PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
a fûcserével lehet szerintem mint 11-ben

gondolom akkor nem lcd-n játszol ott jobban látszódik legalábbis nekem HD TV-n így van

Elvileg ha ugyanaz az árnyék akkor az én tavalyi San Siro-m pl berakható
penge96
AZt nem tudja megcsinálni valaki, hogy a stadionokban ne legyen olyan ki**szott nagy árnyék? A fél pályát nulla szinten látom...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Fórumot tévesztettél szerintem

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Breki33
Erre is szükség lehet

http://www.mediafire.com/?k3l7dxsiprs

<147.74 MB>

PASSWORD : sugenderan
Breki33
Úgyis mondhatnám ez az új GS amivel meg lehet nyitni a file-kat és megnézni a bennük található grafikai elemeket is !
Breki33
Egy jótanács azoknak akik szerkeszteni szeretnék a játékot.

Szerezzék be a következõ programot

PES2011 Ultimate Data Explorer

Breki33
cave ball selector

requirements:
kitserver12 by juce
framework updated

DOWNLOAD: http://www.mediafire.com/?2d80d34szd3238x
Breki33
Az én demóm 861 megás, nem emiatt nagy 😛
Breki33
Elõbb a második demo

Üdv a fedélzeten <#wave>
Breki33
Én pedig pont azt akartam dícsérni :-)

Már ma a felesleges blur kivétele is sokat számít így szerintem sokkal szebb lett.
Roland10
jaja látom már, hogy letöltöttem 😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

tobias88
Barca sincs... Csak név és értékek meg ami menthetõ volt tavalyról.
Roland10
Real nincs még hozzá?? :/

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

tobias88
Eddig még senki arcát nem találtam meg, viszont az már tuti, hogy a konaminál kicsit kettyós emberek vannak. Bent van úgy 2-3 ezer arc, ami 2 emberrõl van... A demó akár lehetett volna 1 giga vagy annál kevesebb is.
tobias88
Ezen agyalok jelenleg, hogy gondolom õk se hobbiból nem tették be a Barca arcokat, hanem mert bizonyos játékosokhoz nincs rendelve arc. Azt akarom most valahogy kikerülni.
Szépjóestét emberek!😊
Komoly lett az új PES demoja, szerintem rengeteget fejlõdött tavaly óta a játék, nekem a 2011 annyira nem jött be, de ez a demo elnyerte a tetszésemet.😊 Reméljük a teljes verzió még ennél is jobb lesz.😊

penge96
Arsenal jöjjön! 😊 <3

tobias88
Ez egy kalap ...
1 darab arc nincs bent a barcánál.
[HUN]FaTaL
Köszi. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Pethy23
tobias88
Hol? Mert akkor csak fél munkát kell végeznem <#rolleyes>

Igazából minden kompatibilis az elõzõ résszel, szóval unatkozni fog jó pár mod mester.
[HUN]FaTaL
Linket please. 😊

Pethy23
Barca már van.

Amúgy hajrá.
[HUN]FaTaL
<#eljen>

tobias88
Én elkezdtem a demo-hoz csinálni egy patchet, ami beteszi az Arsenalt és a Barcát a napoli és a porto helyére. Holnap kész lesz <#whatever>
tobias88
mintha könnyebb lenne a játék tõle így 2 meccs után
tobias88
Kipróbáltam a gameplay match 0.2-õt, de nem éreztem számottevõ változást:

RemX
Oh köszi akkor nem keresem 😊

Breki33
igen ezek szerint egy hírt olvasunk 😛
csak tegnap, mert hivatalosan ma kellett volna megjelennie, de vmiért kikerült 😊
Breki33
én úgy tudom a pc-st is visszavonták, legalábbis ezt olvastam
elhalasztották a boxos demót, egy váratlan hiba miatt, és csak szeptemberben lesz elérhetõ
RemX
Ott próbáltam elõször de nincs senki és semmi 😞

Breki33
nyugodt vagyok csak nem szeretem az ilyen személyeskedõ hozzászólást
aztán ha segítség kell más a hangvétel........

az idõtartammal te jöttél elõ
térjünk vissza a játékhoz és ha lehet hanyagolj
Fyrex
próbáld meg a konzolos topikban, már ha van valami topikja ott a játéknak :S én passzolom!

Avanti Crociati!

RemX
Azt tudja valaki hogy lehetne leszedni Xboxra a demot? Köszi

Fyrex
ugyan nem értem számít-e hogy mióta fórumozol, és hogy pontos e a "marakodás" szóhasználat, de sajnálom hogy így felzaklatott a szimpla ("frankó") véleményem. nyugodj meg, köszönöm!

Avanti Crociati!

Breki33
Marassi Sampdoria version by Riky Forzaroma

installation:

very simple, you make a backup of the file dt07.img, then delete the file from the folder img dt07.img and enter the mine, you will have the adders in place of the San Siro ....

E' solo un dono per tutti i supporters Doriani del Sito,con l'augurio di una VELOCISSIMA risalita in A.

It 'just a gift for all supporters of the Dorians site, with the hope of a rise in A. SPEED

Link:

www.multiupload.com/S3H37WMYBQ

Breki33
yair gameplay version 0.1&0.2:

change log:

version 0.1- ball physics improvment and GK

version 0.2- 1-no blur 2-improved ball physiics(reminend me of fifa ball physics 3-improved net physics 3-no replay(only on goal)

version 0.1- http://www.multiupload.com/XSCLJ35RRR

version 0.2- http://www.multiupload.com/3WBRQ31O70
Breki33
én most mikor mondtam olyat, hogy minden tökéletes ember????????

soroltam pozitív és negatív dolgokat

én is mondhatnám mi jön elõ minden évben.........
Breki33
senki se marakodott itt tudtommal
és milyen 10 évrõl beszélsz????????????
nem a regisztrációtól vagyok itt ....

de most jól megmondtad a frankót azt hiszed.........
a fifát is gamepaddal jobb játszani
Gnome
😊) Ez a vita minden évben elõjön + az is, hogy Breki33 ugyan azzal a demoval játszik-e mint mindenki más, mivel ált. nála minden tökéletes elsõre😊)

Sztem nagyon jó lesz, érezhetõen sokkal finomabb a kezelés. A szerelés már nem(csak) az X-el történik, hanem nyomni kell mellé az Rt-t is és idõzíteni a belépést. Természetesen a gépnek mindig minden elsõre sikerül^^

Demo meg még nagyon bétának tûnik, sokminden fog változni benne, szerintem design szinten is. Ez így elég puritán. + Az Lwb, Rwb posztok valahogy kimaradtak.

Én totál optimista vagyok a játékkal szemben, simán megveszem majd pcre, xboxra meg havernál úgyis lesz fifa12, ami azért még mindig üti a pcs szintet.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Fyrex
nem értem minek marakodni a billentyûzet kérdésem. pláne, hogy Breki 10 éve mióta itt van nem engedett a véleményébõl soha, akármit magyarázol, de azért megy a vita a semmin.

én is billen tolom és teljesen jól játszható, ügyesen kell "bindelni". persze nem teljes játékélmény, de valaki nem tolja annyit hogy beruházzon egy normális gamepadba, akkor sem ha 3 ezer forint, mert egyszerûen nincs rá szüksége, akkor nem fog és kész. csak panaszkodni fölösleges miatta, ott a FIFA is mint teljesen jó alternatíva, ha ezzel valakinek nehezebb a játék.

pacsi <#vigyor2>

Avanti Crociati!

Breki33
Breki33
Készítettem egy új long kamerát, de még tesztelem

Breki33
mert bill-en nem tudod rendesen kihasználni a játék lehetõségeit értsd már meg

sose értettem hogy hogy lehet egy fociszimulátort bill-el játszani meg, pl autós szimulátort gamepaddal vagy szintén bill-el nyomni

egy hét alatt meg lehet szokni átlag embernek
tobias88
"hát igen bill-esek azért jobban hátrányban vannak, mint a gmapeadosok"

Jobban? Szerintem semmi esély billel ezt a játékot így játszani. A játékosok nem indulnak be, nem védekeznek normálisan, miközben az ellen széjjel ver... Sosem értettem, hogy miért nem lehet 2 féle irányítás módot belerakni 1 játékba.
penge96
A Xbox kontroller wifi-vel 12.000 HUF, szal elég drága. Szerintem ez a legjobb, bár vettem annoe gy zsír újat, 3 gomb nyikorgott rajta, és ha új elemet teszek bele, akkor alig akar elindulni, utána jó. Visszavittem, és azt mondták, hogy ez alapból ilyen, hát anyád... Xboxon nem volt "alapból" ilyen... de egy kis zsír v olaj és máris jó...

Pethy23
Drágább mindig jobb😄 Néz valami Logitech két karost, szinte mind jó.
Pethy23
Az off the ball controll hogy mûködik, itt arra gondolok amikor játékban van a labda és jobb analóggal irányítom az egyik társat.