PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki nem tudja hogy nálam miért nem müködik a PFK CSKA-meze? egy szürke vmi és ennyi, minden csapaté megy csak ezé nem:/
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
ok köszi😊
akkor szted az új kirserverrel tegyem fel?
Nah kipróbáltam új kitserverrel simán telepíthetõ külön most saját exe-vel külön könyvtárból indul
Nálam pl ilyen, de ugye ez tetszõleges
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\SM-patch\Kitserver2010\kitserver\SMPatch\
Lehet így lesz simán
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\SMPatch\
Nálam pl ilyen, de ugye ez tetszõleges
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\SM-patch\Kitserver2010\kitserver\SMPatch\
Lehet így lesz simán
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\SMPatch\
ha ezt felteszem a kitserveres dolgok megmaradnak? vagy ennek is van külön indító fájl?
Juce and Robbie released version 9.1.3 of Kit Server for PES 2010.
This new version includes :
- kserv: improved version
- afs2fs: fixed support for dt0f.img
- kload: changed hooking of data read/write
Previous Versions of Kit Server and Online Documentation available at
kitserver.moddingway.com
http://downloads.moddingway.com/file/1279.html
This new version includes :
- kserv: improved version
- afs2fs: fixed support for dt0f.img
- kload: changed hooking of data read/write
Previous Versions of Kit Server and Online Documentation available at
kitserver.moddingway.com
http://downloads.moddingway.com/file/1279.html
Na ez jó idõben jött mert most kezdek el játszani igazán Pes2010-el,megjelenés óta 1× indítottam el😊)
de most hajráá<#worship>#worship>
de most hajráá<#worship>#worship>
★ 汤姆 李
SM Patch 3.6 Released
SoulMirror updated his patch for PES 2010 to Version 3.6.
* + Added Cittadella e Gallipoli in Serie B
* + OF updates
* + A lot of new kits GDB (all leagues + many nationals)
* + Bugfix
Click on Read More to get the link and check more details
* + Complete rosters for Italian Serie A, Serie B, Liga, Premier League, Ligue 1, Bundesliga e Eredivisie teams.
* + Complete rosters for all other teams
* + Serie B fully playable (Master, Edit, Exhibition, BAL)
* + Missing Champion's League Team added (Debreceni, Apoel, Maccabi Haifa)
* + All transfers
* + All fake renamed and duplicate removed
* + Added more than 400 new players
* + Updated all formations
* + Added some future stars (Eduardo Salvio, Neymar, Karadeniz, Douglas Costa, Ibarbo, Coutinho, Teixeira, Keirrison, ecc.)
* + Updated a lot of player stats
* + Classic Teams renamed and unlocked (added Pelè, Zico, Platini, Cruijff, Passarella, Falcao, Matthaus,ecc.)
* + Hidden players renamed and unlocked
* + All Teams HD Logos (New national Logos)
* + All Teams Kits
* + Geom Graphic & Sound Pack 3 (a lot of new balls, boots, gloves, adboards, scoreboards, stadiums, sponsors, menu, ecc.)
* + Added more than 100 new faces
* + Works with KONAMI Pes 1.2 official patch and rosters update
http://www.filefront.com/15019135/SMPatch_3.5.zip/
SoulMirror updated his patch for PES 2010 to Version 3.6.
* + Added Cittadella e Gallipoli in Serie B
* + OF updates
* + A lot of new kits GDB (all leagues + many nationals)
* + Bugfix
Click on Read More to get the link and check more details
* + Complete rosters for Italian Serie A, Serie B, Liga, Premier League, Ligue 1, Bundesliga e Eredivisie teams.
* + Complete rosters for all other teams
* + Serie B fully playable (Master, Edit, Exhibition, BAL)
* + Missing Champion's League Team added (Debreceni, Apoel, Maccabi Haifa)
* + All transfers
* + All fake renamed and duplicate removed
* + Added more than 400 new players
* + Updated all formations
* + Added some future stars (Eduardo Salvio, Neymar, Karadeniz, Douglas Costa, Ibarbo, Coutinho, Teixeira, Keirrison, ecc.)
* + Updated a lot of player stats
* + Classic Teams renamed and unlocked (added Pelè, Zico, Platini, Cruijff, Passarella, Falcao, Matthaus,ecc.)
* + Hidden players renamed and unlocked
* + All Teams HD Logos (New national Logos)
* + All Teams Kits
* + Geom Graphic & Sound Pack 3 (a lot of new balls, boots, gloves, adboards, scoreboards, stadiums, sponsors, menu, ecc.)
* + Added more than 100 new faces
* + Works with KONAMI Pes 1.2 official patch and rosters update
http://www.filefront.com/15019135/SMPatch_3.5.zip/
Van valami komplett patch '10-hez?Ami tartalmaz scoreboard-ot,labdákat,gyep-et egyebeket?
Köszi!
Köszi!
★ 汤姆 李
Az bizony szép ha bemegy<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Menteni nem akkor kell mikor gond van
és ha a win nem indul egy inditólemezel akkor is megoldható a mentés
Ennyibõl senkise fogja neked megmondani mit csináltál rosszul, alig írsz részleteket.
Annyit tudok javasolni, hogy olvasd el a readme-t és pontosan kövesd az ott leírtakat illetve rakd fel a frissítéseket amiket linkeltem nézd meg az option file-t cserélted-e stb.
Ezért szarok ezek az egybe telpítõsõk mert ha gubanc van azt se tudod mi nerm jó.
és ha a win nem indul egy inditólemezel akkor is megoldható a mentés
Ennyibõl senkise fogja neked megmondani mit csináltál rosszul, alig írsz részleteket.
Annyit tudok javasolni, hogy olvasd el a readme-t és pontosan kövesd az ott leírtakat illetve rakd fel a frissítéseket amiket linkeltem nézd meg az option file-t cserélted-e stb.
Ezért szarok ezek az egybe telpítõsõk mert ha gubanc van azt se tudod mi nerm jó.
Mert nem mentettem le mert kék halál volt.
Inkább azt mondd meg mit tegyek.
Köszi.
Inkább azt mondd meg mit tegyek.
Köszi.
Ez a patch már 1.11-nél jár
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PESEdit.com
De miért kell újrarakni?
Én már több oprendszert is felraktam az elmúlt héten, de elég volt bemásolni a mentett kitservert és kész
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/PESEdit.com
De miért kell újrarakni?
Én már több oprendszert is felraktam az elmúlt héten, de elég volt bemásolni a mentett kitservert és kész
Szevasztok !
Most tettem újra minden szart rendszert is és feltettem ezt:
PESEdit.com 2010 Patch 0.8 -de nincs benne a bundásliga meg a LOKI sem mi lehet a baj ?
Most tettem újra minden szart rendszert is és feltettem ezt:
PESEdit.com 2010 Patch 0.8 -de nincs benne a bundásliga meg a LOKI sem mi lehet a baj ?
basszus megint elkerültük egymást ... ilyen nincs 😞
ide nem mindig nézek be játék elõtt 😞
Madriddal csak a madrid/barca/brazil/argentin csapatok ellen szoktam játszani, ma zsinórba ilyen ellenfelek jöttek amúgy Sevilla és a Tottenham Hotspur-t találtam olyan csapatnak amire jól passzol a taktikám, ezekkel szoktam játszani, de akkor NO TOP TEAMS szobákban, ma viszont csak quick meccset nyomtam és itt hiába mondom, hogy ne a fent említett 4 csapatból válasszanak... csak kiröhögnek és ált. barcát válasszák 😞
ide nem mindig nézek be játék elõtt 😞
Madriddal csak a madrid/barca/brazil/argentin csapatok ellen szoktam játszani, ma zsinórba ilyen ellenfelek jöttek amúgy Sevilla és a Tottenham Hotspur-t találtam olyan csapatnak amire jól passzol a taktikám, ezekkel szoktam játszani, de akkor NO TOP TEAMS szobákban, ma viszont csak quick meccset nyomtam és itt hiába mondom, hogy ne a fent említett 4 csapatból válasszanak... csak kiröhögnek és ált. barcát válasszák 😞
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
az van, de én a megauploados linket mentettem le magamnak még múltkor, amikor néztem, és nem néztem meg elsõre, amikor kérted a pontos címet, csak bemásoltam amit elmentettem mu-s linket...
más:
ha ez bement volna...😊

más:
ha ez bement volna...😊

Amúgy vannak ilyenek pl PCDOME-n
"Fear666
1157 levél Ez aztán a nagyszerû játék.Lehet patchelgetni amíg ki nem jön a következõ.Mint egy darab bõrfecni amit addig kell foltozgatni amíg fel nem lehet fújni focilabdának.De az még kevés, vmi design is kéne a bogyó felületére.Hányinger, nem tudom ebben mi a jó
Ott a fifa10, halál unalom az egész már évrõl évre, de az legalább egy komplett játék(nak mondható).És még haverok ellen is simán lehet vele tolni bármikor d ip-n "
"Fear666
1157 levél Ez aztán a nagyszerû játék.Lehet patchelgetni amíg ki nem jön a következõ.Mint egy darab bõrfecni amit addig kell foltozgatni amíg fel nem lehet fújni focilabdának.De az még kevés, vmi design is kéne a bogyó felületére.Hányinger, nem tudom ebben mi a jó
Ott a fifa10, halál unalom az egész már évrõl évre, de az legalább egy komplett játék(nak mondható).És még haverok ellen is simán lehet vele tolni bármikor d ip-n "
sajnos nem
dicséri a játékot, de PES vs fifa idei meccset döntetlenre hozza ki...BIG LOL!!!és a PES85%, a PCs fifa meg 86% kapott...jujjjj!!!!
dicséri a játékot, de PES vs fifa idei meccset döntetlenre hozza ki...BIG LOL!!!és a PES85%, a PCs fifa meg 86% kapott...jujjjj!!!!
eZo online? De ne legyél Madriddal, én az Arsenallal próbálkozom most. Csak Madridok ellen elég szar a védelem.
stadionokból kiegészítõkbõl, hogy ne kelljen mindenféle dolgot leszedni csak egy peccset, mint pes6nál 😊
ezekkel az a baj, hogy meg se közelítik azt a minõséget mint a játékban eredetileg is megtalálható stadionok... egyik évben se volt olyan házi barkács stadion ami ne lett volna tele hibákkal, nem tudom miért görcsölnek évrõl-évre ilyenekkel !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
lesz valamikor ezekbõl vmi megapeccs?😄
Köszi! Azt tudtam, hogy a D-vel lövök kapura, csak mindíg egy kicsit megemelte. De ha kétszer megnyomom, egyszer egy picit, majd másodjára hoszabban, akkor rendesen lövi. 😛
Nagy FIFÁS vagyok, szval bocsi, de nem könnyû megszokni. xÐ Xbox-on fifa, PC-n PES. Ilyen egyszerû. 😊
Nagy FIFÁS vagyok, szval bocsi, de nem könnyû megszokni. xÐ Xbox-on fifa, PC-n PES. Ilyen egyszerû. 😊
Helló!
Nagyon jó, tetszik ez a játék, debrecennel megyek BL-ben... 1 gond van, hogy nemtom biztosan melyik a kapuralövés. xÐ Elvileg az xbox kontrolleren a kék(X). Beállítottam billen "D"-re, de csak megemeli a labdát. Vagy szerencsétlenkedik vele. Tudna valaki segíteni? xÐ
Nagyon jó, tetszik ez a játék, debrecennel megyek BL-ben... 1 gond van, hogy nemtom biztosan melyik a kapuralövés. xÐ Elvileg az xbox kontrolleren a kék(X). Beállítottam billen "D"-re, de csak megemeli a labdát. Vagy szerencsétlenkedik vele. Tudna valaki segíteni? xÐ
mirrors for Bundesliga GDB :
Multiupload : http://www.multiupload.com/K1525V7BRS
Multiupload : http://www.multiupload.com/K1525V7BRS
Azt hol lehet megnézni, hogy ha mezt a kitserver GDB mappába teszek, akkor a map.txt-be milyen számot irjak a csapat elé?
Ja és igy be lehet rakni kettönél több mezt is egy csapathoz?
Ja és igy be lehet rakni kettönél több mezt is egy csapathoz?