81526
-
breckinridge #78221 Érdemes megnézni ezt az oldalt:
https://www.konami-pes2013.com/en/all-about-pes/
Pl. "redeveloping and refining controls" Ez nem más, mint megkeverni az irányítást, néhány használhatatlan új csel bonyolult kombókra.
Lényeg a lényeg, én semmit sem hiszek el a konaminak, csak amit saját magam tapasztalok. Nagyon jó promó videókat csináltak, az ember csorgatta a nyálát, aztán lett belőle egy plasztikázott 2012 offline league nélkül.
Legyen új motor a grafikának, legyen igaz ez a hír! Persze ez legyen jobb, mint az előző (mondjuk az nem nagy kihívás látván a labda fizikáját és az átfolyásokat)! Tényleg szeretném. Szkepszisem azért van. Főként látva néhány videt, ahol kísértetiesen ugyanazokat a mozgásokat láttam, mint az előzőben.
De az új motor - legyen az bármilyen szép - teljesen új gameplay nélkül nem ér semmit. Az ég szerelmére ne legyen már benne a partvonalon túlra átvett labdák és a szabadrúgásnál belógó hosszúoldali bekkek bugja. Meg sokminden más se!
Hidd el, én igazán szeretném visszakapni a pesemet, amit a konami évekkel ezelőtt elvett tőlem. Az elmegy 2011, a borzalom 2012 és az ennél kicsit jobb 2013 után dobjanak már ki ezekből mindent és az alapoktól írják újra az egészet! -
konkrétan bemutatták az új motort
ami ugye már megvan nekik -
breckinridge #78219 Ezt lengették már párszor, az eredmény mindig lehangoló volt. Hiszem, ha látom. Nagyon nem bízom a konamiban. Simán lóbálhatják ezt a marketinglózungot tartalom nélkül, nem először tennék. -
ezt már lejátszottuk egyszer sztem -
igen csak nem mindenki figyel :)
beis linkeltem ide -
benyking84 #78216 A KONAMI szerint a PES 2014 teljesen új motorra épül majd.
Ezt már hónapokkal ezelőtt bejelentették. -
breckinridge #78215 Nézd, kinek a pap, kinek a paplan. Szerintem a pes pofátlanul alultesztelt. Nem véletlen, hogy az első demo egyfajta public beta. Nagy médiaháppal bejelentett "újítások" helyett a legelemibb dolgokon kellene dolgozni. A pes fifásodik, a tömegigény (látvány) irányába megy az érték (tartalom) helyett. Eladásmaximalizálás folyik, ami szerintem már középtávon is a pes halálát jelentheti. Ha nem írják újra szinte az egészet (a játékmódoktól a menedzselésen át a passzrendszerig és a labda fizikáig, kapusokig, irányítási rendszerig), akkor hamar vége lesz a dalnak. Persze az offline league kivétele a legnagyobb gazemberség.
Játékpercenként 10-15 irreális dolgot, vagy bugot tudnék mutatni. Ez engem zavar. -
osimandias #78214 Sziasztok!Nálam a 2.8-van fent de ha felteszem ezt.. a patchet (Pesedit.com 2013 Patch 3.0) elvesznek -e a mentéseim illetve használhatatlanok lesznek-e? -
ez azért erős túlzás -
breckinridge #78212 Én a csalást ki nem állhatom. Ha ügyesebb, az rendben van, de ha egyszerűen csal a gép, holott gyengébb, az én nem viselem el. Az, hogy pénzt kérnek ilyenért, felháborítónak tartom. Egy bazi bughalmaz az egész. -
punkers #78211 nekem jó így is, legalább még nehezebb -
breckinridge #78210 Először próbáld meg a legfrissebb drivert felrakni mindenhez, de csak hivatalos, nem béta drivereket használj! A szaggatás nem bizos, hogy a videókártya miatt van. -
osimandias #78209 Sziasztok!Lenne egy elég összetett problémám..szóval elég sokat Pes13-azok, nemrég újra raktam a Windowst(7) és a játékot is ami remekül ment.Viszont az újra telepítés után iszonyúan szaggat.Nem értek a videokártyákhoz,de (Radeon HD 6650M)rendelkezem.
Maga a szaggatás úgy néz ki,hogy kb 5mp-ig rendesen fut majd átvált "lassított felvétellé".Majd megjavul és ugyan ez végül már meg sem javul.
Tudna valaki tippet adni ,hogy mi a franc baja van vagy mivel lehet a gond?(ilyen vid.kártyával ,hogy kellene futnia?) -
breckinridge #78208 A PES csal. Durván. Engem érdekel, hogy hogyan csinálja, ezért sokat kockáztam, amivel a csalások egyik típusát elég jól lehet látni.
1. Átfolyás. A játékos testén átfolyik a labda, vagy a másik játékos. Pl. tökmindegy, hogy jó ütemben csúszok be, a szerelő játékosom lábán átmegy a labda. Vagy a lövést nem blokkolja az emberem. Az átfolyás mértéke függ a játékos értékeitől, illetve a formától (és talán egy alap csalásszinttől, ami random, de függhet a meccs fontosságától is, ergo fontosabb meccseken sokkal durvább csalások lehetnek). Pl. Ibrahimovic ellen fordult elő, hogy az ő és az én védőm háta közepén ment át a labda, hogy egy indítást el tudjon érni.
2. Levegővel labdát érni. Az ellenfél játékosa nem a testrészével ér labdába, pontosabban a labda nem ér az ellenfél testéhez, hanem már azon kívül kontaktol a levegővel. Ez leggyakrabban fejeseknél figyelhető meg. Ez a fejescsalás alapja.
3. Az ellenfél játékosa sokkal előbb reagál a labdára csalásértéktől függően. No comment.
4. Izmozás. Indításnál a böhömnagy védőmet elnyomja váll a vállnak izmozásban egy cingár ellenfé. Nem lefutja, hanem elnyomja.
5. Futósebesség. Csalásmértéktől függően lassulnak a saját, gyorsulnak az ellenfél játékosai. No comment.
A konami ahelyett, hogy valóban továbblépne a már lejárt (inkább lejáratott) fizikai modellezésén, újat fejlesztene, ilyen csalásokat épít be. A labda fizikája nem létezik, a látott grafika nem valós, mert nem annak mentén történik a játék. A konaminak nagyon össze kellene kapnia magát, mert így a pes végleg tönkremegy. Ráncfelvarrás helyett alkotni kéne. Ez nem megy nekik az utóbbi időben (ésa akkor még nem is szóltam a menedzselési nevetségekről)... -
ajánlom magamat :) -
punkers #78206 van egy kb másfélgigás plus a pesedithez, nagyon nagyon sok arcot füvet és egyéb nyalánkságokat tartalmaz -
fodorpetii #78205 Sziasztok feltettem, a PESEdit-es Patch 2.8-t, tetszik meg rendben van csak kellene hozzá valami jó fű, mert azok elég gyengék benne :| tudna valaki segíteni hogy honnan szedjek hozzá és azokat hová kell bemásolni? köszi előre is! :) -
Mi lehet a baj, mert 1 meccset le enged játszani, a másodiknál pedig "kékhalál" jön be és annyi... ? a gépem: AMD ahtlon 64 3500+ ;1gb ram ; nvidia gf 5500 512mb..; win xp sp3 -
eddie #78203 Szia Breki! Mexikói kommentátort nem tudsz véletlenül a játékhoz? -
osimandias #78202 Nekem a 2.8 csak úgy hasít...! -
PESEdit 2013 patch 2.8 -
továbbra se tudom milyen patchról van szó -
2.8, meg a 2.5-tel is ez volt a gond. -
milyen patchet? -
#78179 -
Sziasztok! Nekem az lenne a problémám, hogy feltelepítem a Patch-et utána elindítom a játékot akkor semmi probléma, de ha kilépek és utána be szeretnék lépni akkor már nem indul a játék. Mi lehet a gond? A választ előre is Köszönöm! -
osimandias #78195 Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a patchről?
Pesedit.com 2013 Patch 2.8 -
fodorpetii #78194 Sziasztok, tud valaki ajánlani egy fullos patchet amihez nem kell 5másik is hogy menjen? köszi előre is! -
HDave #78193 A pesedit patch-ez meg lehet valahogy oldani azt, hogy a ML módban is a játékosok a saját cipőjükbe játszanak? (úgy mint a pesjp patch-ben?) -
marci6p #78192 A master league-ban nem lehet klubbot váltani, azzal a csapattal vagy végig akit választottál.
közben elkészült a Norwich City és Real Betis szezonom 2. évadának videója.
Norwich City 1st season
Norwich City 2nd season
Real Betis 1st season
Real Betis 2nd season
-
a master league szezon végén hogy lehet klub-ot váltani? :) -
osimandias #78190 Értem.Annyira nem vagyok szakértő,melyik most a legújabb? -
bettly #78189 SZiasztok koszonom a vallaszokat ,csak annyi hogy tekintettel nem vagyok nagy szamitogep guru ez az elso PES-em amin jatszom,mondhatnam most ebbe bolondultam bele,lehet benan hangzik nem tudom mi az a kitserver es hol talalom meg,elvegre nem szegyen mekerdezni valakit ,segitsegert,igazan koszonom -
kitserver és ott be lehet állítani -
a legújabb -
Ezekszerint benne maradt ez a bug (vagy az a tavalyi fifában volt)? Valamelyik focis gamenél előfordult, hogy csak akkor engedett még egy eszközt, ha be volt dugva még egy joystick vagy gamepad. -
bettly #78185 Szevasztok, PES 2013 -ban hogy lehet beallitani vagy megoldani hogy gamepad [kar] es billyentyuzet is mukodjon ,vagyis ne a geppel jatszodjak,hanem a haverommal,mindent megprobaltam de nem megy annyit ertem el hogy mindkettovel egy jatekost tudok iranyitani de viszont a masik jatekos meg mindig a gep. Nagyon szepen koszonom a segitsegeteket
-
osimandias #78184 Szerintetek melyik a legjobb "pesjp" verzió?Köszi -
breckinridge #78183 Kipróbáltam a pesjp patch gameplay cuccát. Ha dícsérni akarnám, azt mondanám rá, hogy borzalmas. Nagyon, NAGYON felejtős. A meglévő hibákat elképesztően felerősíti. Megsokszrozódtak az átfolyások, legtöbbször szerelési kísérletnél, erősödtek a gép csalásai minden tekintetben. Védekezni lényegében lehetetlen. Még több a rossz helyezkedés, döcögős mozgás (animáció), a kapura lövésnél is több a látványos csalás, fizika törvényeivel ellentéstes labdamozgás (volt egy nagyon vicces eset,amikor a kapus ujjhegyéről úgy pattant vissza a labda, mint egy betonfalról). Ennél a PES5 patch ezerszer jobb, az legalább nem ront a gameplayen, néhány apróságot még javít is. -
Sanyicucu #78182 de ugyan az csak az érdekelne,hogy mit tartalmazna?a nesa féle progi meg a ISS gameplay nagyon jó együtt.