81526
-
Nem azért mondom :D de erre időt pazarolni, hogy még örömöd se leled benne. -
breckinridge #78015 Hiperrealisztikus kapusmozdulat...
-
Pes 2020 -
breckinridge #78013 Tud valaki olyan patchet, aminél nincs ilyen?
-
Sanyicucu #78012 igazán a magyarosítás hiányzik még nekem de szerintem az nem lesz kész sose. -
Ohh ohh...be lett bőrözve a védő :)
-
Sanyicucu #78010 Én a pes6-tal kezdtem játszani így nem tudom a pes 5 fílingjét.
Megcsináltad a mixet akkor eltudnád küldeni?
Benne vannak a kamerák is?
Sounnd booster? -
Igen abban jó nagyokat lehet lőni meg élvezetes a játék.
De a pes5-össel jobban visszajön a pes5-ös hangulat.
Én most mixeltem a kettőt majd ráeresztettem a fixert
abban a sounnd booster is megdobja a hangulatot. -
Közben a boardcasting Long-ot is mecsináltam, mostmár majdnem mind jó -
Sanyicucu #78007 felraktam a ISS gameplay-t és nekem idáig ez tetszik a legjobban. -
Sanyicucu #78006 a long is nagyon zsír lett. 
-
Long camera
-
Boardcasting Wide
-
igaz, hogy három patch van csak az exen, de egyre jobban tetszik így a játék :-.) -
mint igazából
-
-
-
de lehetne az volt például a korábbi de ez pont az a nézet ami olyan mintha élő lenne ez a fifának megfelelő kamera
és magasabb kamerának marad a Pitch side
Live Boardcastingnak pedig pont ez a lényege ezt nem én állítottam be
először nekem is fura volt, hogy vált, de hamar megszoktam és mostmár tökre szeretek vele játszani
És van még 4-5 módosított kamera mind jó lesz, pl long, mid range, Broadcasting Wide -
Sanyicucu #77998 nem lehet egy kicsit magasabbra venni mert akkor látszódna minden rendesen.
A Live Broadcasting-nál meg van hogy olyan közelire megy a kamera mintha player kamera beállításon lenne.fura volt. -
Igen és general angle 2-es -
igen a wide kamerának egy hibája van, hogy a hosszanti oldali szögletnél a bent helyezkedők egy része nem látszódik a rúgás pillanatában
de ez csak egyik oldalnál van -közelebbi oldalnál teljesen jó
és nem a pálya másik oldalán, legalábbis nálam -
Sanyicucu #77995 gameplay tool-ba a wide camera beállítása
range: 1100
heigh: 0.3
zoom.near: 16.05
zoom.far: 19016
camera.angle: 8000
angle.modulator: 1.6
Live Broadcasting
range: 600
heigh: 0.47
zoom.near: 25.05
zoom.far: 14304
camera.angle: 11456
angle.modulator: 1.5
-
Sanyicucu #77994 a wide kamera működik de szögletnél nem igazán lehet látni a történteket.olyan mint ha a pálya másik oldalán lennék és nem látok semmit. -
vagyis az is benne van de a Broadcasting Wide camerát ha jól emléxem csak abban lehet kiválasztani
most az a legfontosabb hogy a wide és a Live Broadcasting ilyen-e mint a videóimon
érdekes egyébként hogy utóbbi milyen jól játszható pedig forog a kamera és közben olyan élmény mintha igazi mecset néznél váltja a kamerákat -
Sanyicucu #77992 ok. köszi a segítséget.
-
ezeket be de lesz egy kamera amit csak abban lehet -
#77939 -
Sanyicucu #77989 kitöröltem a camere.ini fájlból az enyémet és beillesztettem a tiédet.a játékon belül tudom váltani vagy a gameplay tool-ba kell? -
Elsőre tudsz írni egy beállítást? kösz -
ezek nincsenek benne az exe-ben amik gameplay tool-al lettek változtatva
és pont azt kell megnézni másik exe-vel működik-e -
Camera teszt
new wide camera in game
Live Broadcasting camera
intresting
but more playable
-
Sanyicucu #77985 Küldesz exe-t mert úgy egyszerűbb lenne? -
Sanyicucu #77984 ok
-
igen, de előtte csinálj mentést az eredetiről ! -
a játékban
In game
-
készítettem pár esős textúrát mivel többen kérték - nem itt
I created 3 different rainy version
these turf base textures Genko rainy turf
but corrected significantly
freely useful
the Hard textures
the soft textures
more dirty textures
-
Igen, csal a gép és hülye szkriptelt a játék, nem tudom lehet első pesed :) de amúgy ez már megszokott dolog, főleg mióta nextgen pes van sztem. Tavaly és idén lett a legidegesítőbb h kb a gép dönti el ki nyerjen köztem és haverom között, nem pedig a játékosok, értékeik, fizika, erőnlét stb és h ki a jobb.
És állíthatom, igen ki lehet kapcsolni ezeket h élvezhető legyen a játék ismét, persze csak offline, de ebbe időt kell fektetni, én is egy estén át próbálgattam, megérte. Ha neked nem és inkább szenvedsz 40 hsz-en keresztül a frusztráltság miatt, ok :D mint hogy pontos beállítást kérnél azoktól, akik már végig teszteltek majdnem mindent, te dolgod. ;) De megsúgom, akármilyen fos is az alapjáték, újra és újra és újra és etc. elő fogod venni, mert játszani akarsz és agyfaszt fogsz kapni minden kikapcsolódás után vágyó szabad percedben.
Amúgy ha nem jön be így sem a next gen, ott a pes 6, van idei patch hozzá, hd cuccok, fifa kommentátor és minden nyalánkság ;) én tavaly és az előtt is elővettem. -
breckinridge #77979 Annyit még, hogy régebben azt írtam, ha kiismerem az alap gameplayt, kipróbálok néhány modot. Nos az alap gameplayt eleget nyúztam. Proban már nem jelent kihívást, Top playeren meg annyit csal a gép, amit már nem tolerálok. Így gameplay modok, patchek után néztem. Állítgatást nem tervezek (nem is értek hozzá, nem is érdekel), csak kész cucc jöhet szóba kipróbálásra. Látok még két-három komolyabb patchet, majd azokat is megnézem. -
breckinridge #77978 Igen, ez az én véleményem (amit mellesleg elég alaposan alá is támasztottam). Nem érdekel a "többség". (Hogy avalójában mi a többség véleménye, az persze nem deríthető ki.)
Ezt a PES5-ös gameplay patchet kipróbáltam, mert ajánlottad. Nem állítgattam semmit, csak patcheltem. Annó jenkey cucca is ilyen volt.
Nem szenvedni szeretek, hanem egy jó, élethű focis játékot szeretnék. Szerintem a PES nem ilyen (bár a 2013 sokkal jobb, mint a 2012), erre hoztam példát. Nem kerestem ezeket, nagyjából egyetlen meccs első félidejében összejött jó néhány típushiba (van még, de egyelőre ennyi elég volt), amit bemutattam. (Még azt is elárulom, hogy nem is akartam elhozni ezeket ide, de az első 5-6 percben annyi butaságot, hibát, csalást láttam, hogy felbosszantott, ennek következtében szedtem le a Frapset és a vidszerkesztőt, aztán 10 perces játékidő alatt összejött a tegnapi anyag 3/4-e.)
De mindez lényegtelen.
A lényeg, harmadszor:
"Ráadásul bármennyi gameplay patchet próbáltam ki, a fentebb említett hibákon egyik sem javított szikrányit sem."
Nem általában a játékmenetet írtam, hanem az alap gameplay hardcoded hibáit. -
ez a te véleményed
szerintem és a a többség szerint sokkal jobb az új gameplay-al játszani
speciel én nem ezt tapasztalom, hogy ne javított volna, pont ellenkezőleg
és hogy minek?
hogy jobb legyen a játék
ellentmondasz magadnak előszőr azt írod nem érsz rá kipróbálni, beállítani azután pedig azt hogy nem javított........
ha nem próbáltad ki honnan tudod?
de te láthatóan szeretsz szenvedni,hibákat keresni hát rádhagyom