PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom akkor nem lcd-n játszol ott jobban látszódik legalábbis nekem HD TV-n így van
Elvileg ha ugyanaz az árnyék akkor az én tavalyi San Siro-m pl berakható
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
http://www.mediafire.com/?k3l7dxsiprs
<147.74 MB>147.74 MB>
PASSWORD : sugenderan
Szerezzék be a következõ programot
PES2011 Ultimate Data Explorer

requirements:
kitserver12 by juce
framework updated
DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?2d80d34szd3238x
Már ma a felesleges blur kivétele is sokat számít így szerintem sokkal szebb lett.
Komoly lett az új PES demoja, szerintem rengeteget fejlõdött tavaly óta a játék, nekem a 2011 annyira nem jött be, de ez a demo elnyerte a tetszésemet.😊 Reméljük a teljes verzió még ennél is jobb lesz.😊
Igazából minden kompatibilis az elõzõ résszel, szóval unatkozni fog jó pár mod mester.
aztán ha segítség kell más a hangvétel........
az idõtartammal te jöttél elõ
térjünk vissza a játékhoz és ha lehet hanyagolj
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
installation:
very simple, you make a backup of the file dt07.img, then delete the file from the folder img dt07.img and enter the mine, you will have the adders in place of the San Siro ....
E' solo un dono per tutti i supporters Doriani del Sito,con l'augurio di una VELOCISSIMA risalita in A.
It 'just a gift for all supporters of the Dorians site, with the hope of a rise in A. SPEED
Link:
www.multiupload.com/S3H37WMYBQ
change log:
version 0.1- ball physics improvment and GK
version 0.2- 1-no blur 2-improved ball physiics(reminend me of fifa ball physics 3-improved net physics 3-no replay(only on goal)
version 0.1- http://www.multiupload.com/XSCLJ35RRR
version 0.2- http://www.multiupload.com/3WBRQ31O70
soroltam pozitív és negatív dolgokat
én is mondhatnám mi jön elõ minden évben.........
és milyen 10 évrõl beszélsz????????????
nem a regisztrációtól vagyok itt ....
de most jól megmondtad a frankót azt hiszed.........
a fifát is gamepaddal jobb játszani
Sztem nagyon jó lesz, érezhetõen sokkal finomabb a kezelés. A szerelés már nem(csak) az X-el történik, hanem nyomni kell mellé az Rt-t is és idõzíteni a belépést. Természetesen a gépnek mindig minden elsõre sikerül^^
Demo meg még nagyon bétának tûnik, sokminden fog változni benne, szerintem design szinten is. Ez így elég puritán. + Az Lwb, Rwb posztok valahogy kimaradtak.
Én totál optimista vagyok a játékkal szemben, simán megveszem majd pcre, xboxra meg havernál úgyis lesz fifa12, ami azért még mindig üti a pcs szintet.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
én is billen tolom és teljesen jól játszható, ügyesen kell "bindelni". persze nem teljes játékélmény, de valaki nem tolja annyit hogy beruházzon egy normális gamepadba, akkor sem ha 3 ezer forint, mert egyszerûen nincs rá szüksége, akkor nem fog és kész. csak panaszkodni fölösleges miatta, ott a FIFA is mint teljesen jó alternatíva, ha ezzel valakinek nehezebb a játék.
pacsi <#vigyor2>#vigyor2>
Avanti Crociati!
sose értettem hogy hogy lehet egy fociszimulátort bill-el játszani meg, pl autós szimulátort gamepaddal vagy szintén bill-el nyomni
egy hét alatt meg lehet szokni átlag embernek
Jobban? Szerintem semmi esély billel ezt a játékot így játszani. A játékosok nem indulnak be, nem védekeznek normálisan, miközben az ellen széjjel ver... Sosem értettem, hogy miért nem lehet 2 féle irányítás módot belerakni 1 játékba.