PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért kiváncsi vagyok, mi lesz, remélem játszható. :D
Azt se tudod ki játszik vele és milyen fokozaton utóbbi elég easy-nek tûnik.
lassan sértés lesza pesnek a fifához hasonlítani(az idei év alapján)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
abban megtalálsz mindent:)
Amúgy jó csak jönne már legalább demo
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
De azért jó pár játékórát beleöltem, míg sikerült rávennem magam a törlésre. :P
Majd a köv.
pesedit 4.0 a legújabb, de szerintem van már frissebb igazolások is.
Tudtok olyan patchet, bármit, amit ha ráteszek a csak hivatalos patches PESre, akkor offlineban a legfrissebb igazolások benne lesznek, akár érték változtatásokkal együtt?
ill. most melyik az utsó kitserver?
De:
Nem lehet valahogy beállítani hogy angol másodosztályú csapatok kerüljenek fel a szezon végén a premiere leaguebe? Mert ha jól látom, akkor német csapatok fognak feljönni és azért az elég vicces. :D
http://goo.gl/gd6Zi5

második videónál, amikor félidõ után középkezdés van, nagyon jól megcsinálták a kameramozgást....
konzolos
(1:17)
Íme egy videó a PC next-gen Fifa 11-rõl igaz ez még csak a gamecom standon kipróbálható verzió . Remélem sok örömet szerzünk vele.
http://gamerterminal.web4.hu/cikk/fifa-11-nextgenes-pc-igy-fog-kinezni
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Akkor lehet, hogy csak a régebbi részekben volt benne ez az opció.
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi