Ganszpa1999#72001
Én is elemezgettem a készült stadionok füveit,és sajnos a füvek miatt kevés az a stadion amelyet tényleg el is találtak,talán ha végzünk az idei patchhel és időm engedi akkor mélyebben beleásom magam egy egy stadion füvének a felderítésére,de addig marad az eredeti stadionok kavalkádja,mert azokhoz van fü bőven,és lehet is szerkeszteni,nem túl sok idő alatt.
Hiába próbálod megmagyarázni a külföldieknek hogy ez nem jó az nem jó,pl a konami eredti vágott képei amik 1024x1024-en vannak,ha te ráteszel olyan képet amelynek a szélén is van felirat vagy figura,aki 1024x768-on játszik nem látja az 1284x722 kép szélén látható feliratot vagy figurát,ha 1024x768-on olyan képet akarsz berakni ami kitölti az egész képernyőt akkor 960x722-esre kell kiszerkeszteni a képet,és ezt rátenni egy fekete 1284x722-re és úgy vágni konami módra,így az 1024x768-on játszó is teljes szélességben látja a képet,elég sok idő volt míg felfogták a dolgot,nézd meg halomra gyártják a menüket,de a többsége menünek a közepén van egy kép,játékos vagy labda,egy xy háttéren azt kész.Én ezt nem tudom grafikának nevezni,ilyet a fifa is tud :) a PES meg ezerszer jobb :)