PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pethy23
Mennyire helyezkedjenek feltolva a játékosok, legalább is nekem ez jött le az elmúlt évek során.
Breki33
Meg tudja valaki mondani, hogy a bal oldali csík mit szabályoz pontosan?

horpeti
kamera patchet még nem próbáltam. 😊

valaki eltudja nekem magyarázni h kell mondjuk egy csapatnak a logóját elkészíteni h a játékban is úgy jelenjen meg nem pedig recésen vagy hibásan?
köszi
daver88
jó, ok, most már látom melyikre várod a választ--> #69890...az nekem kimaradt 😊

szóval, fifával nem keverem, mert ott nem tudok cselezni, mindig elveszik a labdát csel közbe 😄

amit pedig abban a videóban csináltam, amirõl beszéltem:

biciklicselt nem kell bemutatni, a hátmögött elhúzás azt ugyebár úgy csináljuk, hogy nyomod valamelyik irányt, aztán LB + bal analóggal kétszer arra az irányba amerre el akarod húzni...(le vagy föl)
a harmadik része pedig a támaszkodólábbal való eltolás szintén egyszerû, LB + kétszer arra az irányba amerre mész bal analóggal...

tobias88
na de mindegyiknél olvastam, hogy ez-az kimaradt
hello.
A taktikai beállításokat megcsináltam de nem tudom meccs közben aktiválni...Valaki írta hogy a select gombbal kell kiválasztani de -szégyen - nem tudom melyik a select gomb..:S
az idei PES2011-et végre a nagy online magazinok is jól értékelték!!!
több pontot kapott mint a fifa 2011😛

PS3 9 pont
X360 9 pont

http://www.pes-patch.com/2010/10/extra-content-unlocker-1-0-1-0-by-222.html

ezzel fel tudod oldani a GP-ért megvvásárolható elemeket
Szép estét!
Valami unlock OF van már a játékhoz? Van néhány stadion elem amit meg lehet "venni"
Breki33
Sokszor van gamepados kérdés mindig a régebbieket ajánlja mindenki, hát szerintem ez jobban megéri

LOGITECH Játékvezérlõ Gamepad F310
bruttó 6 953 Ft például

és hogy miért az itt olvasható

http://prohardver.hu/tema/fifa_11_mar_elorendelheto_az_576_ban/hsz_714-714.html
Breki33
hát nálam is így van MegaLink könyvtár és azon belül Slot0\dt04.img\
Breki33
már kettõt kilinkeltem ide

ma jött egy harmadik
Breki33
mond egy hozzászólásszámot
a mezekhez való betûk és számokhoz nincs vmi szabály? mint az arcoknál h mondjuk az arcnak a binje+4301(ezcsakpélda).mert így elég sz.r h nemtudom a mezszámokat meg a betûstílusokat hozzáadni a mezekhez
nálam csak annyi volt a gond h nem a pes 2011 fõmappájába nyomtam a megalinkes fájlokat hanem csináltam azon belül egy külön mappát neki
tobias88
Már csak egy normális igazolás patch kellene, semmi más!
daver88
ezt cáfolnám, mindig válaszoltam!!!! nézd csak vissza, én visszanéztem 😛

üdv
Nálam kifagy a játék ha pl bl nél a stratégiát szeretném beállítani.
Ezt mi okozhatja?
A játékot nem patcheltem csak a camera van fenn .<#wow2>
Breki33
akkor írd le hogy hátha másnak is ilyen gondja lesz
ja jó megodódott azért köszi
Breki33
nálam így van

F:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\MegaLink\Slot0\dt04.img\*.*

a multi egyébként sztem több patch támogatása
penge96
Végre kezdek ráérezni az új lövés- és passzrendszerre 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

hát a pes 2011 mapájába másoltam bele egy külön mappába a megalinket
Breki33
ez is pes fórum és az is pes fórum én fifa fórumba nem irogatok idén fifa fikázást
illetve csak olyat pl mint amit most tapasztaltam hogy a kapus keze a labdába ér mikor megfogja kirúgásnál
Breki33
jó helyre másoltad?
ja és ez mit akar jelenteni?
2. Megalink support multi patch pack, just store to slot0, slot1…etc.
nekem az a gondom hogy amikor elinditom ezt a megalinket kiírja h insert disc mintha nemlenne crackelve...pesedit patch rajta van gondolom annak az exe-jére kel ráraknom a megalinket de hogy?
tobias88
Mûködik, bár elsõre kifagyott!

Viszont csak az unnamed_*.bin -t veszi be, semmi mást
nekem is hasonló volt, csak fordítva.. én lõttem gép kézzel védett szögletre😊
Fyrex
bár itt épp jól jártam, a következõ részben ezzel már kéne kezdeni valamit

bár, amíg nincs értékelhetõ kézilabda szimuláor... <#vigyor>

Avanti Crociati!

egyébként egyet értek, hogy a kapusok jobbak pesben 😊 de a FIFA-t így 1in1 nem írnám le

Fyrex
én is az olaszt használom - most már, hála neked - de néha azért elalszik és késõn eszmél, hogy ordító helyzetben vagyok. de amikor nem alszik el, akkor tényleg nagyon jó! ajánlom mindenkinek!

Avanti Crociati!

Fyrex
persze jók a kapusok, reális, hogy a gyengébb csapatoké többet hibáznak, aztán erre még is csak a negatív kritika érkezik itt 😊

amúgy egyetértek a sráccal

Avanti Crociati!

ebben az írásban is eléggé érezni a burkolt fikázást és az elfogultságot. hogy várjátok el, hogy a fifa-s rajongótábor befogja, amikor egyesek ilyen elfogult szarokat írogatnak PES-es oldalról?

Breki33
Na végre valaki érti amirõl beszélek 😊

"Annak marhára örülök ezen PES-t játszva,h a kapus az szenzációs lett... De tényleg. Az elsõ foci játék a PES 2011,ahol marha jól véd a kapus,és reálisan a rosszabb kapusok csinálnak 1-2 hibát meccs közbe,pl: rossz,ütemtelen kijövetel,s elvétik a labdát,amire ha számítasz gólt szerezhetsz.

Megnéztem a linket,amit adtál Breki. Hallod én ezt magyarázom az összes embernek 5 éve legalább,h mi a töknek játszik 1 szar focis játékkal,és pláne,h mi a fenének isteníti azt,mikor van sokkal jobb ??? A tudatlanság homálya sajnos rajtavan a PES-en is sok foci fan-nál. Rengetegen nem is ismerik a nevét a játéknak,csak a FIFA-t sajnos... Én megnéztem az idei FIFA-t is. Tényleg jobb lett,mint az elõdei,tényleg kiemelkedõbb,de a PES-nek még enyhén szólva sem érhet a nyomába...
Ilyen korrekt,gyors csapattal,mint a PESEDIT szinte valószínûtlennek tartom,h vki tartósan elégedetlenkedne a licenszek miatt... "
Breki33
igen elég egyszerûen használható, de még cuccot nem raktam bele
Breki33
lövéshez taktikához select-el

tobias88
MegaLink Tool by EPT (Kitserver for PES 2011)

Valaki próbálta már?
L+R lenyomva=mûesés😄
szerintem azt a cselekhez lehet beállítani esetleg...
tobias88
Tessék:

Azért F a Select, mert azzal váltom a taktikákat!
(L2 mire jó amúgy?)
szucsy89
a PES-hez kéne egy billkiosztás amivel toljátok akkor így mondom...régebben volt itt egy kép róla de nem találtam
tobias88
nálam 1.01et ír és kamera patch nem megy
xbox controller
Sziasztok tudnátok ajánlani valami jó gamepadot .
Pes miatt vennék .
Logitech dual action t néztem eddig <#hamm>
báttyó02
talán ha a fifa topikba benéznél

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szucsy89
egy "fifás" bill. kiosztást tudna valaki linkelni?
Pethy23
Nah már van kitserver féleség:

megalink-for-pes2011-by-ept
horpeti
Ok. 😊 Bár szerintem ugyanazt a reloaded verziót töltöttem le, mint sokan mások. 😊)

Aztán lehet full kamu az az 1.01... Nem tudom, ezt hogy lehetne megtudni, máskor legalább 1 plusz labdát betesznek a patchbe. 😛