Igen, csal a gép és hülye szkriptelt a játék, nem tudom lehet első pesed :) de amúgy ez már megszokott dolog, főleg mióta nextgen pes van sztem. Tavaly és idén lett a legidegesítőbb h kb a gép dönti el ki nyerjen köztem és haverom között, nem pedig a játékosok, értékeik, fizika, erőnlét stb és h ki a jobb.
És állíthatom, igen ki lehet kapcsolni ezeket h élvezhető legyen a játék ismét, persze csak offline, de ebbe időt kell fektetni, én is egy estén át próbálgattam, megérte. Ha neked nem és inkább szenvedsz 40 hsz-en keresztül a frusztráltság miatt, ok :D mint hogy pontos beállítást kérnél azoktól, akik már végig teszteltek majdnem mindent, te dolgod. ;) De megsúgom, akármilyen fos is az alapjáték, újra és újra és újra és etc. elő fogod venni, mert játszani akarsz és agyfaszt fogsz kapni minden kikapcsolódás után vágyó szabad percedben.
Amúgy ha nem jön be így sem a next gen, ott a pes 6, van idei patch hozzá, hd cuccok, fifa kommentátor és minden nyalánkság ;) én tavaly és az előtt is elővettem.