USAMEN POWER#67636
Oksa nekem ez a játék ennyi volt, azt a mondást már kitalálta valamelyik nagy koponya hogy ami nem megy azt ne erőltessük. Voltak győzelmi hullámaim, olyankor fasza kedvel töltött el a játék, utána meg mintha kétszer nehezebbé vált volna az egész. Próbálkoztam a taktikai beállításoknál mindennel, + ma említette valaki a segítség kérés opciót, az utóbbi győzelmi hullámot indított, majd megint jött a zuhanás. Nekem nem megy az 1 - 2 csatárommal kicselezni a 7 - 8 emberes sorfalat, továbbá több furcsa dolgot is észrevettem, nameg sűrün nem úgy mozognak a játékosok ahogy irányítom őket, esnek kellnek, fél óráig fetrengenek stb... Ami meg vicc hogy esetenként 2 - 3 játékosommal se tudom elvenni a géptől a labdát, van mikor ezzel a díszkísérettel keveredik a kapu elé az ellenfél, gólt rúg, én meg sasolok hogy mi van, a bírói bakikrol meg inkább nem mondok semmit. A kameraállás se valami qrwa jó, nem sokat látni, sűrün úgy kell paszt adnom hogy nem is látom hova megy a labda. 1 szezont letoltam, de ez nekem nem megy, mielött valami kárát látná a szobámban, békésen törlöm az egészet a francba. Na sziasztok.