PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remek érzés, mikor sikerül így eltalálnom a labdát😊
És néha bejön az ollózás is 😊
(Mind top player)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
tessék
http://www.multiupload.com/44BNTU5C01
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
dt00_m
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
dt05_m (not work for me)
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
http://www.pes-patch.com/2010/10/espanol-latinoamericano-commentary-for-pes-2011.html
és nem már meglévõ kitserver könyvtárakra másoltad rá a patchet?
Én így csináltam
1. Exe-m elment
2. DLC letölt játékon belül
3. pesedit patch telepít
4. újabb kitserver telepít, vigyázva, hogy a config-ban jól legyen a pesedites könyvtárnév
5. Játék indít brazil kommentáron röhög 😛
"nem te vagy az egyetlen, aki a topicdiktátor áldozata lett"
ez egyértelmûen arra utalt, hogy te az áldozatom vagy
mint kiderült semmi sem igaz ebbõl
És miért kéne nekem reagálnom pontonként a kritikáidra.
Ebben az esetben nem azt írtad, hogy szerinted a játék nem jó
hanem általánosságban kijelentetted, hogy a játék szar.
Erre reagáltam így teljesen normális hangnemben illetve összegyûjtöttem neked amit a kapura lövésrõl írtak segítségként, hogy neked is menjen.
Erre én vagyok az áldozatokat szedõ diktátor :-)
De tudod mit cseréljünk.
Mutass fel vmit vidd évekig a topikot válaszolj ugyanazokra a kérdésekre 20* itt és privátban, én meg bejövök kritizálni
aztán ha esetleg nem fogadják el a véleményem jól beszólok.
Mit szólsz jó lesz? Ezentúl a segítségkérõ priviket hozzád küldöm 😛
Ezenkívül senki se mondta, hogy a Pes hibátlan, énis mondtam jópád dolgot, de ez, hogy a lövés szar meg hogy a Fifa 10-esbõl lopták a passzrendszert egyszerûen nem igaz és nem azért mert Pes ha fordítva írná valaki akkor is hülyeség lenne, teljesen más a két játék passzrendszere ezt bárki látja aki az új Fifa után a Pes-el játszik.
Ilyenekbe meg belekötni, hogy milyen a logo-m meg hogy játszom a fifával is nevetséges.
Szval zárjuk le ezt az értelmetlen vitát.
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
Az viszont tény, hogy a jelzett kritikák közül csak egyetlenre reagáltál.
"mármint szerinted szar nekem például más a véleményem
bírom ezeket az általános kijelentéseket, pl te nem tudsz kapura lõni, de biztos a lövés szar :-)"
Éppen arra gondoltam, amit a kedves olvtárs írt alantabb. Van olyan, hogy a gép eldönti, hogy azon a meccsen nem lövö gólt. Ekkor a fejem tetejére állhatok a gólvonalról sem rúgom be bármennyi gólt lõttem 40 m-rõl. Persze a gép a félpályán nem megy át, csak egyszer, akkor általában három nagy bakit csinálnak az embereim (tipikusan a két középsõ bekk elõrerohan, mögéjük bepassz, kapus véd, de felpattan róla, a gólvonalon a játékosom kivágja, ami az elõtte lévõ hátáról bepattan. Ez nem vicc, kb. minden tizedik meccset így vesztem el, vagy hasonlóan nagy csalással. A többit persze nyerem, de ez mégis bosszantó.
miért is?
töröltem egy hozzászólásod is?
nem !
sértegettelek?
nem !
ennyit válaszoltam ugye, holis hülyézlek itt le áruld már el nekem.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=70650
hát ez tényleg nagy diktátorság 😊
És ez esetben kb ötször leírtam, hogy nem arról van szó hogy jó-e a pes a fifát ugyanúgy leszólta kezdésként szval szó sem volt arról amirõl írsz.
És a személyeskedését töröltem ki azután miután szóltam neki, hogy álljon le.
Szval nem kéne beállítani mintha törölgetném a hozzászólásokat, nagyon ritkán szoktam kb fél évente egyszer és ha igen akkor az egészet a saját hozzászólásaimmal együtt.
Ennyit errõl.......
Érdekes mód mikor vkinek segíteni kell sehol sem vagytok...
maradjon csak
na pá
tessék itt a link
http://hotfile.com/dl/77465684/befd75e/dt00_b.7z.html
arról, hogy lehet látni, hogy fent vagy csak éppen nem tudod a választ
kik is " nem olvassák el rendesen a másik hozzászólását "
újabb bukta 😛
nem tudtad a választ tök egyértelmû és még annyi sincs benned hogy elismerd
a képem az pedig egy nicklogó ami tetszik, és mint már jópárszor elmeséltem nem vagyok nagy Pes-es a jó focijátékokat szeretem
jelen pillanatban is fifához készítek kiegészítõt, de látom ezis kimaradt 😊
ezzel a stílussal sose lehettél jó arc fõleg mert nem nagyon szoktam a Peshungary-ra írni, kivéve az utóbbi hónapban.
Utoljára mondom hátha felfogod, nem azzal van a baj, hogy nem tetszik a játék
hanem azzal, hogy hülyeségeket beszélsz.
A fifa és a Pes passzrendszere teljesen más és hiába hajtogatod ez oltári nagy baromság.
És nem a háttérben Fifázom ezt elég nyilvánvalóan leírtam korábban.
Úgyhogy megint mellélõttél. 😊
kezd elegem lenni a felesleges flamelésedbõl
Megsúgom neked, hogy attól, hogy csak most írtam ebbe a fórumba attól még jó ideje olvasom kívülrõl. Úgyhogy a buktáról ennyit :-D Amúgy jól fest a fifás képed egy PES-es fúrumon :-) Íme a nagy PES-es. Amúgy megsúgok még valamit. Annak idején én még emléxem rád a peshungary-ról. Mivel akkor még nagyon szerettem a sorozatot akkor még "jó arc" voltam nálad. Most hogy észreveszem a játék hibáit és ennek hangot is adok mostmár egybõl csak "okoska" vagyok. Na ennyit errõl. Te is látod, hogy ez a rész nem stimmel ezért fifázol a háttérben :-D
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
★ 汤姆 李
http://goo.gl/gd6Zi5
Most 1 év szünet az egyetem elõtt, aztán gondoltam egy kis munka nem árthat, meg persze jól jönne a pénz is...
Az egyik pc-s boltban dolgozom, ott találkoztam a logival.
Nem bontottam ki, szóval nem tudom, de nagyon jól néz ki. 1.-én szerintem megveszem, akkor tudok többet is mondani.
CSAK a Fradi
Majd ha megjön a fizu, addig tuti, hogy semmit sem veszek 😛
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
"zsuzsi50 » 2010-10-21 15:41:07
Tudna valaki valamilyen konkrét GYORSÍTÁST a játékhoz?
Olyan kitserverrõl még nem tudok ahol feljebb lehetne húzni a sebességet sajnos.
De a játékban a +2-es sebesség is olyan mintha lomha szamarak mászkálnának a pályán!
A hátvédek folyamatos töketlenkedése meg egyszerûen idegesítõ!
Lassú szar... "
Select Sides Unlocker-re gondolsz az pont No-DVD 1.01 by RELOADED-hez való az pont jó
http://ifile.it/sdz516h/side_unlock.zip
tegnap direkt beírtam a keresõbe és meg is találtam amit errõl írtam itt
mondjuk ma vmiért nem
direkt kérdeztem ezt a lapos lövést mert biztos voltam benne, hogy nem tudja
nagy hallgatás is volt addig míg vki itt el nem mondta, csakhogy látható hogy mikor volt fent, szval ez egyértelmû bukta 😛
De van még kérdésem, ha lesz képe letagadni 😛
Meg ebbõl láthatod, hogy nem is olvasom elég lelkiismeretesen a topikot (lebuktam). 😄
De ha visszaolvasol, hogy milyen bagatel dolgokon ment a vita (szar a lövés!!, nem te vagy a béna!!), talán megérted. 😛
fõleg úgy hogy teis olyat kérdezgetsz amit már leírtam csak a keresõt kellene használnod, szerintem pont Pethy-nek mondtam el pár napja.
és itt egyébként sem arról van szó hogy jó-e a játék vagy sem hisz ez szubjektív, hanem egyértelmû baromságokat írt például, hogy a fifa 10-es konzolos passzrendszerét lopták le a pes-ben ezt bárki aki játszik egyszerre a két játékkal cáfolni tudja