7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Hát egyszerűen, először csak random-ra húzok egy X szélességű csíkot majd azokat elkezdem másolgatni egymás mellé és amikor elérek pl. a 16-osig akkor kiderül hogy hány pixellel nagyobb vagy kisebb a 16-oshoz képest. Pl. nálam a vékony v2 vonalazásúnál úgy volt hogy az 5 és felesen belül pont kijött egyenlő méretűre, de az 5 és feles és a 16 között részen már 8 pixellel kisebb volt ha ugyanolyan szélességű csíkozást folytattam, ilyenkor jön az a szakasz amikor kicsit gondolkodni és számolni kell. Az 5 és feles és a 16-os közé 6 ugyanolyan szélességű csík fért csak be de így 8 pixellel el volt maradva a 16-ostól. Én ezt úgy oldottam meg hogy az 1-es, 2-es és 5-ös, 6-os csíkot 1 pixellel megtoldottam és akkor már csak 4 pixelt kellett elosztanom így az 5 és feles és a 16-os közti 2 középső, azaz 3-es és 4-es csíkot megtoldottam 2 pixellel és így pontosan érintkeznek a csíkok a felfestett vonalakkal.
    Ha leméred a PSD-ben ezeknek a csíkoknak a szélességét akkor lehet érhetőbb lesz hogy jött ki pontosan.
    A 16-os és a felezővonal közti részt ugyanígy kell megcsinálni de ott valószínűleg több szélesebb csík lesz.