81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Szia

Én nem játszom ML-t idén így erre most majd más fog válaszolni
  • eddie
    Szia Breki! Az mitől lehet, hogy Master liga módban ahogy új évbe lépünk, 3 csapatnak - a Juventus, Inter, Milán triónak - mindene nullázódik? Pontok, mérkőzések számai, minden. Próbáltam úgy hogy vissza töltöttem, de január 1 - től ugyanaz. Pes 5 gameplay + pes jp 2013 patch van fönnt.
    Köszi előre is a választ!
  • begotten
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a mez számomat hol tudom lecserélni. Lement egy szezon, jó voltam, stb. :) és szeretnék egy egyedi számot. Az előző részekben simán megvolt.
    Köszönöm!
  • Nagyi2pac
    Nah erre kíváncsi leszek!
  • breckinridge
    Remélem ez a gameplay teljes újraírását és a játékmódok teljes átszerkesztését is jelenti. A trailer impresszív, de az ütközések szimulálása, a labda fizikája (ami ugye a 2010-2013 vonalon enyhény khmm irreális), az átfolyós bugok és a csalások már más kérdés.
  • tobias88
    ez örömteli hír
  • Breki33
    Konami: PES 2014 will run on new engine

http://www.onlyproevolutions.com/2012/09/konami-pes-2014-will-run-on-new-engine.html
  • Breki33
    Winning Eleven 2012 eleget tettek a második egymást követő évben az Arany-díj esetében meghaladja az 500.000 darabot értékesítettek Japánban.

• tobias88
    5.5 mb de a 2 megás verzió se volt jó, máshol jó csak ott nem
  • Breki33

• Breki33
    kiis lehet próbálni

Juventus HD turf.7z (33.94 MB)

• Breki33
    Érdekesek ezek a térhatású Tim logos reklámtáblák perspektivikusan elhelyezve

A játékban nem egyszerű megvalósítani, hogy több kamerából is állónak tűnjön
    és a bal és jobb oldalinak is különböznie kell

próbálkozások

and the results

previous version

new version

még mindig nem volt teljesen tökéletes vmelyik olyan mintha előre dőlne

és akkor az eredeti alapján teljesen újrakezdtem és meglett a megoldás mostmár olyan érzés mintha eredeti álló reklámtábla lenne ott többféle kamerával is

• Breki33
    én az összeset oda töltöm, de semmi baja

mekkora méretű?

• tobias88
    a mozgó részekkel van baj
  • tobias88
    próbálnék gifet feltölteni directuploadra, de beszemcsésedik bármit csinálok, ez mitől lehet? nálam még semmi baja de feltöltés után borzalmas...
  • Breki33
    FIFA Entrance Cinematic PES 2013 PC

http://ultipes.ru/load/113-1-0-14146
  • Breki33
    What could make Pro Evolution Soccer better? Make your voice heard and tell us what you think about the game. Click this link to start the survey: https://app.lamapoll.de/PES2013-NEW/
  • izé91
    Sziasztok!
    Remélem valamelyikőtök feltud világosítani.
    Kezdetem BAL módban egy karriert,lehúztam három szezont a holland RKC-ben és a harmadik szezon vége után jött még egy mérkőzés ami már alapból gyanús volt és mint utólag kiderült ez egy búcsúmeccs volt,méghozzá az enyém és konyec a játékosom visszavonult...
    Én ügyeskedtem valamit,vagy ahhoz van valami köze hogy nem eredeti játékkal játszom?
    Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • Breki33
  • Breki33
    PES 2013 - Camera Settings 1.5 ★[/SIZE][/U][/U][/B]

[/CENTER]

[url=http://download.pes-online.de/pes2013/PES2013_CameraSettings_1.5.rar][SIZE="3"]download[/SIZE][/url] (pes-online.de)

description:
    Tool for PES 2013 Camera Settings.

supported platforms:
    1. PC only

features Settings:
    1. change Camera Position ( Height, near Side and far Side )
    2. change Camera Angle
    3. change Camera Angle Modulator
    4. import Hidden PES 2013 Camera Types
    5. import PES 2010 Cameras
    6. import PES 2011 Cameras

requirements:
    1. installed .NET Framework (at least version 4.0)

how to use:
    1. open PES 2012 EXE File
    2. change your settinngs
    3. push "accept" Button
    4. save PES 2012 EXE File

thanks to:
    PSO Edit Team, Juce, Ariel, jenckey, carby, moddingway Team, pescorner Team
  • Breki33
    Exe 1.02
  • Breki33
    Konami Patch 1.02

Details

You will find a detailed list of the issues fixed with the Patch 1.02 below:

1) Fixes to the below issues. We would like to apologise for all inconveniences caused.

Master League Online
    The transfer fee and contract fee shown when signing a player is different to the one shown in the breakdown of such costs.
    Changes to the squad and the team funds were not reflect immediately when signing/releasing players or receiving gate receipts from matches played.

Master League
    Sometimes the game would freeze when items obtained in Master League Online were used.

Performance Training
    It was impossible to complete the "Long-pass" training when Pass Assistance level was set to either [0] or [1].
    It was impossible to complete the "Manual-pass" training when the cursor was set to "fixed" when using Personal Data other than "no.1".

Edit
    Sometimes the game would freeze when importing PES 2012 data. This applies to cases where implementing the data would result in players switching to
    wearing boots which were issued in PES 2012 Data Pack 3

Information
    When a new Data Pack was implemented, users were forced to restart their hardware as a message informing them of non-matching Data Pack versions would
    be displayed rendering some game features such as Master League Online, Competition and the Widget inaccessible.
    2) The below additions due to customer requests:
    General
    Users can now choose to enable or disable the Auto Save feature in game modes including Master League and Become a Legend by selecting [System] then [Auto Save] in order.

Football Life
    Players will wear boots which are unique to them in both Master League and Become a Legend. Any editing done to player's boot settings will also be reflected. However,
    please note that this only applies to save data created after the implementation of this patch file.
    Changes have been made to how teamwork levels between players increase.
    3) General improvements to other modes to improve overall gaming experience.
    The details of Patch 1.02 are as listed above.
    In addition to these issues, we are also aware of the below. The exact causes are currently under investigation:

Customers can be paired with users they added to the Match Block List.
    Sometimes, the bonus prize money earned after a Special match can be shown as being 0.
    In Inter-Community Matches, customers are sometimes unable to substitute COM controlled players.
    If you play a 2 vs 2 match in Ranking match, but then try to play Master league Online and any other one player online matches without deleting the guest user, no matchmaking will take place.

Master League Online
    After matches, customers may be returned back to the Online Main menu. An error message stating that an unexpected problem in communications with the PES 2013 server is then displayed.
    For these issues, any updates will be posted on our official site.
    We can also report that the below issues were also fixed during maintenance on 13/11/2012
    Courtesy level does not recover despite completing matches in the correct manner.
    Special match bonuses could be earned in other types of matches.
    We would like to apologize for any inconvenience caused, and thank you for all your feedback concerning PES 2013.

http://www.mediafire.com/?fczce98cbdc5uee
  • Breki33
    Elvileg a Mid Range megvan neked is
  • Sanyicucu
    nagyon jók ezek a kamerák is.
  • Breki33
    Broadcasting Long

• Breki33
    újabb kamerák

Mid Range

• breckinridge
    Boxkesztyű (elsősorban nem is az átfolyás, hanem a kezezés lefújásának hiánya miatt hozom):

• breckinridge
    Klasszikus kontra:

• breckinridge
    Ez már szebb, legalábbis szép szélsőjáték, szép fejesmozdulat:

• breckinridge
    Habár nem a legszebb, de egy a nagyon kevés pontrúgás utáni direkt gólok közül:

• breckinridge
    Nézd, maximalista vagyok, ez kétségtelen. Kevesen vagyunk ilyenek, ez is az. Ha látnád a saját munkáim korrektúráit, hajaj... (Nem csak a külső dolgokkal szemben vagyok az, amire két adat: a doktori munkám bőven 400 oldal feletti, csak az irodalomjegyzék 17 oldal, 1300 lábjegyzet, kb. 3-4 ezer hivatkozás ezekben, amihez egy melléklet CD-t csatoltam bőven százezer tétel feletti adattárral, legalább 500 levéltári egységet néztem át szálas iratot és kötetet néztem át, persze német gót kézírást, most, hogy megjelenés előtt áll, kb. a felét átdolgozom, kiegészítem.) Persze, lehet ezt kukacoskodásnak, kötekedésnek, hibakeresésnek interpretálni, kétségkívül van ebben igazság, de alapvetően a jobbítási szándék vezérel, mert a PES-t tartom az egyetlen élvezhető focis játéknak, márpedig a foci nekem fontos.

Egyébként tényleg nem igazán tudtam jó képet csinálni az esetről, mert szemből nem lehetett rázoomolni, mert takarta a csatár, oldalról meg nem látszott még ennyire sem, ennél lejjebb, vagy hátrébb meg nem engedte vinni a kamerát, mert már a pálya szélén volt. Sajnálom, hogy nem lett jobb a kép, de azért a lényeg úgy tűnik átment.

A PES 2013 mind a grafikai motor, mind a gameplay tekintetében a tavalyi és az azelőtti folytatása. Nem emlékszem már rá, hogy mikor jött be ez a gameplay, de a 2012-es legalább a második volt. Mindkettőt fejlesztgették, a gameplay érezhetően sokkal jobb lett, a csalásokból is nyesegettek valamit (pl. a tankmódot visszavették, ezt a tavalyi jenkey elég jól orvosolta). Az irányítást is kicsit fejlesztették, de lényegében, a lelkét tekintve ez egy újabb lehúzott bőr a meglévő alapanyagról. De legalább a menedszer részt javították volna, dehát ott sincs javulás. Miért nem modolható rendesen pl. a League mód? Értem, hogy liszensz nélkül nem modellezhetik a PL-t, de akkor legalább azt tennék lehetővé, hogy kívülről meg lehessen csinálni. Nem tudom, hogy a Konami hogyan áll anyagilag, de gyakorlatilag a grafikai motort és a gameplayt is (meg persze a játékmódokat is előnyben részesítve a Master League ellenében a valós ligákat) újre kellene írni az alapoktól, mert ezt tovább fejlesztgetni nagyon unalmas. Enélkül a befektetés nélkül a PES-nek nem jósolok nagy jövőt. De ne legyen igazam!
  • Breki33
    motor nem egyenlő gameplay-al !
  • Breki33
    elfogadom csak rohadt unalmas hogy olyan dolgokban is általánosan beszélsz amin látszik, hogy nem értesz hozzá nem próbáltad

szerinted mindenki ajnározza csak a pes5 patchet de te megmondod a frankót
    nemcsak nekem tetszik és minden nap tudok berakni ilyeneket amiknél csak nézek

rájöttem mert ismerem az észjárásod ezzel kapcsolatban mert a képeden nem nagyon látszik

szerintem te mindig minden programban fogsz hibát találni

fps-eknél pont korábbi hozzászólásodnál gondolkoztam azon hogy ott is milyen szépen átesnek a játékosok a falon átlóg pl a fejük lépcsőn vízszintesen fekszenek stb.

fifában próbálták ki ezt az új ütközéses impact modelt hát nem volt egyszerű idén jobb lett de látható, hogy azért még van mit fejleszteni rajta

pesnél pedig idén maradt sztem ugyanaz a motor
  • breckinridge
    Nézd, különbözőek vagyunk, ezt illenék elfogadni.
    Az én játékélményemet igenis rontja, ha van egy szépen, taktikusan hozott meccs, amit a végén egy ilyen góllal nem nyer meg az ember.
    A játéknak - szerintem - nem az a gyenge pontja, amit a Pes5 patch változtat/javít, hanem azok, amiket bemutattam. Gabe kolléga szerint van olyan patch, illetve beállítás amivel azokat ki lehet kapcsolni. Szeretnék hinni neki, ezért próbálkozom.
    Attól még neked tetszhet a Pes5 patch, vagy bármi más. Sőt, örülök neki, hogy megtalálod azt a PES-ben, amit én csak szeretnék megtalálni. De sajnos amíg ilyen hibák, bugok, mittudénmik vannak benne, addig én nem tudom maradéktalanul élvezni a játékot.
    A fifa nem érdekel, de azért csak rájöttél, hogy mit akartam mutatni vele. (Mellesleg - nem értve a 3d grafikához, de egyszerű felhasználóként - azt tapasztalom, hogy vannak olyan 3D objektumok, amelyeken nem lehet áthatolni. Tényleg lehet, hogy tök más a háttere a dolognak, de egy FPS-ben pl. házfalon nem megy át golyó, de már azt is tudják szabályozni, ha átmehet, vagy éppen milyen gellert kap, lelassul stb. Annyira nehéz lenne ezt a dolgot átvinni a focipályára? Ha valaki ért hozzá, tényleg érdekelne a válasz, meg az egész 3D grafika háttere a dolognak, mert azt tapasztalom, hogy a PES-ben a grafika, tehát a látvány nem egyezik a valós történéssel, pl. a kapus nem ér a labdához, mégis lepattan, fejesnél nem ér a muksó fejéhez a labda stb.)
  • Breki33
    egyenlőre tesztelem
    még meg kell találnom a leírást, hogy melyik kell előbb

sound booster pl kiemeli szurkolás hangokat, sokkal hangulatosabb így
  • Breki33
    te gondolom ilyen félig van rele a pohár típusú ember vagy mindenben csak a hibát keresed

igazából nemis világos mit akartál ezzel a képpel?
    hogy átmegy rajta a labda?

mondjuk akkor normális szögből kellett volna felvenni
    de ha erről van szó igen van ilyen a patchek ezt nem oldják meg
    jelenleg nincs olyan focijáték amiben nincs ilyen fifában csókolódzó játékosok vannak pl.

de ezért ilyen baromságokat mondani, hogy a pes5-ös patch minimális változásokat hoz........

őszintén szólva már bánom hogy ajánlottam gondolhattam volna hogy ez lesz belőle
  • breckinridge
    Nekem csak az az icipici, aprócska, jelentéktelen, elhanyagolható, szóra sem érdemes kérésem van, amit tulajdonképpen előadni is alig merek, hogy a 78013-ban lévő dolog ne legyen benne egy termékben.
    Tudom, hogy én vagyok rosszul összerakva, hogy ilyen óriási dolgot kérek, ami a mai technikai viszonyok közepette még kivitelezhetetlen, tehát reményem sincs, hogy az elkövetkező 3000 évben teljesülhet szívem vágya, dehát vágyakozni talán még lehet...
  • Breki33
    már megint kezdi

a hiba a te készülékedben van ha neked a Pes5 patch minimális javulást hoz
    legalább hozzátennéd akkor hogy szerinted.......
    Azért nemsemmi hogy mindenki dicséri, de nálad egyedül nem és persze rajtad kívül senkise ért hozzá :P

Érdekes módon nekem mindegyik meccsem élvezetes most rendesen beállítva.
  • daver88
    Hamár öröm, akkor a nemsok szabadrúgásgólom egyike:

Aztán az ISS + F1x3r probléma egyike jól látszik...nem minden esetben, de nagyon sokszor a szemben helyezkedő védő inkább hátrál és elmegy segíteni a beinduló csatár elleni védekezésben, ahelyett, hogy kilépne a lövőre...még vihettem is volna :D (hálót tessék nézni, a szabadrúgás után még fennakadt :D...)
  • breckinridge
    Ki mondta, hogy nincs benne örömöm?
    Ötből két meccs élvezetes, kettő elmegy, egy borzalmas. Lesz majd szép gól is, ha éppen olyan kedvem lesz. De most megígérem, hogy a következő gif szép gól lesz.
    Azt viszont nem szeretem, ha agyonajnároznak (nem csak itt, másutt is) olyan dolgokat, amik nem is annyira jók. Ez a Pes5 patch rendkívül minimális mértékű javulást hozott néhány területen, de a szarvashibákra - úgy tűnik - nem megoldás. Egyelőre ezt tesztelem még, aztán majd jön egy másik agyondícsért...
    Tényleg őszintén remélem, hogy igazad lesz és a nagy hibákra van megoldás a patchekben, de az eddigi eredmény ilyen tekintetben kiábrándító.