7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• breckinridge
    Ismét egy remek védekezés. Felpassz, a másik támadó beindul (egyébként automatikusan, hogy valami pozitívum is legyen benn). A hülye belső bekk meg megy vele, belóg a vonalat húzó másik két bekk mögé közel 10 métert, amikor visszafordul. IRL ez elég ritka, hagyják lesre futni a beindulót, különösen, ha a felpassznál háttal van a kapunak a csatár. A jobbekk is rosszul mozog, mert ilyenkor be kell zárni középre, segíteni az 1:1-ben lévő belső védőknek, különösen mivel a támadó balszélsővel jön vissz a védő. Látszik, hogy a védelem mozgása tlejesen összehangolatlan. A két szélső bekk vonalat húz, kilép, tehát lesre állít, az egyik belső bekk kimozdul a csatárra, így be lehet mögé passzolni, a másik meg hátrafut, hogy ne legyen les. Tehát a két szélső és két belső bekk nincs összehangolva. Most éppen én lőttem belőle gól, de sokkal több ilyet kapok.

Tudom, hogy én kukacoskodok sokat, de ezek a szituk nagyon nem valósághűek, engem zavarnak, általános, harmadik éve a gameplayben lévő hibák. Szándékosan nem egyedi, hanem típushibákat hozok.
    Mindezek egy meccs első 15 percnyi játékidejében (15 perces félidő mellett Pro fokozaton).