Másik fórumon nagyon dicsérik a gyepet hát megnéztem, de szerintem lehetne jobb
"a jó gyeptől ez egyébként messze van
tiszta abrosz hatás, elmosottzöld, nem fűhatású szín, csíkozás sem megfelelő teljesen véletlenszerűen változik a csíkok szélessége, még az sincs hogy a sötét és a világos csíkok szélessége azonos lenne, egyszer vékony, egyszer túl széles.
Ezenkívül nem illeszkedik a vonalakra félköríven pl simán átmegy, középkezdőkörnél se illeszkedik közben pedig a középső két csík sötétebb és élesebb mint a többi.
És ez talán a legzavaróbb a tizenhatoson belüli csíkozás, beraktak öt csíkot a széles világos felénél megy majdnem az öt és feles vonala, normális helyeken a csíkok illeszkedni szoktak ám rá, és általában három csík van első az ötésfelesig következő a 11-es pontig és egy a 16-os vonaláig.
Persze lehet sűrűbb a csikozás de általában akkor is illeszkedik a vonalakra nem így mint itt.
És nem is a sötéttel kéne csíkozni hanem a világosabb színnel rárakni a csíkokat ahogy itt is látható
Ez azért zavaró mert ezek egyszerűen megoldható dolgok lennének, de így igénytelenségre és összecsapott munkára utalnak.
Biztos sokakat nem zavar, de számomra ezek miatt, csak nem annyira undorítóan ronda a gyep mint eddig, de jótól szerintem messze áll."