7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    A taktikával kapcsolatban Cambi írt részletesen a PH-in

"Én szerintem a taktikai rész mondhatni teljesen ugyanaz lett.

Egyedül csak annyi a változás, hogy most a 3 taktika helyett van 4, amelyek nem az eredménytől függően változnak, hanem manuálisan lehet közöttük választani!

Stratégiákból lett kevesebb (lestaktika, CB overlap, és még valami volt talán.)

Viszont az összes többit, kontrajátékot, possession játékot long ballt, all out attackot, stb. azokat most ugye a 4 taktika egyikére lehet "felruházni".

Szerintem nagyon jó lesz így, hogy pl. látja az ember hogy a kontrajáték taktikája nem megfelelő a meccsen, és akkor bármikor válthat mondjuk a kettes taktikára, ami egy Possession vagy Long Ball taktika vagy akármi, ezzel együtt pedig változhat maga a formáció ugye, és minden Team Style beállítás is. Más lesz az ember játéka rögtön.

Meg lehet PES 2011-es módon is csinálni akár. Lehet készíteni egy standart taktikát, egy védekezőbbet, kontrajátékosat, betömörülésest amikor vezetünk, és lehet egy all out attackos, és akkor még mindig maradhat egy negyedik egy másik változatú standard akár. Aztán akkor eredménytől függően váltani.

Én nem érzem úgy, hogy gyengült ez a része, egyszerűen csak átdolgozták a rendszert."