PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Most viccelsz? Amit leszedtél rar fájlokat, ott van bent az iso és a pes12.multi.languages fájl
precision
a "multi5-iND" verziót szereztem be, csak az a bajom, hogy francia az egész, settingsben meg csak francia és német nyelvet lehet választani

az nfo -ban ezt írja:

5. To get all the languages, copy everything inside pes12.Multi.languages to the followiing location:

C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img

De akárhol nézem nincs ilyen pes12.multi.languages mappám vagy fájlom.

Tudnátok segíteni, hogy angol legyen? 😊

Bazinga!

Kezdtem egy BAL módot csatárként.A gép automatikusan választ csapatot engem a Holland Vitesse csapatába rakott.10 meccs alatt 13 gól eddig a mérlegem top playeren.Szerintem könnyebre siekrült az a mód az elõzõ részekhez képest mert itt már a gép képes normális passzokat adni esetenként gondolkodni.

Breki33
Ezt a távoli kamerát módosítani kell picit, egyrészt én egy kicsit közelebb hoznám, de az a zavaró, hogy a hosszún belelóg az eredményjelzõ.
Breki33
settings.exe
[HUN]FaTaL
Én is tavaly óta tolom gamepaddal, billel max a notebookon bohóckodom néha. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

rooney8
ez így van
már én is gamepaddel tolom és soha a büdös életbe nem tolnám újra billel 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Legtöbb helyen azt írják, csak a felirat angol és az nfo el van cseszve.

Na mindegy, mostmár lehúzom, legalább kipróbálom milyen lett. A menü úgyis angol lesz, kommentátor meg tavaly sem volt egy nagy eresztés, szerencsére moddolták. 😄

😄

Őrült vagyok? Lehet :D

gabber_saviola
durva, hogy a 6-7 éves duáleksönömet még fel is ismeri a w7.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nincs mit 😄 sokkal jobb játékélmént nyújt így mint billel 😊

gabber_saviola
<#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
olyanom van, köszi meglesem vele.

penge96
Most töltöm, amúgy angol nyelv-kommentátor.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

gabber_saviola
nekem az van, most próbáltam ki.

[HUN]FaTaL
Leért már vkinek a Multi5 release? Ugye nem a reggel is linkelt 2011-es kommentátort tették bele?

penge96
A komment végén mekkorát röhögtem <#mf1><#banplz>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

vegyél gamepadot 😊 billen nem lehet igazán jól játszani 😊

gabber_saviola
Szegasztok! A billentyûzetet, hogyan állítsam be, hogy olyan legyen, mint régen (olyan fifásra :ASDasdasd)?

Pethy23
Twitter

JonMurphy_PES Jon Murphy @
@JuventusBlog29 there's a day one update, which includes gks. Dlc will follow, but date not confirmed
tobias88
Ezt hol olvastad?
Pethy23
A szokásos frissítéssel jön további kapust javító patch.
tobias88
Muszáj volt, hogy a papucsállatkák is megértsék, mert az egybõl átlátható és csodálatos 6szögrõl nem tudják hogy eszik vagy isszák...
le és töltöm id ez ez csak hét végre fog lejönni xD

tobias88
A sok üzenetbõl következtetve kijött a játék torrenten... <#idiota>
Bárkivel le merem fogadni, hogy augusztus közepi a csapatok játékoslistája, Eto ugyan úgy az Interben lesz.
pedig reménykedtem....

Nevetségesen szarok imo. A rövidet jobban védik mint a demo2-ben hála Istennek, de kb minden meccsen vagy 1-2 olyan kijövetel, amivel tele lesz youtube nemsoká. A legjobb mikor kijön a tizenhatos szélére a labdáért, elkezd rángatózni, véletlenül hozzáér a labda, ami így bepattan a 16-oson belülre, és melléugrik. Ha van arra ellenfél csatár, sokkal kevésbé vicces a dolog.
mennyivel jobbak a kapusok? 😄

Breki33
ja közben nekem is megvan, de köszi :É
lybrahu
ezt a gyorsaságot!! <#wow1><#nyes><#taps>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

mire nekem lejön 😞

lybrahu
Talán ezek jók... <#eljen>

S2D9-M3XC-HE3C-5R9P-TASM
9R9U-MUXR-JHTJ-2MFN-F329
XT44-6AV3-HLEC-23TC-67PR
SEHM-S2NT-24M7-9LJ4-VP6K

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

7X9K-YYES-64AV-4HAN-3JRN
HJJN-XJ64-363X-99V5-KSJ4
7XFH-RLM2-ET5U-MWH5-RHFE
4VRE-P766-LL3F-MYLP-YUTT
S2D9-M3XC-HE3C-5R9P-TASM
9R9U-MUXR-JHTJ-2MFN-F329
XT44-6AV3-HLEC-23TC-67PR
SEHM-S2NT-24M7-9LJ4-VP6K
7TW2-TLXR-W7LS-KTPY-TWNE
33CF-3PS5-CH3F-CYWA-JERW

33CF-3PS5-CH3F-CYWA-JERW
Breki33
egy serialt mondana valaki?
[HUN]FaTaL
Pro Evolution Soccer 2012 PC Multi5-iND

Krisz018
Sziasztok!

A Club Boss modot hol találom??

le se írom többet nem érdemli meg 😄

Tormiee17
Te szégyeníted meg magad,ezekkel a kijelentésekkel 😊 😉

9csöves9
látszik.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

sajnos 😄 nembaj a fifa úgy is több mindent vett át 😄 és alul is marad a fifa 😄 megszégyenítsük a topikot a fifa névvel 😄

Ezzel egyetértek. Nagyon Fifa style ez így.
rooney8
fifából lopták<#ravasz1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

9csöves9
szerintem ez az értékosztás alapból egy elbaszott dolog az új szériákban.miért nem volt jó nekik a régiekben használt,különbözõ tulajdonságokra meghatározott cuccos?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

most is az legalábbis a demóban. úgy átnyúltak egymáson ahogy kell vagyis nem kell de megtörtént

Én fõleg a gólörömöknél néztem,ott az elõzõben katasztrófa volt.
Ja igen persze. Épp ezért írtam, hogy a multi miatt kérdezem. Jobban tetszene a dolog egy 85 környéki Vidallal(amit tuti meg kap, ha alapból juve játékos). Ha jól tudom a Juve licenszelt csapat. Az alap, hogy fent lesz a javított cucc, de multiban ahogy írtad az alap csapat lesz. Amúgy mocskos szép benne az új Juve stadion.
hát nem sikerült a demóba ha lejeb mész be is linkeltem egy képet ahol átrúgom a labdát az ellenfél lábán lol

Breki33
de csak a licenszelt csapatoknak
Furcsa hogy többen arra panaszkodtak hogy a demóban beleolvad az egyik játékos keze a másik testébe,én meg pont azt mondtam a barátomnak milyen jó hogy végre kijavitották ebben a verzióban mert nekem egyszer sem csinálta pedig külön figyeltem.