PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy elnéztem nem lehet beállítani az összeget. Vagy belemegy a klubja az átigazolásba, vagy nem. Én pl Kolarovot néztem ki, elfogadták, de utána írta, hogy 24 millió az ára.
Szar Bayern, szar Bayern :)
fel kell oldani õket ahogy nyersz meccseket..én meg arra lennék kiváncsi,h pl neymart hogy tudnám leigazolni a realba?van 758 millió!!!!! eurom amivel semmire nem tudok menni.,.vagyis tudok..csak nemtudom hogy lehet beállitani,h mennyit ajánljak a játékosért..
Arra nincs valami megoldás,hogy ne ilyen okádék cipõbe játszon mindenki ML-ben? mert már kezd idegesíteni
ML-be szólt a kis csaj, hogy Pepe beszélni akar. De mi értelme ennek, ha nincs konkrét kommunikáció? Mondjuk jól nézett ki ahogy az asztal elõtt állt és szövegelt <#buck>#buck>
ti milyen kamerából és milyen beállításokkal játszátok?
ML-be meccs elõtt a labdaválasztásnál nem lehet semmit se csinálni. Se választani, se visszalépni <#whatever>#whatever>
PES EDIT PATCH release their update to 1.1
My edit file still can work normally with the update but you can't change 2 Bundesliga to Liga Adelente, because in my edit.bin file there isn't adelente team and player, so it'll crash in game when you choose to playing with liga adelente.
to use my edit.bin file with PES EDIT 1.1,
1. if you had use my edit.bin file, you must rename it to other name so my edit.bin won't replaced when you install the new update from PES EDIT v1.1
2. if you never use my edit.bin file yet, I advice you to install the update PES EDIT Patch v1.1 then replace their edit.bin with mine. Don't forget to back up edit.bin file from pes edit if you still want playing liga adelente
THX
Hey Guys
I just want to share my work.
This is my edit.bin file you can put on save folder
this edit.bin file contain many transfer update for:
1. EPL
2. Ligue 1
3. Serie A
4. Eredivisie
5. La Liga
6. Liga Zon Sagres
I put many missing players from PES2012 to edit.bin file PES2013 with replacing player with "+" symbol, and for loan player I notes them with (L) on their last name.
NOTICE: Don't forget to backup your edit.bin files before use my edit.bin file
This modified EDIT.BIN file taken from PES EDIT Patch
So I don't guaranteed this will work on other patch
so once again don't forget to backup your file
THX ENJOY before DLC 2.0 is coming
here is the link:
http://www.4shared.com/rar/0ke48JRG/EDIT.html
http://www.mediafire.com/?82lt03ugy1uj3p3
created with PES2013EDITOR by w!ld@
My edit file still can work normally with the update but you can't change 2 Bundesliga to Liga Adelente, because in my edit.bin file there isn't adelente team and player, so it'll crash in game when you choose to playing with liga adelente.
to use my edit.bin file with PES EDIT 1.1,
1. if you had use my edit.bin file, you must rename it to other name so my edit.bin won't replaced when you install the new update from PES EDIT v1.1
2. if you never use my edit.bin file yet, I advice you to install the update PES EDIT Patch v1.1 then replace their edit.bin with mine. Don't forget to back up edit.bin file from pes edit if you still want playing liga adelente
THX
Hey Guys
I just want to share my work.
This is my edit.bin file you can put on save folder
this edit.bin file contain many transfer update for:
1. EPL
2. Ligue 1
3. Serie A
4. Eredivisie
5. La Liga
6. Liga Zon Sagres
I put many missing players from PES2012 to edit.bin file PES2013 with replacing player with "+" symbol, and for loan player I notes them with (L) on their last name.
NOTICE: Don't forget to backup your edit.bin files before use my edit.bin file
This modified EDIT.BIN file taken from PES EDIT Patch
So I don't guaranteed this will work on other patch
so once again don't forget to backup your file
THX ENJOY before DLC 2.0 is coming
here is the link:
http://www.4shared.com/rar/0ke48JRG/EDIT.html
http://www.mediafire.com/?82lt03ugy1uj3p3
created with PES2013EDITOR by w!ld@
Elsõre nem tûnik rossznak, végre nem 5 emberrel támad le hanem elosztja a védõket a CPU. Igaz így több helyzet alakul ki, de valamivel reálisabb is. Viszont a sima passz csak nekem tûnik erõsebbnek? Alig nyomom és jól meglövi, kissé fura.
PESedittel mûködik vajon? Az 1.1 már jobb mint az elsõ és kár lenne 1-2 dologért.
Jenkey patch-et honnan lehet leszedni? esetleg egy link?
Kurta jó lett a Jenkey patch, sokkal élvezetesebb így játszani...bár kapusokon még mindig nagyon nehéz kiigazodni, vannak hatalmas védések, és nagyon nagy blamák...például:
Nagyon a rövid oldalra állt, esélye sem lett volt...ha ilyeneken tudna még javítani, akkor igen-igen jó lenne a játék.
Nagyon a rövid oldalra állt, esélye sem lett volt...ha ilyeneken tudna még javítani, akkor igen-igen jó lenne a játék.
azért látszik, hogy nagyon durván védekeznek 😄
az ellenfél csinálta, sztem helyzetfüggõ, bár átlépni lehet és mintha láttam volna videót erre is
és így védekeznek
így megvágva nem tudom mennyire látható, de szinte azonnal hárman támadják
a labdás embert nem nagyon lehet variálgatni örülök, ha lövéshez jutok vhogy
így megvágva nem tudom mennyire látható, de szinte azonnal hárman támadják
a labdás embert nem nagyon lehet variálgatni örülök, ha lövéshez jutok vhogy
egy kérdés:
nem eredeti verzióval hogyan lehetne neten nyomulni mások ellen? pl hamachi-val menne?
nem eredeti verzióval hogyan lehetne neten nyomulni mások ellen? pl hamachi-val menne?
jók a videók 😄
amúgy a sarkazást magától csinálja? vagy van valami kombináció rá?
amúgy a sarkazást magától csinálja? vagy van valami kombináció rá?
Nemsemmi lett így a játék pár nagy fifás még a kapuig se jutna el úgy védekeznek és támadnak.
Elõtte pl Bayernt 5-1-re vertem ezen a szinten mióta felraktam csak egy döntetlent tudtam elérni
pár videó amiket tegnap készítettem, persze direkt lassítva így lehet könnyûnek tûnik
Így támadnak így lehet még blokkolni és így véd a kapusom.
csel, sarkazás, és megint kapus - ismét szerencsém volt
Elõtte pl Bayernt 5-1-re vertem ezen a szinten mióta felraktam csak egy döntetlent tudtam elérni
pár videó amiket tegnap készítettem, persze direkt lassítva így lehet könnyûnek tûnik
Így támadnak így lehet még blokkolni és így véd a kapusom.
csel, sarkazás, és megint kapus - ismét szerencsém volt
Valaki ML-t csinálja? #77090 ?
Azt elfelejtettem, hogy Jenkeys tool-al lehet és érdemes a környezet hangokat felemelni.
Nemsemmi hangulata lesz így a játéknak a közönség minden helyzetnél jól hallhatóan felhördül, a labda hang is erõsebb lesz mondjuk.
Nemsemmi hangulata lesz így a játéknak a közönség minden helyzetnél jól hallhatóan felhördül, a labda hang is erõsebb lesz mondjuk.
mivel?
a gameplaynál ott a leírás
a másiknál pedig érdemes megnézni a videókat
én most egyben próbálom a Jenkeys tool-al
a gameplaynál ott a leírás
a másiknál pedig érdemes megnézni a videókat
én most egyben próbálom a Jenkeys tool-al
Hali!
PES 2013-hoz szeretnék kérni kombinációkat a cselekhez! Táblázat, link, mindegy.
Nagyon köszönöm.
PES 2013-hoz szeretnék kérni kombinációkat a cselekhez! Táblázat, link, mindegy.
Nagyon köszönöm.
miben lett jobb ezzel a játék?
nem ettõl lett frankó csak ezt lõttem most
mondjuk eredetiben innen még nem lõttem ekkora gólt
mondjuk eredetiben innen még nem lõttem ekkora gólt
ezt az editorost viszont nem értem beállítom 100-ra apply de aztán mikor más állítok és visszatérek ismét 10 van ott
mûesés - LB+RB+jobb és bal analóg kar lenyomása egyszerre