PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is a Madrid a kedvenc, de szimpatikus erõs csapat ugyanúgy van.
Lehet Arsenallal is kipróbálom majd, mint kedvencek, és így a spanyol válogatott sem tûnik rossznak.
De ezek is mind mind erõs csapatok. bizonyos erõ felett már mindegy, melyik csapattal vagy. 85-90es stat vs. 90-95 már szinte nem számít, ugyanolyan hatékonyan lehet velük játszani. :)
Szóval bár nem Barca-Brazil-Reál, simán van közel ugyanolyan erõs csapat...
Akkor tehát a bajnokságok még mindíg xarok,mert továbbra is ellehetetleníti a proci ütközés? Gyönyörû...
Legalább akkor írnának ki külön bajnokságot AMD meg Intel tulajoknak.Bár a sok félkegyelmû a VS részen is Intel-el bejön az AMD részbe (meg gondolom fordítva is),úgyhogy szinte mindegy.
Hány éve megállapítottam már,a legjobb focit csinálja a Konami,a legamatõrebb körítéssel...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Töltsed fel a szerkesztett képet/képeket aztán megcsinálom neked hogy mûködjön!
Brazilok, Argentinok ellen bevetem Nigériát ha már futóverseny :)
klub csapatok közül a Fiorentinával szemezgetek...
persze vannak még jó csapatok de pl. nem tudnék olyannal játszani aki a valóságban sem szimpatikus
friendly meccseket nehéz játszani, mert mindenki ranking meccset akar a a magyar communitybe, meg amikor benézek soha nincs senki :(
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
PES5ben a Milánnal voltam, akkor az volt a csítcsapat, PES6ban Arsenallal nyomtuk, hogy ne legyen túl erõs.
Most ugye jó lenne a Madriddal, de szintén csítcsapat.
Így akkor maradok a Milánnál. Az mindent tud, csak futni nem. Kivéve Patot.
Mondjuk Mu, Chelsea, Inter is brutál csapatok, de még a City is nagy futós csapat.
Igazán el kell dönteni, mit akar az ember, játszani jót, vagy foggal körömmel nyomni a staton. Sajna a Ranking meccsek többsége a statra megy rá, miért ne, ezért van annyi top meccs. Én speciel már hányok, ha a Madriddal vagyok, mert velük valahogy nagyon megy, pedig nem ész nélkül futós játékot játszom. De egyszerûen már kedv sincs velük.
Milán talán olyan középút, hogy tényleg kelljen játszani a nyeréshez. Bár egy igazi jó Brazil, Barca, Reálos sokkal jobb eséllyel ver el, mintha azonos team lenne. De múltkor elvertem egy Reálost, igaz többször végigszalad C. Ronaldoval 6 emberemen, csak béna volt, és nem lõtte be. De mondjuk tény, hogy az ember jobban megtanul játszani, mert többet kell játszani kisebb, lassabb csapattal.
Anno sorba kellett állni,beférjünk.
Az meg,hogy a cpu dolgot nem tudják kijavítani..hááát egy vicc!
ja ja,mindenki Brazil,Inter,Real.
Mondjuk engem nem érint,de az tény ezekkel csak erõteljesen rátenyerelés van a futás gombra :)
Sajna az az igazság igazán jót csak kis,középcsapattal lehet játszani.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ja meg akkor mindenki az inter-milán brazil csapatokkal volt !
az akkor harmatgyenge reallal alig játszottunk...
most meg mi van: barca-real-brazil.... és csak sprint !
inkább játszok válogatottakkal, mint sem real-real meccseket !
PES6nál 1000-es szerverek voltak tele esténként.....
( egészen az 1.2-es törés megjelenéséig )
Aki viszont online játszik annak nem csatlakozik a játék amíg nem frissíti az új verzióra !
Szal a match lobbyban marad minden ugyanúgy.
Customers who have an internet connection will be able to download and implement the below update file.
17/11/2009 PATCH FILE DETAILS
The new patch will be out on 17/11/2009!! The new patch features:
By implementing the new update, the following changes will be made to the game.
*Fixed the problem of edit data reverting to default once the download content is implemented in-game.
*In view of the current issues, we have temporarily stopped users playing the game on PC's with different CPU manufacturers from being matched in Quick Match.
dehát nem tudhattam hogy pont tegnap volt téma, annyi téma van itt nap mint nap :D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Egyébként nemis mûködik a feltöltés hétvégén Ariel írt és ftp címet adott illetve hogy töltsem fel máshová és azt adjam meg neki.
Lényege hogy készül Juce most dolgozik a 3. számú mezeken.
tehát van már GDB folder? vagy nem is lesz? mit tudni róla? csinálni nem lehet? ha igen hogyan? :D
http://slideshow-4.nagyi2pac.imageloop.com/en/index.htm
ggsbõl 100kbytosan jön ki, photoshopból már csak 23 kbyte, és optpix után meg 9
2.: photoshop-> mintha szerkeszteném, de hagytam most, és pngben lementettem
3.: OPTPIX és indexessé csináltam 8 bitesen! Meg is jelent ott mellette a színmátrix
4.: GGSban visszatettem ezt, miután lementettem png formátumban
Eredmény:

Az alap kijelzõt szerkeszted? Nincs több ugyanolyan számozású kijelzõ bin a dt05_e.img mappában?
Töltsd fel a képet amit be akartál rakni, illetve a bin-t ahova már beraktad aztán majd megnézem hogy miért nem jó!
Eredeti dt05_e.img\unnamed 54es fájlt tudna valaki adni?
(Sikeresen elrontottam elsõ kisérletnél úgylátom)
A minõség javító az a dxtbmp nevû progi! Vagy ezt erre írtad #64122?:)
Az OPTPiX az az idexed color-ba tevõs progi!:)
http://www.moddingway.com/news/634.html
Posted by Stelios
Õ is más cuccát rakta ki, persze a leírásban szerepelnie kell a készítõ nevének!
Bár lehet hogy csak Ariel meg pár nagyobb emberke tud más nevében is feltölteni.
Kérd meg Ariel-t hogy te is tudjál más nevében feltölteni!:)
http://downloads.moddingway.com/index.php?file=653
Author: N@gyi2pac
Gondolom Ariel vagy valamelyik másik regisztrált tag rakta fel!