karmacoma#75907
Baromi jó lett. Külsőleg nincs gigantikus változás, de kb mindent helyreraktak, ami miatt tavaly háborogtam.
A manual pass és shot nagyon jól lett beleillesztve. A védekezés végre teljesen korrekt. CR se gyalogolt át rajtam, pedig paráztam a player ID miatt overpowered sztároktól. Ha jól helyezkedsz és jól csinálod simán szerelsz, nem láttam fantomcseleket felvonultató félpályás szólókat, és nem a levegőt rugdalták az embereim a labda körül mint tavaly. A gép elég okosan és realisztikusan játszik, sokkal jobbnak tűnik az AI. Nem cheatelésre, hanem csapatjátékra épít.
Kb. egy normálisan helyezkedő szélső védőre vannak a PES6 óta legjobb focis játéktól. Sajnos továbbra is kinyírják a lestaktikát az ostoba helyezkedéssel, ahogy a belső védők vonalánál 3 méterrel hátrébb fogják a fantomemberüket. A kapusok normálisak, 6 meccs alatt nem láttam bugot. Kicsit talán túl könnyű gólt lőni, sztem túl pontosak a lövések(vagy baromi jó vagyok :))
Összességében elmondható, ha idén végre nem rontják le a demót a teljes játékkal(Mint 3 éve folyamatosan), akkor eszméletlenül jó játék lesz. Még a balfasz szélső védőket is simán lenyelem, mert tényleg fasza.