Értelek. Az extrát úgy értettem, hogy nem kell semmi extrát csinálni ahhoz, hogy ezt csinálja (nem kell külön gombkombó), hanem alap kiugratás funkcióba "integrálva".
Egyébként nekem is nagyon tetszik, hogy jó kis labdákat lehet osztani, ebben nagyon sokat javult az idei rész.
De azért a 2010ben is lehetett jó zsugákat adni, legalábbis nekem ezek a dolgok nem nagy újdonságok, viszont most jobban rámozdulnak a labdára az indított játékosok, ebben fejlődött.
ill. úgy emlékszem, hogy ez a jobbra mész balra passzolsz ez volt a korábbiban is (inkább úgy fogalmaznék, hogy amerre a legutolsó pillanatba húzod a kart, arra passzol), és természetesen a lövésre is igaz (de ez nem 100). De az biztos, hogy ezt a "freedom"ot most maxra fejlesztették, mert tényleg addig tudod változtatni az irányt, amíg el nem rúgja, így nincs olyan, hogy jaj elrontottam az irányt, és akkor látod, hogy szarul rúgná, de már megcsinálja.
Tehát egyértelműen ez pozitív változás, viszont ahogy nézem, túlságosan is jóra sikerült, nehéz 1v1ben levédekezni. ill. le lehet, de észnél kell lenni, mert könnyen ki lehet háromszögelni, kényszerítőzni. Ez is pozitív, hogy le kell védekezni.