PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Abban egyet értek, hogy tényleg szimpatikus csapatot kell választani. :)
Nekem is a Madrid a kedvenc, de szimpatikus erõs csapat ugyanúgy van.

Lehet Arsenallal is kipróbálom majd, mint kedvencek, és így a spanyol válogatott sem tûnik rossznak.
De ezek is mind mind erõs csapatok. bizonyos erõ felett már mindegy, melyik csapattal vagy. 85-90es stat vs. 90-95 már szinte nem számít, ugyanolyan hatékonyan lehet velük játszani. :)

horpeti
Angolok brutál gyorsak. És a spanyolok sem panaszkodhatnak. :D
Szóval bár nem Barca-Brazil-Reál, simán van közel ugyanolyan erõs csapat...

Ezt az amatõr bandát,hát szánalom.
Akkor tehát a bajnokságok még mindíg xarok,mert továbbra is ellehetetleníti a proci ütközés? Gyönyörû...
Legalább akkor írnának ki külön bajnokságot AMD meg Intel tulajoknak.Bár a sok félkegyelmû a VS részen is Intel-el bejön az AMD részbe (meg gondolom fordítva is),úgyhogy szinte mindegy.
Hány éve megállapítottam már,a legjobb focit csinálja a Konami,a legamatõrebb körítéssel...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Na fasza...a transzfer update hol marad?<#falbav>

A BL-es meg EL-es kijelzõt még nem próbáltam, de az alap unnamed_54-est már igen és mûködik is! Nem értem miért nem jó nálad...véletlenül nem a másik képet mented le a Modified kép helyett?!

Töltsed fel a szerkesztett képet/képeket aztán megcsinálom neked hogy mûködjön!

Igen ma van szerintem!
eZo
én sem futkosok, egyenlõre Anglia és Spanyolország a fav. team :)
Brazilok, Argentinok ellen bevetem Nigériát ha már futóverseny :)

klub csapatok közül a Fiorentinával szemezgetek...
persze vannak még jó csapatok de pl. nem tudnék olyannal játszani aki a valóságban sem szimpatikus

friendly meccseket nehéz játszani, mert mindenki ranking meccset akar a a magyar communitybe, meg amikor benézek soha nincs senki :(

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
Ma 9 körül van esély? :)

horpeti
Én ezért választom most a másik csapatom, a Milant. :)

PES5ben a Milánnal voltam, akkor az volt a csítcsapat, PES6ban Arsenallal nyomtuk, hogy ne legyen túl erõs.
Most ugye jó lenne a Madriddal, de szintén csítcsapat.

Így akkor maradok a Milánnál. Az mindent tud, csak futni nem. Kivéve Patot.
Mondjuk Mu, Chelsea, Inter is brutál csapatok, de még a City is nagy futós csapat.

Igazán el kell dönteni, mit akar az ember, játszani jót, vagy foggal körömmel nyomni a staton. Sajna a Ranking meccsek többsége a statra megy rá, miért ne, ezért van annyi top meccs. Én speciel már hányok, ha a Madriddal vagyok, mert velük valahogy nagyon megy, pedig nem ész nélkül futós játékot játszom. De egyszerûen már kedv sincs velük.

Milán talán olyan középút, hogy tényleg kelljen játszani a nyeréshez. Bár egy igazi jó Brazil, Barca, Reálos sokkal jobb eséllyel ver el, mintha azonos team lenne. De múltkor elvertem egy Reálost, igaz többször végigszalad C. Ronaldoval 6 emberemen, csak béna volt, és nem lõtte be. De mondjuk tény, hogy az ember jobban megtanul játszani, mert többet kell játszani kisebb, lassabb csapattal.

Az tény nagyon kevés ember van a szervereken.
Anno sorba kellett állni,beférjünk.
Az meg,hogy a cpu dolgot nem tudják kijavítani..hááát egy vicc!

ja ja,mindenki Brazil,Inter,Real.
Mondjuk engem nem érint,de az tény ezekkel csak erõteljesen rátenyerelés van a futás gombra :)
Sajna az az igazság igazán jót csak kis,középcsapattal lehet játszani.
eZo
egy kis nosztalgia... félretettem:)

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
az igazán nagy vicc, hogy végre tudnék egy bivalyerõs reallal játszani, hiszen õk a kedvenceim kisgyerek korom óta, erre most ha kiválasztanám, noob és looser lennék, így kénytelen vagyok más csapatot keresni...

eZo
igen és kb 120-140 ezer ember játszott ! és nem volt lag :) az más kérdés, hogy voltak dreamteam cheaterek !
ja meg akkor mindenki az inter-milán brazil csapatokkal volt !
az akkor harmatgyenge reallal alig játszottunk...

most meg mi van: barca-real-brazil.... és csak sprint !

inkább játszok válogatottakkal, mint sem real-real meccseket !

eZo
hát úgy tûnik :(

horpeti
Mondjuk engem nem zavart, csak fura, hogy ilyen kevés ember van.
PES6nál 1000-es szerverek voltak tele esténként.....

eZo
Pro Evolution Soccer 2010 Ver 1.02 csak eredeti játékkal mûködik !
( egészen az 1.2-es törés megjelenéséig )
Aki viszont online játszik annak nem csatlakozik a játék amíg nem frissíti az új verzióra !

horpeti
Vagyis nem tudták kijavítani a hibát, csak leprogramozták, hogy quick matchben ne sorsolja õket legalább össze.

Szal a match lobbyban marad minden ugyanúgy.

eZo

eZo
NEW PATCH FILE RELEASED

Customers who have an internet connection will be able to download and implement the below update file.
17/11/2009 PATCH FILE DETAILS

The new patch will be out on 17/11/2009!! The new patch features:
By implementing the new update, the following changes will be made to the game.

*Fixed the problem of edit data reverting to default once the download content is implemented in-game.

*In view of the current issues, we have temporarily stopped users playing the game on PC's with different CPU manufacturers from being matched in Quick Match.

értem, akkor bocsi és köszi.
dehát nem tudhattam hogy pont tegnap volt téma, annyi téma van itt nap mint nap :D

Bulykin
kicsit sokat foglal a japán kommentár cucc, de megérte^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Breki33
Az más ha egy szerkesztõ tölt fel ez olyan mintha helyetted töltenék fel hírt a pes-hungary-ra :)

Egyébként nemis mûködik a feltöltés hétvégén Ariel írt és ftp címet adott illetve hogy töltsem fel máshová és azt adjam meg neki.
Breki33
a readme-ja szerint az unnamed 13-as a dt04.img-ben van !
Breki33
Azért nem érkezett semmi reagálás mert pont tegnap vagy tegnapelõtt másoltam be az errõl szóló hírt, kicsit vissza kellett volna olvasnod.

Lényege hogy készül Juce most dolgozik a 3. számú mezeken.
tobias88
Hát, most így suli elõtt kipróbáltam a te beállításaiddal, de a végeredmény pontosan ugyan az! Te már végigpróbáltad az 54-57es fájlokat? Mert szerintem akkor nem nálam van a probléma <#szomoru1>
Másik kérdés, a KITS Relink 1.2 belehet tölteni egy unnamed_13.bin fájlt, ami alapján kiszûri hogy melyik slotok szabadok, és csak azokat mutatná, de nemtalálok ilyen fájlt, vagy ezt hogyan lehet neki csinálni? 1ik patchben sincs ilyen fájl.

akkor felteszem a kérdést még1x, semmi reagálás nem érkezett.
tehát van már GDB folder? vagy nem is lesz? mit tudni róla? csinálni nem lehet? ha igen hogyan? :D

Ja elvileg jól csináltad, lehet hogy nálam másak a beállítások az Image/Color Reduction menüben az OPTPiX-ben, itt vannak az én beállításaim:
http://slideshow-4.nagyi2pac.imageloop.com/en/index.htm

tobias88
fájl mérete is folyamat csökken!

ggsbõl 100kbytosan jön ki, photoshopból már csak 23 kbyte, és optpix után meg 9
tobias88
1.: kivettem ahogy le van írva 32 bites módban
2.: photoshop-> mintha szerkeszteném, de hagytam most, és pngben lementettem
3.: OPTPIX és indexessé csináltam 8 bitesen! Meg is jelent ott mellette a színmátrix
4.: GGSban visszatettem ezt, miután lementettem png formátumban

Eredmény:

Különben ha úgy csináltad ahogy leírtam és szerkesztés és indexed color nélkül visszaraktad akkor még jó hogy rossz!:)

Pontosan mit értesz azon hogy rossz?
Az alap kijelzõt szerkeszted? Nincs több ugyanolyan számozású kijelzõ bin a dt05_e.img mappában?

Töltsd fel a képet amit be akartál rakni, illetve a bin-t ahova már beraktad aztán majd megnézem hogy miért nem jó!

tobias88
Ahogy leírtad, pontosan úgy csinálom az 54-55-56-57 nél, de nem mûködik! Még csak nem is szerkesztetem, hanem egybõl visszatettem, de úgy is rossz!
tobias88
Köszönöm!
<#eljen>
Így már sokkal szebbek!

Tessék az unnamed_54:
http://www.multiupload.com/KIKO1S8IT6

tobias88
De, csak véletlen valahogy betettem oda is a nagy kavarodásban, mivel egyszerre csináltam azt és ezt is, csak az ugye mint kiderült eleve rossz volt!
tobias88
Nah, itt vannak a javított Kártyák!

http://www.multiupload.com/KLYAL8FOH0
A C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\img mappában lévõ alap dt05.img-ben lévõ unnamed_54-ben teszteltél, nem exportáltad az a bin-t?

tobias88
nem, csak hozzád szóltam, a dxtbmp javított <#vigyor2>

Eredeti dt05_e.img\unnamed 54es fájlt tudna valaki adni?
(Sikeresen elrontottam elsõ kisérletnél úgylátom)
Az OPTPiX?:D
A minõség javító az a dxtbmp nevû progi! Vagy ezt erre írtad #64122?:)

Az OPTPiX az az idexed color-ba tevõs progi!:)

tobias88
Amúgy köszi, tényleg javított a minõségen!
tobias88
Ezzel én is szoktam szivatni embereket <#nyes>, viszont nem találtam én 1et se guglin
tobias88
Optpixhez tudnál adni egy linket?
tobias88
Én ezt nem érzem olyan jónak, hogy feltegyem oda <#vigyor2>
Nézd meg ezt:
http://www.moddingway.com/news/634.html

Posted by Stelios

Õ is más cuccát rakta ki, persze a leírásban szerepelnie kell a készítõ nevének!

Ebben biztos vagy? Akkor én is tag vagyok moddingway-en?:D
Bár lehet hogy csak Ariel meg pár nagyobb emberke tud más nevében is feltölteni.

Kérd meg Ariel-t hogy te is tudjál más nevében feltölteni!:)

Breki33
Ez érdekes

olyan mintha makett lenne

Breki33
nem én csak a saját nevemben tudok feltölteni, akkor az én nevemen futna
Na meg persze ki kell rakni egy képet a kiegészítõrõl, meg telepítési útmutatót kell írni, mint pl. itt:
http://downloads.moddingway.com/index.php?file=653

Author: N@gyi2pac

Gondolom Ariel vagy valamelyik másik regisztrált tag rakta fel!