7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    na ez tényleg gáz ha így van

"Gyereke, felfedeztem a BIGGEST BUGOT a játékban. Eddig se volt kevés, de amit most tapasztaltam azt épp ésszel nem lehet felfogni, megérteni.

Mambo ellen múltkor megszakadt a meccsünk a szeró miatt ugye. Most folytattuk. Első percben rúgtam egy öngólt, majd pedig hozzá se értünk a gombokhoz, végig álltuk az egész első félidőt. Minden játékos csak álldogált egy helyben, néha 1-2 játékos tett pár métert sprintelve, de ezt csak párszor csinálták meg. Az első percekben indultak be párszor, utána 40 percig egy métert se tett meg senki sem.

Ezek voltak az előzmények. Félidőben megyek be game planbe, és nézem a játékosok kondícióját. Nem hittem a szememnek. Mind a 11 játékosom UGYANANNYIRA el volt fáradva, mintha végigdaráltuk volna az első félidőt! Kapusomtól kezdve a védőkig, mindenki. Még piros kondis játékos is volt!

Egész egyszerűen ezt nem lehet felfogni. Ha eddig bárki is azt hitte, hogy a játékosok a megtett méterek után fáradnak, amit többnyire sprintelve tesznek meg, az [censored] nagy tévedésben élt eddig!

Mambonak rögtön meséltem is a félidőben, nem akarta elhinni ő sem. Te nem nézted amúgy a te csapatodét?

Most tesztelem egyébként offline is, két játékost beállítottam, Barca vs Arsenal. Állnak már egy 35 perce, 1 rohadt centit se lépnek arrébb.

Ez most egy újabb óriási baki, gondolom nektek is meg lesz a véleményetek erről... Nyugodtan teszteljétek ti is.

Na megvártam félidőt, tessék, lehet csodálkozni. A világ legjobb csapata rettenetesen elfáradt a nagy álldogálásban. Igaz, ülni mennyivel kényelmesebb lett volna..."