Nagyi2pac#69000
Hát ezt a "passzrendszert" úgy értem, hogy FIFA-ba mindig annak tudom adni a labdát akinek akarom, PES-nél ha pl. van előttem 2 ember egymástól 10 méterre akkor sokszor a másiknak adja, nem annak akinek szeretném de ez már tavaly is így volt. FIFA-ba jobban megvan csinálva a passzerősség, ha kicsit akarok adni akkor tényleg kicsit ad, ha meg erősebben akarom passzolni, akkor úgy csinálja PES-ben ez olyan furcsa, olyan korlátozottan van ez megcsinálva. Továbbá pl. a kiugratások is nagyon jók a FIFA-ba, mondjuk az PES-ben is elég jó.
Ezt hogy érted hogy "segítséggel" használom?
Én nem nagyon szoktam semmi extrát használni, amiket írtam azt az alap passzokra értettem mind2 játéknál.
A cselezést még egyik játékban sem próbálgattam, de majd ráveszem magam erre is hamarosan + a többi "extrát" is kipróbálom majd, hogy milyen lehetőségek vannak.:)
Hát nem tudom hogy mennyire fogok PES-t illetve FIFA-t szerkesztgetni, sok időm nincs az ilyenekre...esetleg ha van valami egyszerű módszer akkor esetleg megnézem, de nem nagyon akarok ilyenekkel szórakozni.:)