PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz néztem már elõtte is. én inkább valamilyen alap beállításra gyanakszom..talán valamit a settingsben manuálra kell kapcsolni?
pedig ugyan úgy kell. lenyomod míg nem kattan aztán nyomsz vele egy írányt hogy melyik játékost szeretnéd. ott a videó hátha segít 73125

Őrült vagyok? Lehet :D

ez melyik tréning?

köszi a választ! Az off the ball sikerült pl. a szögletnél( ez ugye egyszerû mert a labda nem mozog, és valóban tudom választani a bal analóggal)De a teammate control az istennek sem megy...talán valamilyen menüt kell választani hozzá?(cursort? semi-assist re állítom ált.)Mert ha a jobb analógot lenyomom semmi sem történik, illetve a 2 analógot ha mozgatom a labdát vivõ játékos elkezd cselezgetni...láma vagyok na...<#falbav>
penge96
Am ja, én se nagyon tudtam mellérúgni... elég fifás lett...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

ezt most nem egészen értem

tobias88
11es oldal irányítása hogy mûködik? Mert pl mellé nem is tudtam lõni, de a kapufa közelébe se, max 1 méterre tõle, akár mennyire nyomtam... Az elsõ traininges cuccost esélyem se volt megcsinálni, mert vagy szélre megy, vagy középre...
team mate controlls
of the balls

of the ball. na jobbot lenyomod ballal vezérelsz 😄

mégse megártott a sör xD

az oft hthe ballnál javítok mert azt jobbal elírtam 😊

na szóval van az offthe ball meg a team mate contoroll. na most
az of hte ball contorls: itt csak egy embert mozgatsz. ezt tudod használni bedobásnál, szögletnél meg szabadrúgásnál is. Ez úgy mûködik a jobb analógkart lenyomod míg nem kattan majd utána mozgatod valamelyik irányba attól függ hogy melyik embert szeretnél kiválasztani. és a bal analoggal irányítod. utána megnyomod vagy az a-t vagy a b-t hogy be dobja legurítsa vagy beadja neked attól függ hogy mi a szitáció és mire van neked beállítva.

na most a team mate controls. na ez itt két embert irányíthatsz egyszerre labdavezetés közbe.. az egyiket a jobb a másikat a bal analoggal .úgyan úgy kell kiválasztani az embert mint az of the ball ba. bár ekkor ki kell kapcsolni a gép team mate segítségét különbem nem tudod a másik játékost mozgatni. Nem árt a tréningen gyakorolni az éles bevetés elött. ezt tanulhatod meg a attack tréningnél. vagyis az 1-2 az of the ball a 3-on a team matet. de a 3-hoz le kell szedned az unlocke progit. a 3 feladatba tanulod meg a team matet 5 perc alatt kell úgy golt rúgnod hogy 2 játékost vezetsz és le kell paszolnod az általad kiválasztottnak miután hozzáért van 10 mp-d hogy másik bármelyik játékoassal a kapuba rúgd .

szevasztok.
biztosan uncsi már , de nekem eddig sehogy sem sikierült az az opció hogy a társat mozgassuk átadás elõt..( off the ball? team mate controll? )
nem is azt várom hogy leírjátok sokadjára hogyan kell... egyszerûen csak kérdezném hogy lehet a controller a baj??? Saitek, van 2 analóg kar+még egy irányító kütyü(korong alakú...bazmeg de gáz de nem jut eszembe a szakszerû neve...)A játékban mindent meg lehet vele csinálni kivéve ezt az új játékelemet... de lehet hogy ennyire láma vagyok..??<#falbav><#lama>
jó kis program 😊 addig is lehet gyakorolni 😄

tobias88
már meg is találtam <#circling>
nos nem mondanám magam igazi drukkernek inkább kedvenc csapataim vannak 😊

jah pont úgy ahogy penge96 írta. valaki belinkel egy progit amivel felehet unlockolni pár dolgot 😊 de nem egyszerû összehozni azokat a pontokat 😄

penge96
Aha. Unlockerrel

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

tobias88
milyen szabadrúgást? trainingben van olyan? <#zavart1>
penge96
Oder, te milyen drukker vagy?

😄 valóban? 😄 hát valamikor el kell kezdeni 😄

penge96
Ilyen se volt még ezen a fórumon, valaki megdicsért valakit xD

ez inkább azt mutatja hogy ügyes vagy 😄 kár hogy nem ment a demo. 124-re csináltam meg a 3-as szabadrúgást 😄

tobias88
lõttem, de így is zavart
mond, hogy te kaptad és nem arra voltál ráváltva 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(ugyan ilyet kaptam csak lábbal)
[HUN]FaTaL
Miért ne lehetne? Minden embernek más és más tempó jön be. Nekem pl. semmi problémám a 0-ssal sem, -1-esen túl lassú a labda. Bár +1-et még nem próbáltam.

http://goo.gl/gd6Zi5

penge96
Inkább bennünk van a "hiba" 😄 Kinek mi a normális, én szeretem gyorsan lezavarni a dolgokat <#nevetes1>

tobias88
játékkal van a hiba, nem nálad, minden gépen más sebességgel fut, mert az nem lehet, hogy -1en jó nálam, és én azt érzem normális sebességnek, nálad meg +1en érzõdik úgy...
penge96
Hát nekem elég jó procim van, szóval kétlem, hogy ez lenne itt a "gond" <#nevetes1>

tobias88
Játék gyorsasága változik a proci minõségétõl, ha nincs rendesen megcsinálva. Ez volt tavaly elõttiben szögletkor és tavalyiban ha becseréltek a légy profiban. <#kacsint>
[HUN]FaTaL
Semmilyen összefüggés nincs a magok száma és a játékmenet sebessége között, nem a dosos korszakban vagyunk. 😄

penge96
Nekem is. És?

tobias88
4 magos procim van, lehet az a "baj"
tobias88
Érdekes volt...

penge96
Szerintem meg 0-son is inkább lassú, mint gyors, nem hogy -1-esen.

Breki33
biztos sok láma reklamált, hogy túl lassú....
tobias88
Én is visszatettem -1re és így tényleg jobb, de ez sajnos azt jelenti, hogy a játék készítõi kicsit gyorsra csinálták alapban a játékot, szerintük a 0ás sebesség volt a valós... -1en amúgy a labda sebessége picit lassú,

szóval 0ás sebességú labda + -1es sebességû játékmenet lenne a valódi +1es kapusokkal <#vigyor5>
Fyrex
másik. ha 1-1ben vezeted rá a kapusra, és emelve lõsz mikor közel vagy, 99% hogy a kapus tehetetlen lesz. próbáljátok ki!

Avanti Crociati!

hát ez így igaz. van hogy baromikat védenek és van hogy igencsak bekapják a gólt..

Fyrex
személyes észrevétel a fejelésekhez

félpályáról indítottam egy íveléssel, túl hosszú volt, de a kapu felé futó játékos még a 16os vonaláról(!!) meg tudta fejelni, a kapus meg hiába nyújtózott a labda beszállingózott mellette... néha tényleg nagyon érdekesen teljesítenek. máskor meg bravúros dolgokat mutatnak be.

ráfér még egy kis hangolás!

Avanti Crociati!

[HUN]FaTaL
Ez hülye, pont a góllövés lett reálisabb a tavalyi fifához képest.

-_-

Breki33
ez nem normális, még hogy a kitservert a fifától vették át

"A nézõszám pl. 2x magasabb, mint Szerbiában, és szerinted miért kerül 3 milliárdba a tv közvetítési jog, ha nem kíváncsi rá senki? Vagy miért telt meg a Puskás a Svédek ellen? Némely NB I meccset 800 ezren is megnéznek tv-ben. Szóval szerintem nagyon is van igény a HSP-re. Ha híres akarsz lenni, akkor inkább ezzel foglalkozz. Eddig 31 500-an nézték meg a fifahungay-n a HSP letöltõoldalát. Vajon melyik a legnépszerûbb letöltés a peshungary-n? A HEP 6.

A kitservert pedig a fifától vették át, ahol már õsidõk óta létezik. Valóban nagyon régen raktam fel mod-ot PES-hez (akkor még ilyen program, olyan program, konvertáld, inportáld, exportáld, ne ments el, csak ha a harmadik program betölött stb. procedúrák voltak), a régi rossz élmények miatt, de szerintem a tavalyi PES-el nem is volt érdemes játszani. A készítõi részt miért nézzem? Engem nem érdekel. Megmaradok inkább a php-nél. Lehet, hogy idén PES lesz, mert a góllövés nagyon irreális az idei Fifában."
[HUN]FaTaL
Magyar kommentátor nekem se nagyon jön be, bár a tavalyi Fifában már viszonylag tûrhetõ volt, de azt is inkább angollal játszottam.

Mondjuk a pes angol kommentátora is kritikán aluli, remélem idén is lesz mod hozzá.

xD

idegesítõ néha mint mondanak. mellé rúgom és azt mondja felé xD vagy mellé megy a lövésem és azt mondja hogy szögletre tisztázott a védõ xD

Breki33
erre azt írta azért mert elõbb jött ki a demo

de rájöttem azért írja mert a HSP az exe-s és ugye van akinek az megy csak
a kitserverbe másolgatás már bonyolult és erre értette
Breki33
én meg úgy unom a magyar kommentárt már, de ennek a gyereknek az fontosabb mint a grafika.......
így van 😄

jah ezért van pes-hez több szász dolog 😄