7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• dzsi91
    egyébként aki vevő rá...szal mondtam h szeretnék egy 2002-2003 évadot átőlelő patchet készíteni...nos ezt egy kicsit átgondoltam és az legfőképpen az adatbázis miatt túl bonyolult(rengeteg játékost viszahozni..stb) ehelyett csinálok majd egy hogyis mondjam...leginkább úgyhívnám h pro evolution soccer 2000-2006...szval 2000től 2006ig átölelő patcht...szval a mezeket a legtöbb nagycsapatnak már megcsináltam vagy megszerkesztettem ebből a 6 évből...a keretek ugyfognak kinézni h minden játékos odakerül ahol a legtöbbet nyujtotta ebben a 6 évben...természetesen viszakerülnek a játékba a valódi nagyágyuk zidane figo cafu rivaldo stb...sőt néhány aki akiriban már nemjátszott pl cantona is...akkoriban használt reklámtáblák(pl bl-ben amstel playstation 2 sharp),akkori bajnokságlogók...szval ha van rá vevő maj MAJD MAJD :D amikor készvagyok megosztom mindenkivel...segitséget elfogadok,amit nemtudok az az arckészítés és van pár játékos akihez még nemtaláltam arcot,valamint az oan dolgok szerkesztése mint a naptár visza állítása a 2000es évek elejére vagy a bajnokok ligája 2.csoportkörének viszahozása(ezeket sztem csak a konamisok tudnák megoldani) szal enyit szerettem volna:D