Domino2007#70924
Azt hiszem most sokakat le fogok lombozni de kikívánkozik belőlem szóval hadd szóljon. Amint látom nagyon sokan örvendenek annak, hogy milyen jó lett a PES2011. Nos a helyzet valójában az hogy a játék inkább a nulla felé közelít erősen. Én utoljára a PES2008-al játszottam (előtte nagy PES-es voltam a PES3tól kezdve a PES6ig minden részt imádtam és sokat játszottam vele). Aztán jött a PES 2008 ami grafikailag nagyon szép lett, de játékban nagyon sokat romlott a PES6hoz képest. Rengeteg hiba és hülyeség volt benne. Nos most a PES2011-ben azt veszem észre, hogy a játék ugyanott tart. Ugyanazok a hülyeségek vannak benne, komolyan mondom ami néha a PES2011ben megy a pályán az nem foci hanem bohóckodás. 3 év alatt semmit nem javult a játék, kivéve a grafikát mert abban javult, de azt hiszem, hogy káposztafejű emberek meg a cukorlabdák helyett lett volna még mit dolgozni. A legnagyobb gond az azonban, hogy idén a Fifát is elcseszték úgyhogy szépen ki lett szúrva a focis játékokat kedvelő emberekkel.