7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• DaemoonHunter
    Hát nálam idáig bírta a konami idei 'csodája'. Mióta fentvan próbálom foltozgatni, meg reménykedek hogy történjen valami pozitív de semmi. Gondoltam játszok ma este is egy meccset, bl meg minden, legyen egy napoli bayern meccs. 2 félidő után 5-5 lett az állás profi szinten, amin meg is lepődtem. Persze a vizilabdaszerű meccseken nem, de ma nem hergelt fel a kapott gól után végigrohanok a szerencsétlen user védelmén aztán valamit úgy is hibázik ha máshogy nem kicsit csalok módszere. Hosszabbítás, gólt lőttem, 5-6, majd beálltam 5 védőre persze jött a válasz egyből, méghozzá beívelésből, a játékosom megint a fű alatt szaglászik. 6-6. Jött az utolsó pár másodperc, gép végigrohan a mezőnyön, majd a 3. védővel közvetlen mellette futva sikerült úgy becsúszni hogy megbotoljon, amire jogosan szabadot kap. Gondoltam most tuti gólt lő, utolsó másodperc, sorfal felállítva, dehát mit is gondolok én, tökéletes ívelés. 7-6. Ilyen a foci
    Kár hogy ma sem sikerült pozitívan csalódni. Nem nekem való ez a játék. Ez csak úgy kikívánkozott már:)