PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
de miért nem lassítod?

Become A legend módot lehet online játszani a haverokkal?

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Pethy23
Fraps + Jasc Animation Shop 3
ezt melyik progival csináltad?

Pethy23
Egy Essien gól!

ForRedGlory
Bocs, de nagyon ideges vagyok. Nekem meg 25/5-ös netem van VDSL területen és el sem indul a letöltés... ez az én bajom... Így hiába töltené le 1 óra alatt... Megjegyzem a rapishare letöltõ meg a 200MB-ból letöltött 42MB-ot és azt írta, hogy letöltés kész.

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

totti10
bundesliga patchet honnan lehet letölteni?

peshungarin amivan az csak a csapatok cimerét tartalmazza játékosok nevét stb nem..

hajrá,lilák!

Breki33
nem mondtam, hogy hülye vagy de ezekkel a programokkal jobban jönnek az ilyen dolgok

nekem most a legkisebb netem van 5-ös de simán lejött fél egy óra alatt
ForRedGlory
Nem vagyok hülye, nem azzal van a baj, hogy rapidshare a link, hanem azzal, hogy Nekem valamiért nem megy, nem szereti a netem a rapidot, vagy mittomén. Az uploading sem mûködik, a filefront szintén idõtúllép egyfolytában (!!!) :SSSS

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Breki33
miért nem szeded egyszerre több mirorról illetve rapidshare downloaderrel vagy usdownloaderrrel?
totti10
ez a pecs mit takar?

hajrá,lilák!

Breki33
nem tudom még nem raktam fel most jöttem csak haza
Hy All!!
Gamingacces patch-ról nem tudtok vmi?
..
.
.
ForRedGlory
Valaki megtenné, akinek normális feltöltésû nete van, hogy felrakja valahova ezt?

3 Napja próbálom letölteni, szétvet az ideg, mert sosem jön le...<#wilting>

Köszönöm! ...

Breki33
köszi ez nagyon fontos és jó észrevétel, azt hiszem a Komami nappaliban viszont nincs árnyék viszont akkor gondolom a délutániban van
Breki33
lol, hisz ez ugyanaz a kép

csak arébb toltam a szinskálán, hogy megmutassam

tehát magán a képen dolgoztam, deha vki leszedi a füvét és a dds változtatja ennyivel kb hasonlót kap

De most még dolgozzak utánna is, jobb lenne elmagyarázni neki, de ez még magyarul is bonyolult.
Breki33

Breki33
Breki33
Ekkora méret jó vagy nagyobb kell?

ha jó akkor itt van több

http://forums.soccerfansnetwork.com/showthread.php?t=65448
eZo
Jóestét 😊
Megjöttem, 2 napig nem vagyok és 748 új HSZ 😊
Valaki összefoglalná mi történt kiegészítõk terén ?

Online játszott valaki péntek óta ?

Vettem egy Xbox360 kontrollert a gyengélkedõ Logitech RumblePad 2-öm helyett.. hamarosan be is üzemelem !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

szucsy89
Breki, felraktam ezt, de nem csinált a játékkal semmit...jobban mondva a nem szponzorált csapatoknak vmi fos piros-fehér mezük van...:S pedig a PES könyvtárába telepítettem...mi a baj?:S
CSAK európai ligába akarsz játszani azt nem lehet? vagy el kell valami bajnokságot inditani?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Aradebil2
plussz ha bikázni akarsz akkor lövés+szöktetés,gyilkos kombó😄

tobias88
Így 10bõl 5szor mindig be tudom lõni, szóval nem nehéz:

mester ligára rámegyek hogy next és lefagy,de állandóan. ez ellen lehet mit tenni? Ha már ujratettem és letörölte a mentéseimet is...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

tobias88
+
18-22:
3. Lefele gomb + Ívelés teljesen + csavarsz
és így a sorfal alatt!
Terminátor14
Pedig nem nehéz 😊

Lényeg, hogy alapból a labdát kell figyelni és oda fog menni a lövés, amerre az "mutat". Persze nyilakkal lehet csavarni, akkor kicsit arrébb megy. Lefele nyíllal gyengébb lesz a lövés, de talán pontosabb, ez akkor jó, ha közelrõl lõsz, mondjuk 23-on belülrõl. Ilyenkor berakod egyvonalba a kapufával a lasztit (vagyis icipicit mellé ugye 😄), nyomod a lefele nyilat és a d-t felnyomod középig, a végeredmény egy szépen kapuba ívelt labda lesz. Amúgy a lényeg, hogy a d-t max középig vagy távolról (30+) egy kicsit a csík felétõl feljebb kell elengedni, de ez ilyen pár miliméteres dolog 😊 Jahh és felfele nyíllal meg erõs lövés lesz. Ha csavarni is akarsz, akkor a kapufától jobbra vagy ballra kell beállítani a lasztit, és úgy ellõni. Viszont ez már nehezebb, mert a csavarás mértéke függ a játékostól, a távolságtól és a szögtõl is. De ha középrõl lösz kb 20-25-rõl, akkor ilyen fél-1 méterrel kell a kapufa mellé célozni, hogy bemenjen.
Ha 27-28-nál messzebbrõl lõsz, akkor érdemes a felfele nyilat is nyomni, akkor jóval erõsebb lesz a lövés.

Szóval összegezve, a d-t szinte mindig félig kell nyomni (ha nagyon közel vagy és alacsony a sorfal, akkor mehet kicsit lejjebb, ha meg nagyon messze vagy, akkor mehet kicsit feljebb), célozni meg a labda vonalával kell, és távolságtól függõen lehet íveltebb vagy erõs lövést alkalmazni 😊 Ha meg már unod, akkor próbálkozhat csavarással is 😄

Másik jó megoldás, ami olyan 25-27-méterig mûködik is, hogy odahívsz egy másik embert is és leteszed neki lövõre. Ha pontos a lövés, akkor a kapus rá se mozdul 😊

CSAK a Fradi

tobias88
18-22 méterrõl:
1. a hosszúba erõs lövõvel
2. a sorfal fölött pöcögtetve a lövés gombot(félig) + a lefele gombot nyomva tartod!
23-26 méter:
1. a csík feléig megnyomod
2. sorfal mellett (Kívülrõl) elcsavarod külsõvel, úgy hogy 1,5 emberrel a sorfal mellé célzol! (Belsõvel nekem nem ment)
27-:
Felfelét nyomod és
vagy a sorfal felett, vagy mellette külsõvel
Valaki le tudná írni hogy kell normálisan szabadrúgás lõni, minden részlet érdekel mert nekem nagyon nem sikerül belõnöm õket?!

Nem ment le az ára,ennyin nyitott.Ott is van hogy a bolti ár 8980,csak akkor 8 ha postán kiviteted,de akkor meg a plusz ezres elmegy a szállításra.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kitserver egyedül csak engem szopat ?
bemásolom, instal, ok ,és indítanám alkalmazási hiba üzenet ? valaki ?
nem tudom nforce.nl
Ja ja WE-be.
Bulykin
és a We mikor jelenik meg? azt már lehet tudni?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Terminátor14
Mármint a We-ben? Nem tudom, de a japó az tuti, gondolom 😊

CSAK a Fradi

De nekem is segithetne már valaki, h ki a magyarországi forgalmazója a gémnek.
Termi egyáltalán abba van több komment ?
De nem warezolunk itten.
Csak privátba.
Be tudlak invitálni van minden fent.
Dobj egy privit, ha érdekel.
FTP
Bulykin
<#hehe><#bohoc>

#61640 zsír^^ elõre is köszi!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Honnan szeded le?

HM...
Talán nem hiába ment le az ÁRA kicsit ?
PES 2010 CD GALAXIS ÁR 8.000,- ?
Ha we 2010 megjelenik leszedem és kiszedem neked belõle, ha van benne.
Sehogy. Egyenlõre nem tudom én sem, mert nekem automatikus sztem legalábbis én úgy vettem észre.

De leírtam tegnap igazolásról egy hosszú monológot és gondolom a szerz. hosszabítás is úgy mûxik. Ha el akarják vinni vissza kell igazolnod h akarod -e vagy sem és ha menni akar akkor meg nem fogadod el a negationsnál.
Terminátor14
MOst lett divat egyenlõ azzal, hogy most jutott el ide, szerintem 😊

Ismerek sok ilyen embert, de legtöbbjük lány és egyikük sem pesezik 😛

Plussz én imádom az olasz nyelvet, úgyhogy nálam az olasz kommentátor lesz a nyerõ, szóval rémszerõl 0 érdeklõdés a japcsira.

CSAK a Fradi

Roland10
#61626 Lécci nagyon fontos..

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Bulykin
nem divat, csak most jutott el mo-raxD és mindenkinek új😄 én pl már vagy 4 éve fan vagyok
#61633 tudsz benne segíteni? te nem ismersz ilyen embert?😄

Terminátor14
Amúgy elég nagy divat lett most ez a japánajnározás, pl a gimiben lett japán-szakkör meg minden ökörség, úgyhogy végülis érthetõ 😊

CSAK a Fradi