81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• breckinridge
    Ismétlem:
    "Ráadásul bármennyi gameplay patchet próbáltam ki, a fentebb említett hibákon egyik sem javított szikrányit sem."
    A tegnapi sem alap gameplay-jel volt. Felesleges időpocsékolás, mert a tegnap bemutatott dolgokat nem javította a gameplay patch. Akkor meg minek?
  • Breki33
    ami energiát tegnap a bizonygatásra fordítottál az alatt simán beállíthattad volna

egyébként meg alád van itt tolva szinte minden leírás tájékoztatás róla
    konkrét beállítások tippek is voltak

pont az a legjobb a patchben hogy szinte minden beállítható
    persze nem a Konaminak köszönhetően

a második bekezdéssel nagyjából egyetértek
  • breckinridge
    Nincs arra energiám, de kedvem és affinitásom sem, hogy kísérletezgessek, csúszkákkal szarakodjak. Játszani szeretnék. Egy jó gameplay-jel. A grafikát egy monstre patch megoldja, de a gameplay attól még... Ráadásul bármennyi gameplay patchet próbáltam ki, a fentebb említett hibákon egyik sem javított szikrányit sem.

"fifa ligák logók stadionok átvételéről van szó "
    Rendben, legyen szép a logo, stadion, jó a kommentár. De szeretnék lejátszni egy rendes angol bajnoki szezont CL/EL, FA Cup, Capital One Cup meglétével, lehetőleg realisztikusan szimulálva (ne csak egy-két hetes sérülések legyenek, a forma legalább valamennyire konzisztens legyen stb.). Lehet? Megette a fene az egészet. (Most nem csak az offline league hiányáról van szó, hanem pl az angol rendszer pocsék szimuláltságáról.) A játékmódokban szerepet kapó menedzseri rész meg annyira rossz, hogy szót sem érdemel.
  • Breki33
    találtam róla egy Matt által készített videót

közben lesett ez a PES F1X3R :P
  • Breki33
    egyébként ha jól tudom lehet variálni is az iss-es gameplayra a Pes5-öst
  • Breki33
    iss -el gyenge a lövés???????

én azzal lőttem a legnagyobbakat szerintem pes5-ösben sokkal gyengébb a lövés, viszont megvan a pes5-ös feeling

például

De ez a Pesfixer érdekelne hol találom?
  • gabe paul logan
    ööö nem fogalmaztam pontosan, én NESA ISS gameplay patchét attacholom a fizika miatt, plus az ő Pesfixer nevű patchét az anti cheat és az anti catch up miatt főként (mert nem válaszolt h az iss patchben ezek benne vannak-e), PLUSZ mivel nagyon gyenge az iss-szel a lövés, ezért jenkey gameplaytooljával vacakoltam a lövés erősségén, labda súlyán ...elég sokáig :) mondjuk így sincsenek olyan változatos lövések, mint az alap játékban DE az AI nagyon durva, lehetetlen szinte elpasszolni ilyen nagyvonalúan az ellen mellett, vagy hanyatt szöktetni...ne is álmodjatok róla, nagyon finom, pontos passzokat kell adni, plusz a védelem naon brutál és nem kapok agyfaszt a csalásoktól

tökéletes human vs human offlinera!
  • Breki33
    volt egy kis hiba benne

dt08 helyett dt07 a bump textura

javított link

of course dt07 this is BUMP files
    I updated link

Balaidos.7z (9.95 MB)

http://adf.ly/FBcZG
  • Breki33
    Na megmutatom nálam milyen egy kontra :-)

• Breki33
    A kamerával kapcsolatban akkor kérnék visszajelzést, hogy így működik-e mert akkor feltöltöm hozzá az exe-t

pl hogy a berakásával a wide ilyen lett-e

• Breki33
    úgy kellene, de nem úgy működik alapból

mióta én kb 97 óta foci játékkal nyomom egy se működött így

de nem jobb szinte mindent belőni a leggobbra és úgy játszani mint azt mondani ez meg az nem jó a játékban?

hihetetlen lehetőségek vannak a szerkesztésben, mostmár fifa ligák logók stadionok átvételéről van szó
  • breckinridge
    Szerintem meg úgy kellene működnie, hogy van egy termék, amit eladnak, akkor azt már ne kelljen belőni, állítgatni, hanem alapból működjön rendesen. Szerintem elég alaposan illusztráltam tegnap, hogy milyen alapvető hibák vannak a gameplayben és milyen csalásokat alkalmaz a játék.
    Értem én, hogy modolható, meg minden, de attól az alapnak jónak kellene lenni. Itt viszont az alap is tele van hibákkal (bár kétségtelen, hogy a 2012-höz képest kevesebb, tehát a játékmenet jobb, de ez nem nagy kihívás, mert a 2012 játékmenete alapból felháborítóan rossz volt.
    Ehhez azonban újra kellett volna írni sokmindent a gameplayből. Irritáló pl. a szabdrúgásvédekezés, egyszerűen nem értem, hogyan lehet benne ilyen éveken keresztül. A gameplayt utóbbi években mindig csak ráncfelvarrogatták, szó sem volt a hangzatos marketingszövegek új gameplayéről, szerintem ezt is megmutattam.
  • Breki33
    most tényleg direkt nem veszed ki?
  • breckinridge
    Mindezek a PES5 gameplay-jel. Portolhatnak tőlem akár a Ghost'n'Goblinsból is, ha ilyenek maradnak benne. (Ezzel nem a PES5 gameplayt bántom, hanem az alapjáték hibáira mutatok rá.)
  • breckinridge
    Ismét szokásos remek helyezkedés szabadrúgás-védekezésnél. Ezt a baromságot (balbekk) már harmadik éve nem veszik ki a gameplayből. MIÉRRRTTT???

• breckinridge
    Nem normális védőm elfut a beinduló csatár elől, persze nem kifelé (miért is van a lestaktika beállítva...), hanem oldalra, hogy jó nagy tér legyen indítani. Ezesetben rossz labdás kapott a csatár, de ez nem a védő helyezkedésén múlott.

• breckinridge
    A három képből szépen látszik. Hummels blokkolná a labdát, de amikor az 10 centire van a lábától, láthatatlanul feljapja a lábát (ezt mutatja az állókép, lassítva sem látszik, csak kockázással.

Nekem meg azt rossz nézni inkább, hogy Hummels lába nem mozdul, de mégis mozog, odébbkorcsolyázik. Mi ez egyáltalán? Ezeréves fifában volt ez a nevetséges játékosmozgatás.
  • breckinridge
    Hummels a csatár fülébe nyal éppen bele, aki meg markolássza az ő...
    Remek grafika (egyébként ezzel az átfolyással szerzett ütemelőnyt a csatár...

• breckinridge
    Nem értelek. Az egész támadás lényege, hogy áthúzzam a védelmét neki balra, aztán két gyors passzal a saját baloldalamra jöjjön ki a lövés. Nem kell befelé cselezni senkinek, mert ha a balszélsőm fut tovább előre, akkor a Kehl (akinek szerinted át kellett volna lépni a labdát) könnyedén beindítja a védelem mögé és egyből lövőhelyzet.
    Egyébként a második passz már nem éles, mert láttam, hogy a balszélső megállt. A passzt adó első passzának pillanatában leáll és elindul visszafelé, tehát agyonveri az akciót.
    IRL el tudsz képzelni egy kontrát, amiben az üresbe futó szélső visszafelé indul, amikor az ő széle felé megy a labda? Ne a PESből indulj ki! Nonszensz.
  • Breki33
    könyörgöm vedd már ki az ismétlésnél a vezérlőpultot

rossz nézni

olyan sokszor van, hogy egymásba érnek vagy átmennek egymáson testrészek, de ez esetben sztem simán átmegy a lába előtt legalábbis a gif alapján, de nem állapítható meg mert nem lassítottad le és másik szög kéne
  • Breki33
    ha sprintel tovább akkor úgyis vissza kell fordulnia vagy egy csellel befelé indulnia hisz a középsők még csak most futnak fel

középpályásod 30 métert sprintel hogy aztán ne add neki a labdát

talán azért mert megse hallgatod amit mondok csak hajtogatod ugyanazt? :)

• breckinridge
    Azért ez szerintem nagyon durva. Szabad szemmel nem láthatóan felkapja a lábát a labda elől. Ez a csalás csimborasszója. Ilyenekért gyepálom annyit a PESt.
  • breckinridge
    Lábon átcsalt labda. A bekkem visszahúzta a labdát (egyébként elrontott animáció, mert nem folyamatos a lábmozgása), pedig lett volna ideje reagálni. Kikockáztam, a bal lábát egyetlen apró pillanatra felkapja a lábát, ami a rendes sebességű lejátszásnál két apró rángásban látható csak.

Közelítve Hummelsre a szitu:
  • breckinridge
    Ismét egy remek védekezés. Felpassz, a másik támadó beindul (egyébként automatikusan, hogy valami pozitívum is legyen benn). A hülye belső bekk meg megy vele, belóg a vonalat húzó másik két bekk mögé közel 10 métert, amikor visszafordul. IRL ez elég ritka, hagyják lesre futni a beindulót, különösen, ha a felpassznál háttal van a kapunak a csatár. A jobbekk is rosszul mozog, mert ilyenkor be kell zárni középre, segíteni az 1:1-ben lévő belső védőknek, különösen mivel a támadó balszélsővel jön vissz a védő. Látszik, hogy a védelem mozgása tlejesen összehangolatlan. A két szélső bekk vonalat húz, kilép, tehát lesre állít, az egyik belső bekk kimozdul a csatárra, így be lehet mögé passzolni, a másik meg hátrafut, hogy ne legyen les. Tehát a két szélső és két belső bekk nincs összehangolva. Most éppen én lőttem belőle gól, de sokkal több ilyet kapok.

Tudom, hogy én kukacoskodok sokat, de ezek a szituk nagyon nem valósághűek, engem zavarnak, általános, harmadik éve a gameplayben lévő hibák. Szándékosan nem egyedi, hanem típushibákat hozok.
    Mindezek egy meccs első 15 percnyi játékidejében (15 perces félidő mellett Pro fokozaton).
  • breckinridge
    Pont úgy lett volna létszáfölény, ha a balszélső nem visszalép, hanem sprintel tovább, hogy lehessen indítani. De ő visszalépett, így a kiugratással nem ért a védő mögé (mindkét passz kiugratás volt).

Counter taktikánál láthatóan lokális létszámfölényünk van, szépen elmozgatjuk a védelmet egyik oldalra, akkor miért indul visszafelé egy játékos, pont az, akinek be kellene fejezni? Bármit is mondasz ez gameplay hiba.
  • breckinridge
    Kiváló helyezkedés védekezésnél szabadrúgás esetén. A három támadó 1:1-e rendben, de a másik kettő mit keres? Csak arra jó, hogy ne legyen les beinduláskor. IRL ilyenkor a védők 16-18 m-re a kaputól húznak vonalat, előttük egy-két bekk a lepattanóra, kifejelt labdára vár.

• Breki33
    ja a kijelzőt a mentéseknél vedd le please
  • Breki33
    hát itt én kapásból befelé indulnék el ott az középpályán simán üresbe kérheti és leoszthatja a szélsőnek

sőt jól látható, hogy a védekező középpályás is mint az örült fut fel simán létszámfölényt lehet kialakítani

ezt a helyzetet te szúrtad el simán adható lenne a felfutónak és akkot egy védőre ketten vannak.
  • Breki33
    [SIZE="3"]Balaídos Stadium READY 2 different version![/SIZE]

Balaidos.7z (9.95 MB)

• breckinridge
    Átlépni nem lehetett, mert lassú volt a labda, ráadásul amikor Götze (passzt adó középen) lábát elhagyta a labda, Reuss (balszélső) abban a pillnaatban indul vissza. Ha átlépi Kehl (passzt kapó), akkor a bekké.
    Ez a PES5 gameplay patch.
    Direkt nem nyomtam RS-t, hogy lássam hogyan mozog anélkül.
  • Breki33
    itt nem arról van szó, hogy én nem hiszem el, hogy nálad nem jó, de nagyon faszán be lehet lőni fantasztikus lett így az új kamerákkal a játék néha csak lesek és fantasztikus a játékmenet hangulat mintha élő mecs lenne

de te fogadjunk bese állítod amiket írok csak panaszkodsz, hogy nálad nem jó

fogadjunk klasmann takzikot se állítottad be a csapatokra
  • breckinridge
    Beindulások tömkelege. Sztenderd szitu. A szélső bekk indul fel, de labdáért senki nem lép, nem idul be. A végén még megfűszerezve egy meglökéssel éppen a felpassz pillanatában, ami 5 méteren keresztül irányíthatatlanná teszi Schmelzert (scriptmozgás), közben persze éppen kivezeti a labdát...

• Breki33
    na pont akartam javasolni

ezek a nevek nekem így nem mondanak sokat, de sejtem melyik melyik

ennél a középsővel szépen átlépni és a hosszún érkező futtából lőheti
    nálam a kapu felé mozognak
  • breckinridge
    Példa a kiváló helyezkedésre. Szándékosan nem használtam RS-t.
    A balszélső Reuss szépen kezd bemozogni, amikor Kehlnek indítja a passzt Götze, Reuss elkezd visszafelé mozogni. Nem ám sprintel tovább, hogy védő nélkül menjen kapura...

• breckinridge
    Az első képen ott van a les mellett a jobbekk totál értelmetlen pozícióban.
  • breckinridge

• Sanyicucu
    [Close]
    [Mid Range]
    [Long]
    [Wide]
    [Pitch Side]
    Zoom.near = 13.21

Zoom.far = 22000

Camera.angle = 15456

[Blimp]
    [Broadcasting Wide]
    [Broadcasting Long]
    [Live Broadcasting]
    [Broadcasting Close]
    [Hidden Camera 4]
    Range = 1100

Heigh = 0.42

Zoom.near = 14.21

Zoom.far = 20500

Camera.angle = 11456

[Hidden Camera 5]
    Range = 1100

Heigh = 0.35

Zoom.near = 13.05

Zoom.far = 22500

[Hidden Camera 6]
    Range = 1000

Heigh = 0.55

Zoom.far = 25500

[Vertical Wide]
    [Player]
    [Hidden camera 7]
    Range = 1100

Zoom.near = 10.9

Zoom.far = 10500

[Front]
    [Vertical Far]
    [General]
    camera.angle=2

nekem ez van benne.
    Kitörlöm az enyémet és beillesztem a tiédet akkor működni fog szerinted?
  • Breki33
    Camera

H:\Pro Evolution Soccer 2013\PESJP 2013\plugin\camera.ini

nálam ez van benne

[Close]
    [Mid Range]
    Range = 656

Heigh = 0.35

Zoom.near = 19.06

Zoom.far = 14600

Camera.angle = 20000

Angle.modulator = 1.05

[Long]
    Range = 656

Heigh = 0.33

Zoom.near = 19

Zoom.far = 14300

Camera.angle = 15000

Angle.modulator = 1.5

[Wide]
    Heigh = 0.3

Zoom.far = 19016

Camera.angle = 8000

Angle.modulator = 1.6

[Pitch Side]
    [Blimp]
    [Broadcasting Wide]
    Heigh = 0.32

Zoom.near = 15.65

Zoom.far = 22500

[Broadcasting Long]
    [Live Broadcasting]
    Range = 600

Heigh = 0.47

Zoom.near = 25.05

Zoom.far = 14304

Camera.angle = 11456

Angle.modulator = 1.5

[Broadcasting Close]
    [Hidden Camera 4]
    Range = 1100

Heigh = 0.42

Zoom.near = 14.21

Zoom.far = 20500

Camera.angle = 11456

[Hidden Camera 5]
    Range = 1100

Heigh = 0.35

Zoom.near = 13.05

Zoom.far = 22500

[Hidden Camera 6]
    Range = 1000

Heigh = 0.55

Zoom.far = 25500

[Vertical Wide]
    [Player]
    [Hidden camera 7]
    Range = 1100

Zoom.near = 10.9

Zoom.far = 10500

[Front]
    [Vertical Far]
    [General]
    camera.angle=2
  • Breki33
    úgy értem az eredeti játékban nem nagyon van ilyen na :P

ittis látszik, hogy beindulnak
  • Breki33
    na az ilyenek tetszenek csak néztem, hogy lőtte el a kapus mellett ilyen és a labdaátvétel olyan amit az eredetiben nem nagyon látszik