karmacoma#73074
Azóta toltam néhány meccset. Remélem csak én bénázok, de kb játszhatatlan a játék. A támadók iszonyatos előnyben vannak. Hihetetlenül nehéz szerelni, ha sikerül is akkor is gyakran visszaszerzi a támadó. Gyakorlásnál látszik, hogy kb hibátlan ütemben kell csinálni és tökéletesen mozogni, hogy elvedd a labdát. Borzalmas. E mellé a védőim nem követik le a támadók mozgását. Minden második beadás gól, mert random ácsorognak. Beindítás, bepassz ugyan ez, soha nincs emberem a csatáron. Kb úgy néz ki, hogy hozza föl a labdát a gép próbálom elvenni tőle a labdát, amihez ugye kb az kell, hogy felvedd a mozgását már 5 méterről nyomva a gombot és kigúvadt szemekkel keresd azt az 1 mp-t, amikor el lehet venni a lbadát. Közben a védőim egy helyben állnak, körülöttük meg le-föl rohangásznak az ellenfél támadói. Nulla védekezés borzalmas. 8-10 gól van egy 15 perces meccsen. lövéseim mindig beakadnak. A 2011-ben ha nem figyeltem a mozgásra vagy az erőre, ellőtte a picsába, itt kb alig tudsz hibázni. A közepesnél jobb játékosok bármikor felcsavarják a hosszú felsőbe, kapuval szemben 20-ról még nem lőtte mellé, a kaus meg még soha nem fogott meg labdát.
Ne értsetek félre és nagy fan vagyok a kezdetektől, megvettem az előzőeket is, egész évben ezzel játszom, de így játszhatatlan ez a rész. Ez azért is szomorú mert kijavították a játékos váltást, javult a passzrendszer, jobbak a mozgások, labdás-labda nélküli játékos sebességkülönbség is korrigálva lett. Szóval minden adott egy baromi jó játékhoz. Most már csak abban bízom, hogy én vagyok béna, és szokni kell a rendszert. Trainingben most 1 órát csináltam a szerelés gyakorlatot, kb úgy szopat ahogy akar. Túlzóan nehéz védekezni, és ez nagyon nem tesz jót a játéknak.