PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Még senki.

http://goo.gl/gd6Zi5

Én fél óra múlva hazaérek és már tolom is a fifa 13-at...holnapra már lesz összehasonlítási alap 😄
valaki próbálta már az új fifát?

[HUN]FaTaL
PESEDIT.exe-ben állítsd onlinera/mlre a cuccot.

Az 1.2-es verzió elég bugosra sikerült, elvileg még a fix se oldotta meg a problémákat, úgyhogy várni kell egy újabb verzióra, vagy visszarakni a régit.

Nekem is csak 2.6-al megy, nyilván azért mert a 2.7-ben módosítottak valamit ami nem kompatibilis a PESEdittel. A kitserverhez lehet csatolni az exe-t, szóval másra nem nagyon tudok gondolni.

aha..meg master league-bõl is kilépked!!!
Breki33
és anélkül jó?
nekem a pesedit 1.2 van fent,és ha online játszom,elkezdõdik a meccs,és 2 mp után szétkapcsol! please help! köszi
Breki33
igen ezt nem értem majd Nagyi2Pac felvilágosít minket ezekben õ a jó

Én kipróbálnám Nesa gameplay patchével a pesdites exe-t + a GE-inget
Breki33
most tegnap elég érdekesen sikerült belõni a játékomat

vhogy úgy van hogy az új NEsa patch de a Jenkey is be van kapcsolva ezen az exen korábban plusz a global editinges option file és új kamerák

Tegnap játszottam kb 6 meccset Juve - Fiorentina
és teljesen olyan volt mintha multiznék az ellenfélnek olyan megoldásai voltak és jött csak jött, de közben meg nem volt annyira nehéz mert középpályán hibázott is illetve el lehetett tõle venni a labdát a védekezése meg nem volt az a 8-an rontanak rád érzés, de mégis jó volt.

Viszont hiába voltam fölényben egyszerûen nem tudtam gólt lõni, távoli átlövéseim mind kifogta a kapus akár pipába ment föl akár laposan lõttem.

Mondom jó cipeljük be, de egyszerûen hihetetlen volt a kapusa mindent védett, szerencsére BUffon is, voltak kapufáim nagy helyzeteim, de gól továbbra sem.

Na mondom tök jól megcsinálták, de ezt elszúrták mivel nem lehet ebben egyszerûen gólt lõni. Az nemis tetszett, hogy lövöm pipába erre a kapus hip hop ott van aztán lehúzza, szerintem kicsit túl gyors mozgással.

Aztán szerencsére a 7. meccsen sikerült gólt lönöm úgy hogy beíveltem egy szabadot a felugró középcsatár lefejelte a másik oldalon érkezõnek õ meg kapásból bevágta. Olyan szép volt plusz, hogy elõtte 6 meccsen nem sikerült gólt lõnöm fel is vettem.

NA mondom most kíváncsi leszek változik-e a taktika próbál-e rögtön kiegyenlíteni mint multiban tenné az ellen. Ígyis lett így sikerült pár kontrát vezetnem és egyikbõl belõttem a másodikat azután már eldõlt a meccs szinte éreztem.

Most majd kíváncsi leszek a következõ hat meccsen hogy megy majd, de ha ilyen meccsek lesznek mint ez a tegnapi akkor nekem így most eléggé bejön.
Rudee
De a 2.6-os yairral meg jó.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
gondolom a pesedites vmi módosított exe a yair-os pedig az eredeti új gameplay-al ami nekem fontosabb, de majd megnézem, hogy van nálam
[HUN]FaTaL
Én csak BL-t játszottam, de yairrel ott se jó, se német, se angol csapatok nincsenek a BL-ben.

Rudee
Visszaraktam egy régebbi yair-t és azzal meg jó, úgyhogy ez a 2.7NG a hibás.

Rudee
Végignéztem, a német, az angol és a portugál csapatoknak se jó a meze és a címere. De csak akkor, ha a yair-os cuccal indítom. Simán a PESedites ikonról jó minden :S

Rudee
Igen.

Fölrakom újra, hátha.

Kitörölted a régi Kitserver mappát az 1.2 installja elõtt?
Rudee
Annak nem örülök 😊

United pl jó, de a Newcastle már nem. Pedig mást nem is raktam föl, hogy rohadna meg.

Nekem rendbe van minden

Rudee
PESedit 1.2-ben a PL csapatoknál nektek minden rendben van? Most néztem sima meccsnél, hogy egy csomónak nem jó a meze, valami alap szutyok van csak. Címerek szintén nem stimmelnek.

gabe paul logan

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Persze, lehet, de nem szeretnék szezon közben, majd utána szétnézek. Új gameplayt csak akkor játszok "élesben", ha legalább alapszinten megszoktam és begyakoroltam.

Infrastruktúra: vízumügyintézés (késlekedések miatt egy nap alatt kellett intézni, egyik reggel szóltak, hogy: ma, munka mellett ez nem egyszerû), odaút, visszaút szervezése, ilyesmi. De szerencsére már minden rendben van, hála segítõkész barátoknak.
Rudee
Le.

Be van állítva, pont hogy minden gagyira van rakva.

Breki33
leszedted a grafikai javítás nélküli 2.7-es exe-t?

lodnál meg jobb ha be van kapcsolva csak rendesen be van állítva
Breki33

1.02.2
new module added
Real AI >>> human ai buildup (ai builds up and track game like when you play with mate)
Possition fix >>> defence position fix

http://adf.ly/DUjpj

Rudee
Hát pont ez az, hogy le van véve marhára. Elején jó, aztán idõvel meg elkezd szivatni.

Breki33
A 2.7-es exe a javított kamerákkal

yairpatch v2.7.rar (16.72 M😎

http://adf.ly/DUh9U
Breki33
sztem vedd lejjebb a lod-ot más ötletem nincs

nálam semmi akadás pedig enb camera lod kitserver grafikai booster stb.
Rudee
Nem tudom mi van ezzel a fossal, de nagyon tele a tököm.

Esti Clássico-ra hangolódva nyomok egy meccset. Elsõ félidõ 0-0, minden rendben megy. Szünetben cserélek egyet és a 60. percig iszonyatos lag. Utána 2 percig jó, majd egy tök nagy ziccernél megint elkezdi az akadozást.
A PESedit lenne ennyire szar?

Meg fogom õket nézni, köszönöm szépen!

Egyébként kis helyzetjelentés:

Az igazolási rendszer ugyanolyan mint tavaly, október vége-november vége amikor a legtöbb ajánlat érkezik (most november közepén tartok, de így sejtem), a fejlõdést viszont rohadtul nem értem. Werderrel nyomom és az idõs játékosok már visszaestek, de egyik fiatal se fejlõdött 😄
Breki33
ezt is érdemes megnézni

Breki33
beadás típusok itt vannak 2:24-tõl

egyébként a command listben is megnézhetõ

Breki33
itt pl egy manual

Hát melyik melyik 😄? Ilyet én is csinálok hogy visszahúzom és bepasszolom, gyakorlatilag ez az egy ami mûködik, beadásokról kb már leszoktam

Szóval így hogy manual vagy early azt nem vágom
Breki33
például így

beadásnál ugye váltod nem mindig csak simán beadod?

ugye van manual cross, early cross stb

fölé fejelés sztem nem a lövés gomb hosszú nyomása miatt van úgy vettem észre, hogy ha van rajta ember nem tud üresen felugrani fejelni akkor fejel így kicsit ívelten
Hát van egy pár bosszantó dolog a játékmenetben, ez egyik ilyen nálam a széljáték. Kb semmi értelme. Ti hogy szoktátok megverni a szélsõhátvédet? Mert kb nekem sose sikerül. Ha mégis, akkor meg a beadás 10/9-szer ellenfélhez megy és szökõévente fejelek gólt ezekbõl

A másik ilyen a szögletek: ha embert is találok, akkor is állandóan felé fejeli pedig épphogy megnyomom a lövés gombot

No ti hogy csináljátok?
Breki33
Breki33
Breki33
miért, simán lehet közben is változtatni

milyen infrastruktúrát?
Breki33
tényleg igaz hogy a bajnokok ligája mód licencesze most lett meghosszabbítva
Nah ez itt a baj. xD Nekem PESEdit-nél nincs semmi hiba.

Nem a peccselés ideje a probléma, hanem a tesztelésé. Elkezdtem BAL-t Chamberlainnel, szezon közben nem fogom változtatni a gameplayt, mivel napi max 2-3 meccset tudok játszani, lassan telik.
(Sosem voltam Moszkvában, szerintem többet nem is leszek, úgyhogy nagyon örültem én is a lehetõségnek. Szerdán megyek, vasárnap jövök, másfél-két nap lesz várostnézni. Azért az infrastruktúrát összehozni Bp-tõl 150 km-rõl nem volt egyszerû.)
Breki33
nem de nincs fent a pesedit patch csak a kálimoncsesz :-)

Nem töröltél ki valamit esetleg a Save mappából? Mert a stadion szerkesztõs stadionok oda vannak mentve.

Nálam jó, igen ilyen reklámtáblák vannak ott, ahogy Rudee mondja, de ez a stadion szerkesztõs cucc része valószínûleg. dt08-ben kell elvileg ezeknek a részeknek lennie.

Rudee
Tudom, de van amelyik pályán nem csak a szürke fal van ott, hanem más grafika.

Breki33
ás ha esõs van akkor sem esik az esõ a játékban??????
Azok már a stadion részei.

Breki33
Ez a New INdustrial Stadium nektek mi van ott?