7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Hát nálam a PES6 nagyon magasra feltette a mércét anno.
    Én a PESt a PES5tel ismertem meg, előtte FIFA 96-tól 2000ig toltam, utána már nem tetszett, és teljesen le is álltam, és akkor valahogy tök véletlenül hallottam a PESről. Kipróbáltam és beleszerelmesedtem.

Aztán PES6 óta tényleg sokat nyavajgok. De persze csak rengeteg játék után.
    Gyakorlatilag hihetetlen mennyiségű játékóra után, amikor szinte teljesen ismerem a gameplay minden rezzenését fogalmazom meg azokat a kritikákat, amik zavarnak abban, hogy egy kiegyensúlyozott játékot lássak.

PES6 se volt tökéletes, abban is voltak figurák, amik mindig bejönnek, stb. arra játszik az ember. Később is voltak ilyen "jobban bejövős technikák", ezeket mindenki ismeri. Talán PES6 utáni részekben több volt a "gameplay bug", ami rontott a játékélményen. Az, hogy futás van, meg lábról lábra jár a labda egyérintőben , topcsapatnál gyakorlatilag a gép lejátsza helyetted, belenyúl a játékba (olyat csinál a játékos, amire nincs ráhatásod, pozitív, negatív irányba), lehúz, felhúz 2 félidőben, ilyenek.

Természetesen én se csináltam mást, mint elfogadtam, és játszottam ezekkel együtt. Csak a megfelelő helyére tettem a játékot. Míg a PES6ban komolyan álltam hozzá az onlinenak mind 1v1ben, de főleg 2v2ben, addig a ráköv részeknél egyszerűen ezt nem tudtam megtenni a sok tapasztalat után.

Ennyi, és nem akarom húzni a témát, ez tényleg tök személyes vélemény, és az én egyéni szoc. problémám. Remélem a 11 olyan lesz, hogy megállja a helyét onlineban is, kiegyensúlyozott lesz (még akkor is, ha top csapattal játszik az ember, mert ugye onlineban főleg azzal játszogatnak).