breckinridge#78025
Nézd, különbözőek vagyunk, ezt illenék elfogadni.
Az én játékélményemet igenis rontja, ha van egy szépen, taktikusan hozott meccs, amit a végén egy ilyen góllal nem nyer meg az ember.
A játéknak - szerintem - nem az a gyenge pontja, amit a Pes5 patch változtat/javít, hanem azok, amiket bemutattam. Gabe kolléga szerint van olyan patch, illetve beállítás amivel azokat ki lehet kapcsolni. Szeretnék hinni neki, ezért próbálkozom.
Attól még neked tetszhet a Pes5 patch, vagy bármi más. Sőt, örülök neki, hogy megtalálod azt a PES-ben, amit én csak szeretnék megtalálni. De sajnos amíg ilyen hibák, bugok, mittudénmik vannak benne, addig én nem tudom maradéktalanul élvezni a játékot.
A fifa nem érdekel, de azért csak rájöttél, hogy mit akartam mutatni vele. (Mellesleg - nem értve a 3d grafikához, de egyszerű felhasználóként - azt tapasztalom, hogy vannak olyan 3D objektumok, amelyeken nem lehet áthatolni. Tényleg lehet, hogy tök más a háttere a dolognak, de egy FPS-ben pl. házfalon nem megy át golyó, de már azt is tudják szabályozni, ha átmehet, vagy éppen milyen gellert kap, lelassul stb. Annyira nehéz lenne ezt a dolgot átvinni a focipályára? Ha valaki ért hozzá, tényleg érdekelne a válasz, meg az egész 3D grafika háttere a dolognak, mert azt tapasztalom, hogy a PES-ben a grafika, tehát a látvány nem egyezik a valós történéssel, pl. a kapus nem ér a labdához, mégis lepattan, fejesnél nem ér a muksó fejéhez a labda stb.)