7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• breckinridge
    Előljáróban: a FIFA sorozattal kb. 5 éve nem játszottam egyetlen meccse sem, tőzsgyökeres peses vagyok.
    De!
    Az idei résszel sikerült alulmúlni a tavalyit, pedig az nem volt könnyű. Csak top playeren játszom.
    1. Védekezésben 1-1-ben 90%-ban a támadó elviszi a labdát a játékosom mellett, a sima szerelés lényegében hatástalan.
    2. Véletlenül mindig az ellenfélhez pattan a labda.
    3. elképesztő csalások vannak a technikai hibáknál. Én midig elvesztem a labdát, az ellen mindig jobb helyzetbe kerül velük.
    4. Az indítások 95%-a rossz nálam, nála fordított ez az arány. Nem tudom befolyásolni, hogy jó legyen a passzom. Kikockáztam néhányat, volt, amikor az ellenfél lábfelyén átfolyt a labda. Ez csalás, de legalábbis gigabug.
    5. A védekezésem borzasztó. Ha két bekkemen egy csatár van, egy másik hozza labdát, akkor tuti az lép ki, amelyiken az ember van, hogy be lehessen passzolni a labdát mögéje.
    6. Játékosaim nem mennek közel azz ellenfélhez. Bezzeg az enyémeknek mindig a nyakán vannak, alig tudjuk átvenni a labdát.
    7. 5 m-re a saját kapumtól kipattanót leveszi a bekkem, majd áll-áll-áll-áll-áll (közben persze nyomom a felszabadítást, mint az őrült), szépen megvárja, hogy a 16-osról odaérjen a csatár, szerljen, gólt lőjön.
    8. Nincsenek beindulások (auton van a beállítás).
    9. Esélytelen labdát tenni a védői mögé, mert 99%-ban lefülelik. Totál irreális.

Ergo nagyon szar lett, a tavalyi őrjítő hibák egy részét javították, de nem mindet (pl. védekezésben most is elmegy 2 cm-re a védőm lábától a labda, mert a gép úgy akarja), újabbak jöttek (pl. 1-1-ezés).
    A játszhatatlansághoz közelít.
    Nem arról van szó, hogy ne nyernék, 60-70%-ban nyerek, de sokszor azt is nevetségesen.