"Kezdjük ott, hogy onnantól, hogy letette a jobb lábát, az még csúszik a talajon vagy fél métert, miközben a bal lábát lendíti, hiszen azzal fog lőni. Miközben a jobb lába csúszik, a bal először előre mozdul a levegőben, aztán nem mozdul, csak csúszik az egész karakter, majd hátra mozdul a lendítéshez, szóval igen akrobatikus mozdulat
Aztán megjön a kapus, aki átgázol a lábával játékosunk combján.
Utána a játékos, már amikor a kapus rég átment rajta, ugrik egy nagyot. Nyilván a kapust ugraná át, ha az időzítés jó lenne, de nem az. De az is lehet, hogy annyira megörült a gólnak, hogy örömében felugrott
Ezek nem csak a visszajátszásban lassításkor látszanak, hanem ilyen az egész játék. Elképesztően csalódott vagyok emiatt a játék miatt, el nem tudom mondani, hogy vártam"
"Egyszerűen minden szerelésnél jól láthatóan mennek át egymáson karok lábak fejek játékosok. Engem ez annyira zavar, hogy el sem tudom mondani. Jó, eddig is volt ilyen, de itt, itt minden kontaktnál ez van. Mindnél. És ezt egy új fejlesztés... pfff...
Ezen kívül a játkosok-talaj kapcsolat is szarabb, mint tavaly. Egyszerűen elcsúsznak fél métereket a támasztó lábak a talajon."
A képeket erről korábban már beraktam.
Itt most nem a pes-el összevetve nézzük, hanem a pc-s fifa új konzolos fifa