PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmit
csak ha unnamed_39_41 bin -ed van azt
unnamed 39-et töröld vagy írd felül az enyémmel
tudnám kinek az unnamed 39-ét szeditek le ami elrontja ezeket
szerintem matyóska babáét vagy az elsõ Bernabeu stadiont javítás nélkül
csak ha unnamed_39_41 bin -ed van azt
unnamed 39-et töröld vagy írd felül az enyémmel
tudnám kinek az unnamed 39-ét szeditek le ami elrontja ezeket
szerintem matyóska babáét vagy az elsõ Bernabeu stadiont javítás nélkül
mi ezen a bonyolult
van két file-d
, vagy fájlod magyarul 😛
unnammed 39
unnammed 40-es bin
olyat szedtél le amiben ezt nem jól javították
tehát töröld le és rakd fel pl az enyém vagy ne rakj be helyette semmit és akkor az eredeti Konami-s BUMP lesz
vagy van egy ilyen nevû :unnamed_39_41 bin aminek a végén a 41 nem a bin sorszáma tehát át kell nevezni
unnamed_39_41 bin -> unnamed_39.bin
most pedig te segíts nekem #64279
van két file-d
, vagy fájlod magyarul 😛
unnammed 39
unnammed 40-es bin
olyat szedtél le amiben ezt nem jól javították
tehát töröld le és rakd fel pl az enyém vagy ne rakj be helyette semmit és akkor az eredeti Konami-s BUMP lesz
vagy van egy ilyen nevû :unnamed_39_41 bin aminek a végén a 41 nem a bin sorszáma tehát át kell nevezni
unnamed_39_41 bin -> unnamed_39.bin
most pedig te segíts nekem #64279
kellene egy kép az eredeti stadionról a játékban, hogy ott hogy van estiben a kapufa árnyéka
illetve afternoon-ál is
illetve afternoon-ál is
De most nem egészen értem esti mecsnél nincs ilyen árnyéka a kapufának?
hisz ottis világítanak a reflektorok
az oké ha nagyon esõs akkor nincs, de kis esõnél esti meccsen szerintem ugyanúgy lehet
hisz ottis világítanak a reflektorok
az oké ha nagyon esõs akkor nincs, de kis esõnél esti meccsen szerintem ugyanúgy lehet
bki bejött amitõl féltem és beszéltem is itt korábban
hello frenkie, first great job on turfs, really like your work, but i have request. Can you fix your turfs in summer/winter-fine-night, summer/winter-rain-afternoon, summer/winter-rain-night... ? here is a problem, for example:
da luz-night-fine
olimpico-night-fine
you see crossbar shadow, which is unreal in rain mode, night mode, becouse this shadow is from sun, not from lights on the stadiums. this shadow is on your turfs sometimes on one side, sometimes on the both sides of the turf (fine-night,afternoon-rain, night-rain versions...)
So can you please look at this and repair? :?
hello frenkie, first great job on turfs, really like your work, but i have request. Can you fix your turfs in summer/winter-fine-night, summer/winter-rain-afternoon, summer/winter-rain-night... ? here is a problem, for example:
da luz-night-fine
olimpico-night-fine
you see crossbar shadow, which is unreal in rain mode, night mode, becouse this shadow is from sun, not from lights on the stadiums. this shadow is on your turfs sometimes on one side, sometimes on the both sides of the turf (fine-night,afternoon-rain, night-rain versions...)
So can you please look at this and repair? :?
igazából úgy van hogy egy keresztcsíkos gyepen hoszábban van egy fehérnek tûnõ csík, ez az amit nerhéz igazán jól megvalósítani, hogy az a csík fehér legyen de azért átlátszó és nem úgy tûnjön, hogy a gyep felett van
dt01.img
Mármint a vízszintes csíkozás alig látszik?
Az nem is baj, nem akarok én sakktáblán játszani!😊
De még valószínûleg állítgatok rajt egy kicsit!
Igen ez Day-summer-fine!
Az nem is baj, nem akarok én sakktáblán játszani!😊
De még valószínûleg állítgatok rajt egy kicsit!
Igen ez Day-summer-fine!
gondolom kitserverben nem állítottad be a camera angle-t és valószínû azon van ami ott be van állítva
DE pont az a jó ha forog sokkal jobban belátható a pálya én mindig 50-et írok be
DE pont az a jó ha forog sokkal jobban belátható a pálya én mindig 50-et írok be
a GA patch-nél miért forog a kamera játék közben ?? hogyan lehet kiiktatni ? normál nézetre
Ezt már annyiszor leírtam
nem jó unnasmed 39 vagy unnamed 40-es bin
vagy unnamed_39_41 bin aminek a végén a 41 nem a bin sorszáma tehát át kell nevezni
nem jó unnasmed 39 vagy unnamed 40-es bin
vagy unnamed_39_41 bin aminek a végén a 41 nem a bin sorszáma tehát át kell nevezni
Nem nagyon jönnek el a nagy nevek, de fiatalokat, meg kevésbé nagyokat lehet igazolni.
Vagyis hiába áll 300 millád, attól még nem érsz vele semmit, építeni kell a csapatot. 😊
Vagyis hiába áll 300 millád, attól még nem érsz vele semmit, építeni kell a csapatot. 😊
ML-be hogy kell igazolni mert megnyertem mindent,de senki nem jön.Mit kell csinálni?
FORZA MILAN!!!
a szurkolói hangokat melyik img mappába kell másolni?
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
Hát a váltakozást én sem bírom. Mondjuk onlineban a kapcsolattól függõen gyors vagy lassú a játék, de offlineban is láttam, hogy csapatösszecsapástól függõen a játékmenet is kicsit változik. Vagy amit épp sorsol, hogy mennyire akarnak focizni. Bár pontosan a labda fizikáját nem tudom összehasonlítani, gondolom egy kevésbé hajtós meccsen is ugyanúgy meglõtt labda ugyanolyan gyorsan megy, csak ajátékosok lomhábbak, ezt nem tudom.
egyébként a socceraccceses patchnak van már 2.0 frisítése is tegnap felraktam stadionokat és labda kurzort is cserélve már egész jó
én nem vitáztam :-)
csak elgondolkodtam, hogy milyen szép támadásokat fogok felrakni 6 megába 😛
csak elgondolkodtam, hogy milyen szép támadásokat fogok felrakni 6 megába 😛
Baszki én meg nem tudtam miért olyan fura túl gyors azt hittem a config nincs jól belõve
azt utálom legjobban mikor túl gyors szakaszosan online se tudtam soha úgy játszani ha túl gyors és normális váltakozott annál még az akadás is jobb
egyébként a kitserverrel sztem már lehet szabályozni a játék sebességét, de még nem próbáltam
azt utálom legjobban mikor túl gyors szakaszosan online se tudtam soha úgy játszani ha túl gyors és normális váltakozott annál még az akadás is jobb
egyébként a kitserverrel sztem már lehet szabályozni a játék sebességét, de még nem próbáltam
na egy stadionkép kb 200-300 kbyte régebben még kisebb volt, csak szóltak, hogy csináljam jobb minõségben
ezt összeveted egy 6 megás gif-el illetve 3-al
ezt összeveted egy 6 megás gif-el illetve 3-al
Persze, ez így van.
Melóban lassabb a net, megnyitom, és olvasom a hszeket és 2 percig ugrál, mert mindig tölti be Breki stadionképeit, és gyepeit... 😄D
Bill: tegnap nem volt Sanyi gól... 😞 Legalábbis én nem tudok róla. 😄
Melóban lassabb a net, megnyitom, és olvasom a hszeket és 2 percig ugrál, mert mindig tölti be Breki stadionképeit, és gyepeit... 😄D
Bill: tegnap nem volt Sanyi gól... 😞 Legalábbis én nem tudok róla. 😄
SANYI....
Tegnapi gól?..😊)
Tegnapi gól?..😊)
Csak ha mondjuk van belõle 10-15 oldalanként...
És ugye meg lehet csinálni jóval kissebbre is.
És ugye meg lehet csinálni jóval kissebbre is.
CSAK a Fradi
Nem értettem, miért rúgják ilyen bénán a szabadot. De akkor ezért.
Hála istennek ilyen gólt még nem kaptam, igaz nem is játszottam sokat. De tény, hogy veszélyesen tudnak ezek bejönni.
Sanyi is elfejelhetné már 1x. 😄
Hála istennek ilyen gólt még nem kaptam, igaz nem is játszottam sokat. De tény, hogy veszélyesen tudnak ezek bejönni.
Sanyi is elfejelhetné már 1x. 😄
Game speed runs at 5% faster, EXPERIMENTAL
Ez meg miért? Nálam speciel tök gyorsan fut. 😊
Onlinet gondolom nem befolyásolja amúgy sem.
Ez meg miért? Nálam speciel tök gyorsan fut. 😊
Onlinet gondolom nem befolyásolja amúgy sem.
nekem simán jó, hamar lehúzza. 😄 Szélessávú internettel rendelkezik már a többség, nem 50ks modem, így sztem belefér. 😊
Bug..nem kicsi..ismerõs sztu.
egyet tudsz,nyomkodod a gombokat mint az õrült 😊
Sokan élnek vele sajna online.
egyet tudsz,nyomkodod a gombokat mint az õrült 😊
Sokan élnek vele sajna online.
ez egy bug 😞
ha nem megy be egybõl akkor ha van valaki elõl aki csak beleteszi a fejét már gól... sajnos sem a kapus sem a védõk nem reagálnak 😞

ha nem megy be egybõl akkor ha van valaki elõl aki csak beleteszi a fejét már gól... sajnos sem a kapus sem a védõk nem reagálnak 😞

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Jó a kapus 😊
Elmondanám online mindenki így rúgja a 40-50m-rõl szabadokat
Semmit nem lehet ellene tenni
Elmondanám online mindenki így rúgja a 40-50m-rõl szabadokat
Semmit nem lehet ellene tenni