7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Danyi
    Ne haragudj, tudnád linkelni esetleg?

Más: Miért nem tudok Master Leauge-ben igazolni??? Hiába van vagy 300000 euróm, hiába keresek meg olyan játékosokat, akik utolsó évüket töltik egy adott csapatnál, hiába nyertem meg mindent a szezonban, hiába állítom át beginnerre a játékot, egyszerűen nem tudok jó játékost igazolni (75-99 közötti értékűt)...
    Volt olyan, hogy én meg egy hozzám képest sehol se lévő csapat tett ajánlatot a játékosért, és a sehol se lévőhöz igazolt...

Más. Become a legend (2. szezon után)-Bevallom ezt nem Top Playeren játszom:
    BL-ben gólkirály vagyok, legjobb játékos, stb. Benne votam a "World Team"-be, meg az "Euro team"-ben is, azonban a "World footballer of the year" címet Fernando Torres kapta, amikor a 'Pool 8. lett, én meg első az Astonvillával+kivittem Magyarországot az EB-re... A "Europian Footballer of the year" Totti lett, amit végülis beláttam, hiszen Ő lett az EL-ban a gólkirály (én meg a BL-ben, sebaj...).

Kíváncsi leszek most mik lesznek a díjak. Azóta a Rómába igazoltam és a 3. szezont ott játszottam le. A BL-ben egy meccsen sem léptem pályára, hogy kiessen a Róma, és bezsebelhessem az Európa Ligát is. Meg is lett, ott elhoztam mindent (MVP,Assist,Gólkirály). Aztán megnyertem az EB-t. A vicces az, hogy még csak gólt sem kaptunk.
    Most várom, hogy mi lesz az idei ítélet... Amúgy az összes statisztikai mutatót vezetem, az átlagom 7.52...