PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom. valószínûleg akkor a dds-be konvertálással volt a baj. lehet sima dx1-be volt és nem no alpha-ba...bár nemtom mi a különbség. 😄
énis eredeti bin-be raktam csak én nem konvertáltam át bmp-ba hanem kimentettem DDS-el és azzal is raktam vissza eredeti bin-be
Jah és eredeti 2012-es unnamed_126-ba raktam a dds-t.
Igen, amit küldtél az nálam is fekete volt. Aztán megfogtam, kimentettem a bin-bõl a dds-ed, DXTBmp-ben megnyitottam, lementettem BMP-be, megnyitottam PS-ben és lementettem, majd DXTBmp-ben visszaraktam no alpha-s dxt1-es dds-be. 😊
azt tudtam, hogy neked menni fog de aki csak annyit ismer, hogy pespath install annak nem
esetleg kirakhatnád nekik
esetleg kirakhatnád nekik
hát ezt énis sajnálom és egyszerûen nekem sincs idõm, de agyon nyaggatnak már
közben meg a brazil unokatesómnak kéne szülinpi jókívánságot küldeni és a gyereke születéséhez gratulálni 😊
közben meg a brazil unokatesómnak kéne szülinpi jókívánságot küldeni és a gyereke születéséhez gratulálni 😊
hehe a régi szép idõk...
kár hogy PES6 óta nincs se energiám se motivációm nektek (vagy azóta már csak neked 😄) segíteni <#rinya>#rinya>
kár hogy PES6 óta nincs se energiám se motivációm nektek (vagy azóta már csak neked 😄) segíteni <#rinya>#rinya>
Avanti Crociati!
át küldöm a bin-t ami nálam nem jó azt nézd meg át tudod-e rakni jól
igen pes 2011-ben jól mûködõ bint akartam elõször a többinél jó volt
igen pes 2011-ben jól mûködõ bint akartam elõször a többinél jó volt
2011-bõl 2012-be?
hát minden gyep ugyanúgy mûködik...ha a többi mûködött akkor ennek is kell, tuti vmit véletlen elrontottál.
pl. nem mindegy hogy milyen dxt-be mented
pl. nem mindegy hogy milyen dxt-be mented
egyébként a pes 11-est másoltam be és nem lett jó
most UDE-vel raktam be eredeti bin-be az eredmény
https://lh6.googleusercontent.com/-KrtmAv20Vxw/TpSE1ExZwcI/AAAAAAAABNQ/wzIFdqSMK-M/s1024/pes2012_jokameras%2525202011-10-11%25252020-01-42-94.jpg
most UDE-vel raktam be eredeti bin-be az eredmény
https://lh6.googleusercontent.com/-KrtmAv20Vxw/TpSE1ExZwcI/AAAAAAAABNQ/wzIFdqSMK-M/s1024/pes2012_jokameras%2525202011-10-11%25252020-01-42-94.jpg
vagy a konvertáló
dehogyisnem nem emléxel rá hogy volt így és egy bit átírásával lett mindig jó?
dehogyisnem nem emléxel rá hogy volt így és egy bit átírásával lett mindig jó?
vmit biztos elrontottál 😊
nem kell itt semmit átírni
nem kell itt semmit átírni
na végülis jó lett
a juve stadion de az olimpico gyepe fekete most azt kéne rohadt gyorsan kitalálni mit kell benne átírni, hogy jó legyen vagy különben kimarad
a juve stadion de az olimpico gyepe fekete most azt kéne rohadt gyorsan kitalálni mit kell benne átírni, hogy jó legyen vagy különben kimarad
mi a probléma? xD esti binjének neve? az meg mi? 😄
Night - fine-ban próbáltad?
Night - fine-ban próbáltad?
Szép! <#eljen>#eljen>
Ez a 8192x4096-os? Mert még mindig nem látom azt a 4x akkora textura különbséget. 😄
Ez a 8192x4096-os? Mert még mindig nem látom azt a 4x akkora textura különbséget. 😄
Pl. azért mert a transfer update javította elvileg a bl csapatokat is, legalábbis remélem (még nem néztem meg, most értem haza és mindjárt meccs 😄) és amiatt kicserélte a zászlókat is gondolom.
http://goo.gl/gd6Zi5
áááááááááááááá elég átrakni a kitserverben gondolom most írtam, hogy ne legyetek már ennyire függõk, hogy ne tudjatok total commanderben másolni 😛
akarod mondani az 1.3-t 😄
Őrült vagyok? Lehet :D
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD merész kijelentés volt 😄DD na megvárom akkor a pesedit 1.2-t
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
na felrakom ezt a progit,aztán meglátom mit tehetek tényállásilag ezügyben
mert a pesedit nem hivatalos patch
ne legyetek már ennyire függõk tõle
te pes 3-ben méretnöveléssel kitserver nélkül megõrültetek volna
a maiak meg rohadt kényelmesek csak az install.exe a jó aztán ha gubanc van jönnek visszaolvasás nélkül sírni
ne legyetek már ennyire függõk tõle
te pes 3-ben méretnöveléssel kitserver nélkül megõrültetek volna
a maiak meg rohadt kényelmesek csak az install.exe a jó aztán ha gubanc van jönnek visszaolvasás nélkül sírni
<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
de könyörgöm,minek írja felül a logó fájlokat,ha nekem csak az a kurva transfer update kéne,a pesedites patch szép logókat,mezeket rakott a gémbe,azzal minden oké,nekem már csak egy korrekt,faszán használható détbéz kellene,de nem,szétkúrja...rakhatom újra a pest
itt keressem? PES12--->kitserver--->pesedit----->img----->dt0f.img és ezen a mappán belül unnamed 2114,2115 ??? mert nekem ezek a fájlok nincsenek benne 😊))))))))))))))))))))))))))))) király
Az, hogy töröld le a patcheket... ne várd, hogy menjenek vele 😊 majd jönnek újak, azzal majd fog
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
DLC-t felraktam,fasza minden,csak épp eltûntek a logók,aston villa-nak egy csinos kis bolíviai zászló került be,de érdekes,hogy a mezek megmaradtak,tehát azokkal semmi gond,de a logók elég "érdekesek",erre van valami gyógyír?
mindjárt készítek egy entriunfo-t csak most van fent egy PS5-ös ami 30 nap után lejár és semmi sincs benne amit megszoktam
*stadionba
LoL. :|
De inkább képeket mutass, hogy mi a különbség. 😄
Ha minden stadiunba ilyet használnánk, az csak laza 3 gigát foglalna. xD
De inkább képeket mutass, hogy mi a különbség. 😄
Ha minden stadiunba ilyet használnánk, az csak laza 3 gigát foglalna. xD