7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• unrealnoise
    Itt látszik mi a rossz benne. szörnyű az egész desing, a gombok, ikonok, buszmaság, az introt meg nem tudom hogy kell átlépni, pedig nem vagyok már kezdő, persze gondolom keresek rá valami szar programot külön...
    az említett hatszög lehetne egy csomó helyen még, pl ahogy látod a képen a csapatokat is simán össze lehetne így egyszerűbben vetni... bóvli, gagyi, és még szarul is néz ki, betűtípustól meg minden.

aztán mondom még, hogy konkrét legyek, a kapus neve hozzá van tapadva a pálya sötétzöld "keretéhez". a csíkos katicabogarakról nem is beszélek. eredménylejző megint olyan fos, hogy nem hiszem el. Ezeket a grafikai elemeket, így, pár hónap OKJ-s, vagy otthoni aktív PS tanulgatás után is okkal jobban megcsinálnám, potom pénzért... nem az a gáz, hogy valaki így elcseszi, hanem, hogy senki nem veszi észre, nem javítják, törődnek vele... (mert ezekre amiket említettem senki sem mondhatja, hogy szép, letisztult, modern... már aki tanult ilyesmit persze, vagy csak "jó a szeme")

Tényleg nem vitát akarok kirobbantani, és nem is ez a lényege, de régen ennél azért több és jobb volt a PES emlékeim szerint ilyen téren is, de lehet csak én kupálodtam ki a kelleténél jobban...