PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nagyon béna, jól át.....ak eddig konzolos vidiket néztünk azért volt olyan jó a gameplay , ez nagy fos PC-re, PES a király
Újabb Pes Demo infók
"kapura löni nem tudok.1szer 2szer alkapok egy bombát,de legtöbbször naon kacskákat rugok.golt is keveset rugok,mert naon jol védekezik a gép.ha megszerzi a vezetést akkor meg vissza áll,a saját térfelére teljesen.naon nehéz át törni.profi fokozaton játszom.ami még tetszik ha beállitod a formácio váltást,akkor meccs közben váltogatja a felálást.pl.vezetem 2-0ra 4-3-3rol átált 4-2-2-2re.rugtam még 1-et a 80-ikba akkor meg 1 csatárosra.
ja és ide már el kell a full hd-s tévé.nekem a radar teljesen el van mosodva,pedig az naon fontos szerintem.és mindenki nyugodjon meg itt nem lesz futkosás.messi 96 overállal rendelkezik,de nem tudtam vele futni.ibrával át akartam törni 2 ember között de nem lehetett.most már csak a lagot kell megoldani és minden fassza lesz . "
"kapura löni nem tudok.1szer 2szer alkapok egy bombát,de legtöbbször naon kacskákat rugok.golt is keveset rugok,mert naon jol védekezik a gép.ha megszerzi a vezetést akkor meg vissza áll,a saját térfelére teljesen.naon nehéz át törni.profi fokozaton játszom.ami még tetszik ha beállitod a formácio váltást,akkor meccs közben váltogatja a felálást.pl.vezetem 2-0ra 4-3-3rol átált 4-2-2-2re.rugtam még 1-et a 80-ikba akkor meg 1 csatárosra.
ja és ide már el kell a full hd-s tévé.nekem a radar teljesen el van mosodva,pedig az naon fontos szerintem.és mindenki nyugodjon meg itt nem lesz futkosás.messi 96 overállal rendelkezik,de nem tudtam vele futni.ibrával át akartam törni 2 ember között de nem lehetett.most már csak a lagot kell megoldani és minden fassza lesz . "
Francba csak ez a nemtörõdöm csíkozás nagyon zavar, itt is eléggé szarul és nemtörödöm módra van "megcsinálva"
ilyen csíkozásért Bernabeu-ban kirugnák a gyepmestert.
Három csíknak kell a tizenhatoson belül lennie, egyik az öt és felesre illeszkedik, másodiknak a 11-es pontra harmadiknak a 16-os vonalára kell illeszkednie
Ezzel szemben itt ilyen, hát egyikre sem illeszkedik ilyen csíkozás nincs !
Sarokban az eredeti.
ilyen csíkozásért Bernabeu-ban kirugnák a gyepmestert.
Három csíknak kell a tizenhatoson belül lennie, egyik az öt és felesre illeszkedik, másodiknak a 11-es pontra harmadiknak a 16-os vonalára kell illeszkednie
Ezzel szemben itt ilyen, hát egyikre sem illeszkedik ilyen csíkozás nincs !
Sarokban az eredeti.
Köszönöm, beraktam és jónak tûnik 😊
szedd ki a kitserverbõl azt a filet és nézd meg úgy akkor az alapban lévõt használja
egyébként ebben van fehér is
http://www.pespatchs.com/2009/09/pes-2010-netpatch-by-rvp.html
egyébként ebben van fehér is
http://www.pespatchs.com/2009/09/pes-2010-netpatch-by-rvp.html
Szép napot!
Tudna nekem valaki segíteni benne hogy lehetne a pesedit 4.1-es pecsbõl kivenni valahogy hogy színesek legyenek a kapun a hálók? Ha minden igaz a dt img_07 mappába az unnamed_41 a háló színe de alapból nincs is benne ilyen, utólag pedig töltöttem le hozzá de ígyis szines. Az is jó lenne ha az alapot vissza tudnám valahogy varázsolni.
Tudna nekem valaki segíteni benne hogy lehetne a pesedit 4.1-es pecsbõl kivenni valahogy hogy színesek legyenek a kapun a hálók? Ha minden igaz a dt img_07 mappába az unnamed_41 a háló színe de alapból nincs is benne ilyen, utólag pedig töltöttem le hozzá de ígyis szines. Az is jó lenne ha az alapot vissza tudnám valahogy varázsolni.
Azért a hivatalos EA fórumon is vannak okos emberek <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
"Hey guys, look at 1:45 of the video. The lines of grass appear in vertical, but when the camera back to normal the lines appear in horizontal !!! See... "
"Hey guys, look at 1:45 of the video. The lines of grass appear in vertical, but when the camera back to normal the lines appear in horizontal !!! See... "
Jobb is
amúgy kurvajól néz ki a weboldal, de remélem a játék is hozni fog egy hasonlóan kiemelkedõ színvonalat 😄
ilyet ki nem tud<#idiota>#idiota>
Egyáltalán nem ökörség. Master League-ben játszom a Real Madriddal, Higuaín a meccs felénél már piros volt, ennek ellenére a 90. percben is ugyanolyan gyorsan futott mint a legelején a meccsnek. mintha nem is lett volna fáradt... FIFA-ban legalább sprintelni se tud ha lemegy az energy csíkja
Ne istenezzél, csak okosan, ha kérhetem...
Mert amit írtál, az ökörség. Ja és akkor te másik játékkal játszol, talán a fifával kevered? 😄D
Én is toltam a BAl-t, és a fáradt játékosom fele olyan gyorsan futott kb, mint a meccs elején max kondival. Persze legtöbbször így is lefutotta az ellenfél védõit, mert õk is fáradtak voltak, és az enyém elég gyors játékos volt...
Mert amit írtál, az ökörség. Ja és akkor te másik játékkal játszol, talán a fifával kevered? 😄D
Én is toltam a BAl-t, és a fáradt játékosom fele olyan gyorsan futott kb, mint a meccs elején max kondival. Persze legtöbbször így is lefutotta az ellenfél védõit, mert õk is fáradtak voltak, és az enyém elég gyors játékos volt...
CSAK a Fradi
istenem................... akkor úgy mondom, hogy ugyanolyan gyorsan futok "kifáradva" mint meccs kezdésekor
na ja, egy csomószor van hogy kiírja hogy full lefáradt a játékosom de még így is 2x olyan gyors vagyok mint az ellenfél védõi 😄
pontosan hogy a pesben fut mindenféle utolsó játékos is gyorsan mint az állat
\"Erről van szó!\"
Nos, ilyen helyzetben a kapusnak meg kell hoznia a döntést 😊
Olyan nincs, hogy bent marad a kapuban, mert akkor az következik, amit látunk is. Ha kimegy, akkor legalább az egyik potenciális góllövõt tudja hatástalanítani. Egy tiszta 2-1-ben is ki kell mozdulnia a labdás játékosra, akármennyire is valószínû, hogy akkor az le fogja passzolni a labdát a társának, aki az üres kapuval néz majd szembe.
De mondom, amíg ez a legnagyobb problem a kapussal, addig nem leszek nagyon szomorú 😄
Ami a másik dolgot illeti, remélem igazad van, és nehezebb szinten azért komolyabban közbeavatkoznának.
Olyan nincs, hogy bent marad a kapuban, mert akkor az következik, amit látunk is. Ha kimegy, akkor legalább az egyik potenciális góllövõt tudja hatástalanítani. Egy tiszta 2-1-ben is ki kell mozdulnia a labdás játékosra, akármennyire is valószínû, hogy akkor az le fogja passzolni a labdát a társának, aki az üres kapuval néz majd szembe.
De mondom, amíg ez a legnagyobb problem a kapussal, addig nem leszek nagyon szomorú 😄
Ami a másik dolgot illeti, remélem igazad van, és nehezebb szinten azért komolyabban közbeavatkoznának.
CSAK a Fradi
te is gamepad vásárlás elõtt vagy?😄 én is nagyon hajlok xbox 360 controller felé. pes,fifa 11 akkor f1 2010. és 8k-ért nem is drága
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Hogy az istenbe lehet így elbaszni a futást? Elképesztõ hogy milyen gyorsan futnak a játékosok ráadásul el sem fáradnak. konzolos Fifa 10-ben is egy Anelka féle kivénhedt játékos boldogan futkározott futóversenyzõ sebességgel a 115. percben..
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
én jelen pillanatban biztos azt vennék, ha kellene egy gamepad, bár 10.000 körüli ára azért elgondolkodtatna kicsit...de amiket én eddig próbáltam, azok közül az volt magasan a legjobb.
és az xbox 360 controller for windows?
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
nekem Saitek Cyborg 360 Rumble Padom van, egyetlen egy problémám van, és lehet hogy csak az én hülyeségem, de nekem az analóg karok kicsit magasan vannak az ujjaimhoz képest...sokszor utána kell igazítanom, hogy ha mondjuk bal kéz hüvelykujjal jobbra kell nyomni...(eddig egyszer fordítottam meg az analóg és a digit kart, de ott meg még kényelmetlenebb sztem a magassága...úgyhogy visszaraktam alaphelyzetbe.)
Megpróbálom kölcsönkérni havertól és akkor ki tudod majd próbálni(jövõ héten csak).Amúgy nekem sokkal jobban bejön mint a saját logi rumblepad 2.
Az a cyborg 360 meg érdekes lehet,hogy felcserélhetõ bármikor elforgatva a digi ill. az analóg karok,na én meg ezt próbálnám még ki állítólag nagyon profi
Az a cyborg 360 meg érdekes lehet,hogy felcserélhetõ bármikor elforgatva a digi ill. az analóg karok,na én meg ezt próbálnám még ki állítólag nagyon profi
★ 汤姆 李
hát csak mondom... hogy inkább PES, de ha 2011-ben is ilyen segghülyék a társak (Be a Legend módban fõleg), akkor inkább FIFA...
nekem a pes2010 tetszik csak a társ AI-k hülyék de nagyon
★ 汤姆 李
mivel a fifa-nak nagyobb a közönsége valszeg azért 😛
mindenhol vannak hülyék, egyezünk meg ennyiben 😊
azért van különbség ez meg a másik hsz között... valószínûleg hogy amelyik magyar írta azt a hülyegyerekes posztot valószínûleg max 12 éves lehetett
A hivatalos EA Fifa-s fórumról egy PES demo teszt egy Fifas szemszögébõl
okay to start off im massive fan of fifa and always will be, i jus want to share my views on the new pes 2011 game as iv played the demo on ps3.
Graphics - Very good, the start up of a match is decent, similar to other PES games, kits and players look very good.
Gameplay - Its still a little robotic, but it has improved so much, i really enjoy playing you demo, you can play either Barcelona Vs Bayern Munich, Or 2 other teams. didnt play with them (sorry)
Animations - The animations on pes 2011 are very very good, the way players pass, move and shoot makes it feel very realistic, you can produce some very good moves now on pes 2011, and you have to think more about your passes to complete the final ball of your attack. It seems alot slower but one major thing i think is amazing is the dribbling you can produce just using the analog stick to move your player, Lional Messi looks very good when dribbling on the ball, he drops his shoulder automatically and little twists and turns make it look really good.
overall i would say im de* going to buy pes 2011 this year, my main game is still FIFA 11...i think it will agen finish on top, but pes 2011 is the closest to fifs its every been. i also cant wait to play master league online
AND MAINLY I CANT WAIT FOR FIFA 11
i have done this thread so ppl can read and plus ask any questions they have.
okay to start off im massive fan of fifa and always will be, i jus want to share my views on the new pes 2011 game as iv played the demo on ps3.
Graphics - Very good, the start up of a match is decent, similar to other PES games, kits and players look very good.
Gameplay - Its still a little robotic, but it has improved so much, i really enjoy playing you demo, you can play either Barcelona Vs Bayern Munich, Or 2 other teams. didnt play with them (sorry)
Animations - The animations on pes 2011 are very very good, the way players pass, move and shoot makes it feel very realistic, you can produce some very good moves now on pes 2011, and you have to think more about your passes to complete the final ball of your attack. It seems alot slower but one major thing i think is amazing is the dribbling you can produce just using the analog stick to move your player, Lional Messi looks very good when dribbling on the ball, he drops his shoulder automatically and little twists and turns make it look really good.
overall i would say im de* going to buy pes 2011 this year, my main game is still FIFA 11...i think it will agen finish on top, but pes 2011 is the closest to fifs its every been. i also cant wait to play master league online
AND MAINLY I CANT WAIT FOR FIFA 11
i have done this thread so ppl can read and plus ask any questions they have.
Egyébként a Hardcore Pes-esek pont azt kérik számon Pes 6 óta hogy a Pes egyre inkább Fifásodik sajnos.
és hamar meg lehet unni
2004-ig én is ilyen voltam 😊
mit szólnál ha valaki azt írná azért játszik inkább a need4speed-el
mert ott nem kell figyelni mint az RBR-ben? :-)
Ez egy PES fórumról van egyébként ahová nem nagyon járnak Fifasok
2004-ig én is ilyen voltam 😊
mit szólnál ha valaki azt írná azért játszik inkább a need4speed-el
mert ott nem kell figyelni mint az RBR-ben? :-)
Ez egy PES fórumról van egyébként ahová nem nagyon járnak Fifasok
én nem vagyok hülyegyerek, mégis jobban szeretek fifazni, mert ott ki lehet kapcsolódni, nem kell figyelni, hogy hogyan indítsam a társaim meg ilyenek... de amikor "szimulátorozni" van kedvem akkor elõszedem a PES-t és azzal is szívesen játszok.
Ezzel csak azt mondja az író, hogy a PES mennyivel reálisabb és szimulátor érzete van, mint a FIFA ahol menj és lõj kábé errõl szól. Bár azért nyíltan én sem írnék ilyet, hogy az idióta barmok menjenek FIFÁzni. Valaki úgy is mindig megsértõdik vagy bevadul az ilyen hozzászólásoktól.