PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát én nem vettem észre, hogy a lövés rosszabb lenne
egyébként kint van aj újabb
2.6
*AI build up play is much better
*AI cheat 70%+- is gone
2.5
*changelog
*better feeling of freely movement of the players on the pitch
*improved movment from both defence and offence
*improve GK reflexes and positioning
*tweaked graphic
*CPU bulid up play is much noticeable
egyébként kint van aj újabb
2.6
*AI build up play is much better
*AI cheat 70%+- is gone
2.5
*changelog
*better feeling of freely movement of the players on the pitch
*improved movment from both defence and offence
*improve GK reflexes and positioning
*tweaked graphic
*CPU bulid up play is much noticeable
Próbaként egy Stuttgart-AEK meccs. Nincsenek komoly játékosok, csak 2 elvileg középszerû csapat. Top playeren egy beadás utáni fejes mellett 6 gól 20-25-30 méteres átlövésbõl <#zavart2>#zavart2>
Kíp
Sokat mond a statisztika, 8 kapura menõ lövésbõl 7 gól (+1 kapufa). Hiába passzolgat kényelmesen és birtokolja többet a labdát a CPU, a kivégzés nem maradhat el. Ha megpróbálok focizni és nem csak átlövöldözöm, akkor nyilván jobb a birtoklás, de gólt egyet ha lövök.
Kíp
Sokat mond a statisztika, 8 kapura menõ lövésbõl 7 gól (+1 kapufa). Hiába passzolgat kényelmesen és birtokolja többet a labdát a CPU, a kivégzés nem maradhat el. Ha megpróbálok focizni és nem csak átlövöldözöm, akkor nyilván jobb a birtoklás, de gólt egyet ha lövök.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szerintem is reális ez. Szépen felállnak, taktikától függõen, védik a területet, letámadnak. Ezzel nekem nincs bajom. IRL is hasonló kínlódás ilyen ellen játszani.
A gameplay legnagyobb baja, ami a Demo1 óta negatívan változott, az a játékosok aktivitása támadásban. Kevés a mozgás, már a felezõvonal környékén. Gyakran egyszerûen nincs kinek passzolni, mert nem mozognak a labda felé, vagy üresbe. Továbbra is vesztésre állva, 85. percben minden full támadáson, de 4 védõ és egy középpályás hátul marad. Ezen sem bírtak változtatni.
De pont hogy nem beállnak, hanem csak felállnak. Egy emberre 3-4 kivált és vagy hátrafelé passzolok, vagy a látatlanba. Mert annyira ugye nem lehet irányítani a többi támadót.
Nem az a tipikus betömörült fal jön létre, amit át kell lõni, hanem egy vérszomjas sereg, akik csoportosan garázdálkodnak.
Nem az a tipikus betömörült fal jön létre, amit át kell lõni, hanem egy vérszomjas sereg, akik csoportosan garázdálkodnak.
Az szerintem reális mikor beállnak védekezni akár mind a 10 mezõnyjátékossal, a mai foci sajnos ilyen.
Kezd unalmassá válni a játék.
Lesnél a játékos nem kapja meg a labdát, de mégis lefújja a barom bíró. Nehogy már gyorsan kontrázni lehessen. Utána meg a felállt 8 ember ellen egy Málaga szinte átjátszhatatlan. Messzirõl lövöldözhetek, pár be is akad, de mi értelme? Nem LST 2013-mal (Long Shot Training) játszana az ember.
A Jenkey-féle cucc jónak tûnt elsõre, de azzal meg minden meccs egyforma. Vagy a szélen játszok a védõk mögé, vagy átlövöm õket messzirõl. Marha izgalmas így.
Lesnél a játékos nem kapja meg a labdát, de mégis lefújja a barom bíró. Nehogy már gyorsan kontrázni lehessen. Utána meg a felállt 8 ember ellen egy Málaga szinte átjátszhatatlan. Messzirõl lövöldözhetek, pár be is akad, de mi értelme? Nem LST 2013-mal (Long Shot Training) játszana az ember.
A Jenkey-féle cucc jónak tûnt elsõre, de azzal meg minden meccs egyforma. Vagy a szélen játszok a védõk mögé, vagy átlövöm õket messzirõl. Marha izgalmas így.
Nekem a Jenkey beszart. Levettem a pes2013.exe-rõl de még mindig ugyanúgy ott van a játékban.
Leszedtem a yair féle peccset, de nekem nem jött be, rosszabbul helyezkednek tõle a játékosok mint elõtte és a lövés is rosszabb. Maradok csak simán a Jenkey féle cuccnál
Tudna valaki arra megoldást,hogy pl:ML nyomok a Milannal és szeretném megváltoztatni a stadiont, de ugye a játékban benne van a San Siro így nem engedi.Lehetséges ezen változtatni?
azis lehet, hogy te más nehézségi szinten játszol én gondolkoztam is rajta, hogy visszaveszek egyet a nehézségbõl az írtak miatt, de már kezdek belejönni
szerintem ez beállításfüggõ is, de én a yair gamplay-al kezdtem elvégre õ a legnagyobb név ebben és utána állítottam be Matt rendszerét és lõttem be a Jenkey-t amit nemis gameplaynak mondanák inkább egy összetett rendszer amelynek van ilyen része is.
De aztán sima exevel is próbáltam és a védekezés ahogy a példák mutatják brutál a játék sokkal nehezebb lett alig lehet a jobb csapatok ellen lövésig jutni, ha pedig igen nincs idõ állítgatni egybõl lõni kell különben odaérnek.
De aztán sima exevel is próbáltam és a védekezés ahogy a példák mutatják brutál a játék sokkal nehezebb lett alig lehet a jobb csapatok ellen lövésig jutni, ha pedig igen nincs idõ állítgatni egybõl lõni kell különben odaérnek.
hát én használom még a yair-os exe-t és a Global Edites megoldást amit yair is direkt ajánl
és a Jenkeyt pedig matt beállítása alapján állítom be
hihetetlen mennyi mindent meg lehet változtatni és milyen mélységig lehet szerkeszteni
és a Jenkeyt pedig matt beállítása alapján állítom be
hihetetlen mennyi mindent meg lehet változtatni és milyen mélységig lehet szerkeszteni
hátha azt nyomod, én nem szeretem leghátul a letámadást alkalmazni mert akkor kiugrálnak
szval így inkább a középsõ harmadban védekezem
szval így inkább a középsõ harmadban védekezem
En most feltettem az 1.01es jenkey féle cuccost, de ez is sokat javít. Már lehet benne fejpárbajt nyerni és nem mindig a géphez pattan a labda.
Nem feltétlen, itt 4en is letámadtak téged egyik gifen. A saját játékosaidon is elvileg ugyan az a motor mûködik helyezkedéskor és letámadáskor, azaz nekik is le kéne támadni akkor
Csak az a baj, hogy bénább csapattal ugyanúgy, szinte hibátlanul zárja a területeket. Ez meg megint a realitás elvesztéséhez vezet.
elég durván védekeznek így...a magyar válogatottal anglia ellen 2:0-ra kikaptam úgy, hogy beszegeztek a kapum elé, összesen 3 kapuralövésem volt csak
Ez durva szinte pes3 feeling mikor alig jutottunk lövéshez.
Ittis most csak ilyen gólokat lehet lõni

Ittis most csak ilyen gólokat lehet lõni

A játékosértékeket kicsit gatyába rázhatnák, mert van néhány felettébb vicces.
majd, ha kész, de megnéztem lcd-n és úgy teljesen másképp nézett ki nem tetszett annyira lehet készítek új képeket
jót vettél, nem fogod megbánni...de én is gondolkodom hogy gariban ráfizetéssel cseréltetem egy xbox-osra, mert 3 hónaposan már az egyik joy kar lötyög picit
Eddig én is így voltam vele, hogy az "ára", de most már úgy vagyok vele, hogy csak egyszer kell megvennem! 😊
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Igen én is az Xbox-ét! 😊 meg is rendeltem!
nekem Logitech F310-es van, hát....már bánom, hogy nem xbox360-ast vettem...csakhát az ára
Konami Announce DLC & Online Patch
Konami announced they will release a new DLC & also a game patch for PES 2013 on October 11th.
DLC Detailes
Squad updates with summer transfers
New boots
New UEFA related objects
Patch details
Adds Online Community Mode
New widget for online play
You will be able to play with up to 8 players of your community
MyPES is added
You can now save games at half time in ML
Other adjustments in various game modes
Konami announced they will release a new DLC & also a game patch for PES 2013 on October 11th.
DLC Detailes
Squad updates with summer transfers
New boots
New UEFA related objects
Patch details
Adds Online Community Mode
New widget for online play
You will be able to play with up to 8 players of your community
MyPES is added
You can now save games at half time in ML
Other adjustments in various game modes
Gameplay tool 2013 - version 1.01 by jenkey1002
Changelog :
Added new option : camera profile - allow to import camera from PES2010, PES2011
Added goalkeeper slider - beta version
Added check box for enabledisable option
Fixed bug for scoreboard server
http://www.moddingway.com/file/27968.html
Changelog :
Added new option : camera profile - allow to import camera from PES2010, PES2011
Added goalkeeper slider - beta version
Added check box for enabledisable option
Fixed bug for scoreboard server
http://www.moddingway.com/file/27968.html
Amelyik neked kényelmesebb, én az xbox kiosztást preferálom, breki meg a logit. :-)
http://goo.gl/gd6Zi5
Xbox 360 contoroller vagy Rumblepad F 3/510 ?? 😊
Melyiket érdemesebb venni PEShez és Fifához?
Én az Xbox controllerhez hajlók, mert régen sokat toltam Xboxon!
Szerintetek?
Melyiket érdemesebb venni PEShez és Fifához?
Én az Xbox controllerhez hajlók, mert régen sokat toltam Xboxon!
Szerintetek?
oké köszi😄 de mi szar már,h nem lehet..régebbiekben ha jólemlékszek belehetett..😄
demo1 ball kicking sound
http://www.mediafire.com/download.php?ad6584412uy52cr
http://www.mediafire.com/download.php?ad6584412uy52cr