bobbyfischer#74770
Az a problémám,hogy sok ember személyes sértésnek veszi mások szubjektív megfigyeléseit és azt a maga személyes sérelmévé teszi és azt sem teszi tisztává önmagában,hogy amit ő gondol az is csak szubjektív vélemény marad annak ellenére is ha jónéhány fanatikus ráadásul követi.
Nem arról van szó,hogy a játék nem jó,hiszen visszamenőleg 5 éve PES-ezem én is és közben nem is volt nehéz lemondani a sablonos FIFA-ról.
Itt nem erről van szó.
Sok .dióta látom hasonló fórumokon hogy esnek egymásnak...
Amit nem értek az az,hogy hogy nem sikerül évről évre ugyanazokat a gagyi hibákat egy nem túl bonyolult focijátékban javítani?
3 éve a KONAMI is ugyanazt a játékot adja el minimálisan tupírozva mint azt az EA is tette majd egy évtizeden át.
Hát nem próbálják ki a játékot rendesen,nincsen meg a megfelelő szakmai háttér,nincsenek valódi,footballal foglalkozó szaktanácsadók?
Minden csak a reklám meg a pénz körül forog?
Idén pl. a FIFA-ban a kapuralövések ezerszer jobbak lettek mint itt,ez egy szánalom ami itt kapuralövéskor a pályán folyik,nekem.
Viszont a mezőnyjáték sokkal élvezhetőbb mint ott,csak azok a befejezések..sokszor elsírom magam.
Nem kellene agyon,szét,össze-vissza taktikázni egy mérkőzést mert a játék a kikapcsolódásért van,nem ezen a területen kellene fejlődni!
Soha nem szerettem egyetlen focijátékot sem úgy mint a PES-t de nem is éreztem úgy,hogy a gép ennyire szivat,mert szivat,hogy széttöröm a billentyűt és belehajítom a Dunába,és újrakezdem a meccset és megint csal a gép,és megint és megint és megint és megint és megint,ugyanúgy mint tavaly.