PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Meg kell venni a játékban szerzett pontokból.

http://goo.gl/gd6Zi5

sziasztok

hol az istenbe lehet rendes master league-t kezdeni ? mármint rendes csapatokkal, játékosokkal. mert az istennek sem lelem. A football life-ban, ha managerként kezdesz, akkor csak a default csapat van dodo-ékkal, és a többi.

köszi!

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Igazán köszönöm a sok választ. Akkor csak annyit mondok hogy aki meg akarja tudni milyen az online vegye meg. Én is így tettem.
tobias88
vicc, dt04.img/unnamed_32.bin -t törölni kellett, mert gondolom nem volt kedvük újra megcsinálni a logó bint, és inkább átírták ezzel valahogy, hogy a régit tudják használni...
Breki33
Nemis azt mondtam, hogy tetszenie csak ugyanez a fû tavaly nagy tetszés aratott nagyon sok függ a kamerától és a kép nem mindig adja vissza

ezért Pes6-os fûvel összehasonlítani
akkor ilyet csináltam azóta csak fejlõdtem :-)

tobias88
Nem tudom mit csináltak a pes editesek, de se az én bin-em nem megy vele, se a játék alap logó binje...
pesedit 1.3
http://pesedit.com/forums/showthread.php?7878-PESEdit-com-2012-Patch-1-3-Released%21&p=122756

Roland10
Köszi! 😊 Am Breki nekem nagyon bejön ez a kamera, frankó! 😊 A füveket még nem nagyon néztem!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Valaki online ?
penge96
Semmi extra. (am szép 😄)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

az szép gól 😄

Őrült vagyok? Lehet :D

Roland10
Breki a füveidet belinkelnéd? 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Megvette már valaki ?
Fyrex
nekem sem tetszik, de ez nem azt jelenti hogy rossz lenne vagy irreális 😊 ízlések és pofonok

Avanti Crociati!

Breki33
ez nem wid,e az jó a patchemben, hanem a blimp ennél távolabbi wide az elég érdekes 😛
tobias88
Nekem most kicsit távolabbi és kicsit magasabb Wide van, de egész jó <#whatever>
Breki33
illetve 2011-ben az volt tavaly akkor 😛
Breki33
egyébként itt a kamera volt a lényeg nem a fû
Breki33
mondom, hogy a kép nem adja vissza így egyébként ez volt 2010-ben és akkor agyon dícsérték 😛

csak ez most más kamera, szval vmit nagyon elnéztetek 😊
tobias88
engem meg még a pes 6ra emlékeztet, ott és az elõtt voltak ilyen füvek
Breki33
[HUN]FaTaL
Na, idén is megcsinálják? Szuper, nagyon jó volt tavaly is 😄 Bár el lehet lenni a gyári kommentátorral is, talán több nevet ismer, mint a Fifás, majd meglátjuk milyen lesz. 😊

Breki33
Breki33
Szívesen, én még a kamerán gondolkozom, hogy egyszerûbb.

Exe-bewn nagyobb akkor nem variálható viszont ha csak értékeket adok meg nem biztos mindenki be tudja rakni.

Ezenkívül az elõzetes képek nem adják vissza a mozgást.
Csináltam tegnap kettõrõl képet ugyanúgy nézett ki majdnem pedig mozgásban teljesen más

Valószínû csinálok három youtube-s videot éa ahhoz rakom a linkeket akkor fel tudom rakni facebook-ra is és látszik a kameramozgás is
daver88
Köszi a füveket Breki, szépek lettek...

Özil gól:

Breki33
és ez mit jelent?

teljes méretben kell nézni
DaemoonHunter
ez nekem már abroszközeli😄

[HUN]FaTaL
Megalájk, fû is, kamera is 😄

Breki33
Breki33
Azt hiszem sikerül jó Blimp-et készítenem méghozzá háromfélét ami nem akad ki.

A mostani kicsit TV közvetítéses feeling eléggé mozog mecshelyzettõl függõen a kamera, gondolom nem mindenkinek tetszik, de nekem bejön
sajna beszokott... na akkor ezt letöltöm 😊

Őrült vagyok? Lehet :D

nálatok visszajátszásoknál nem szokott beakadni a replay logo? mert nálam mindig és elég idegesítõ.
akinek hasonló probléma van, az próbálja ki ezt:
PES2012 no replay logo - all modes by Milan84
http://www.multiupload.com/GDB0A7U1SF

ja, hát igen a moddingway elég híres oldal lett, sokan töltögetnek onnan 😊

Breki33
nemcsak készítettem én már mindent de ez csak a moddingway-os
60 ezer? gyepek vagy mi? 😄
jah, az jó lenne, de tõlem ilyet ne kérjél, még csak 1 hónapja tanulom még nem tudok honlapot készíteni. <#vigyor><#nevetes1>
amúgy vannak ilyen ingyenes honlapkészítõ oldalak, azzal meglehetne próbálkozni, ahhoz nemkell semmi tudás.

Breki33
én meg 60 ezernél járok

figyi lehet kéne csinálnunk egy pes honlapot és ott aztán lenne letöltés mindig vinnénk a friss híreket letöltéseket stb.
Még nem vagyok az. xD És még suliba járok...idén kezdtem a web-programozóit, 2 éves felsõfokú OKJ. 😊

Ez jól jött volna, pár éve a PAC-PATCH-nél...azt több mint 30 ezren töltötték le 1-2 hónap alatt filefrontról.<#hehe>

[HUN]FaTaL
Megnéztem az új wideot, az is tetszik, úgyhogy abban játszom most. 😊

Amúgy mindig szögletnél pukkan el a blimp.

Breki33
te web programozó vagy?

azt hittem suliba jársz 😛
Breki33
azt már többen írták, hogy lehet mármint akik saját készítésû programokat készítenek és 5 dolláronként utalják át a Paypal számládra
Ez az oldal 1000 látogató után 4$ fizet PayPal vagy AlertPay internetes számlánkra.

Ez mondjuk sok de pl egy Pathel amit 10 ezren letöltenek már rendesen kereshetsz kis zsebpénzt
ha beszállsz mindenképp hozzám akkor kapok a tiedébõl is :-)
penge96
Hülye kérdés volt, látom hogy in-game lehet törölni, importálni, és exportálni

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

jah, az lehet...ez hivatalos(abb) oldal azért. 😊
igen én 😄

hát arra kíváncsi leszek, hogy ezzel hogy tudsz pénzt keresni<#hehe>
ha tényleg mûködik akkor szólj, mert énis beszállok<#vigyor>

penge96
Srácok, a játék hol tárolja a profil mentéseket? A BAL, ML módokét megtalálom a dokumentumokban, de magát a profilét nem

Breki33
de ide nem lehet commentelni

egybõl kitörölték

te vettél fel?
Breki33
megvan mit csinálok a kamerával veszek egy középértéket hátha jó kamera lesz

Breki33
csak a zse miatt

ha tudnék keresni vele több idõt tudnék rászánni