PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó lenne vmi segítség nekem mert egy stadionhoz 10 féle gyep különbözõ rárakott árnyékolásokkal rendes berakó program nélkül elég durva
Valaki legyen olyan kedves és dobjon egy pm-et,hogy hogyan kell a lan-t mûködésre bírni (ha értitek mire gondolok)
Valami progi de senki nem ír semmit csak hogy megy!
Nagyon szépen köszönöm!
nah végre megcsinálták a netet, amire hazaértem melóból végre lejött a játék...elsõ pillantásra az tûnt fel a demóhoz képest, hogy kicsit karcsúbbak a játékosok, pedig ugyanazon a felbontáson játszom...sajna van néhány stadion, amiben a gyep nem a legszebb (de van itt olyan ember, akiben bízhatunk ez ügyben 😄)
amúgy sztem is nagyon jó lett, sokáig fent lesz a gépen 😄...azért megvárom az online véleményt, aztán lehet beruházok eredetibe...
plusz egy kérdés:
van már valamilyen mezcsomag a csapatokhoz???
u.i.: a banner tényleg jó, bár nálam kicsit pixeles..(1440*990)
Viszont érdekes, kifutom a lelkem én vagyok legaktívabb 4 kapuralövéssel, sok passz, de nem megy be semmi és csak 6.5
2009ben ezért 7-7,5 járt. 😄
Jééé, most csinálok épp karaktert legendben.. Végre nem az van, hogy lenyomom a meccset, és akkor látom meg, milyen a játékos tudása, hanem már meccs elején megnézhetõ!!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
73. perctõl rámoltam 4et. 😄
Õrületes, ahogy a beadások és indítások milyen hatékonyak. Mondjuk Reállal nem nehéz jól játszani. Ott lehet szivatni, ahol akarunk. 😄
Viszont utcsó gólnál láttam, hogy vittem szélebben a kapusra 1-1ben, és most végre nem hagyja a rövidet.. Viszont úgy a rövidre helyezkedett, hogy szinte egész hosszú ott volt és csak be kellett gurítani.. Egyik se jobb. 😄
una volta per sempre INTER!
Nem rossz single-ben.Csak keresnem kell egy "semleges" klubcsapatot akivel játszhatok.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Akkor legalább lesz felbontás a gémhez, amíg megjön a full hd monitor. 😊
Mivel low-n se, gondolom ez majd idõ kérdése, szal nem a kari a szar. 😊
Végre Goodot ír mindegyikre.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
egyébként a Logitech Dual Actiont vagy egy X360as gamepadot ajánlotok PES-hez?
DE itt egy mirror :
http://www.megaupload.com/?d=3V6E8LUQ
Aztán várjuk a többit is ha van valami rakjátok be
am zseniális a game, asszem elleszek az õsziszünetben<#idiota>#idiota>
és végre egy kúrvajó banner<#eljen>#eljen>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
de lehet holnap még nem tudok játszani, mivel jelenleg regisztráció sem lehetséges, szóval holnap fog mindenki regisztrálni aki megvette és szerintem tömegnyomor lesz !
azért remélem holnap este azért sikerül játszanom 1-2 meccset, mert pénteken elutazunk barátnõmmel és csak vasárnap este jövünk meg, mondjuk lehet addigra helyre áll a rend...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Van az erõsség beállítás van az hogy 20 csapat milyen bajnokságból, és az elsönél meg nemtudom miaz a sok lehetöség.
Állítólag holnap érkezik az elsõ hivatalos patch (is) amit a system settings/download-al lehet majd letölteni!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
kösssssz
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
PES2010-hez nincsen még kitserver ügye?
Estadio Jose Alvalade
Day
-----------unnamed_206
-----------unnamed_207
-----------unnamed_208
-----------unnamed_209
Afternoon?
-----------unnamed_210