amit saját magam tapasztalok. Nagyon jó promó videókat csináltak, az ember csorgatta a nyálát, aztán lett belőle egy plasztikázott 2012 offline league nélkül.
    Legyen új motor a grafikának, legyen igaz ez a hír! Persze ez legyen jobb, mint az előző (mondjuk az nem nagy kihívás látván a labda fizikáját és az átfolyásokat)! Tényleg szeretném. Szkepszisem azért van. Főként látva néhány videt, ahol kísértetiesen ugyanazokat a mozgásokat láttam, mint az előzőben.
    De az új motor - legyen az bármilyen szép - teljesen új gameplay nélkül nem ér semmit. Az ég szerelmére ne legyen már benne a partvonalon túlra átvett labdák és a szabadrúgásnál belógó hosszúoldali bekkek bugja. Meg sokminden más se!
    Hidd el, én igazán szeretném visszakapni a pesemet, amit a konami évekkel ezelőtt elvett tőlem. Az elmegy 2011, a borzalom 2012 és az ennél kicsit jobb 2013 után dobjanak már ki ezekből mindent és az alapoktól írják újra az egészet!