előbbit hagyjuk bánom hogy belementem
csak egy mondat számomra az divatdrukker aki az idézőjelben galaktikus még becsülendő reálből nem tud nevet sem mondani
ez nem neked szól csak erre írom, de tényleg hagyjuk, ha neke kell legyen
Másikra viszont, mivel ez a játék fóruma.
Nem azt mondtam, hogy marha jók hanem hogy én meg vagyok velük elégedve és ilyeneket nem tapasztalok.
És azért ha megengeded van annyi tapasztalatom hogy észrevenném ha ennyit bakiznának nálam.
Mint elmondtam már de úgy látszik egyesek még mindig nem értik, nem azt bizonyítom, hogy nálatok nem bakiznak csak megmutattam nálam hogy védenek illetve milyen teljesen valóságosnak tűnő dolgokat csinálnak.
Szerintem meg az a furcsa, hogy érdekes módon a játékban fellelhető finomságokról újdonságokról senki sem beszél, illetve nagyon kevesen.
Én ugye sosem mondtam, hogy másnál nem bakizik, de én nem így tapasztaltam és azért vannak akik hasonlóképpen, de ugye az nem lehet hogy nálam jók a kapusok mert ugye meg lett mondva hogy a kapusok igenis rosszak.
Viszont én nem az alapján fogom eldönteni, hogy jók-e vagy sem, hogy itt mi a divatduma, hanem saját tapasztalatom alapján.
És a múltkori okoskodás után direkt figyeltem nem volt potyagól azon kívül amit leírtam.
Viszont voltak hibák amik tényleg vannak és amiket leírtam, de ugye ez érdekes módon senkinek nem nagyon tűnt fel, pedig azok tényleg hibák legalábbis nálam.
Ja és ez a másik megmosolyogtató, hogy ilyenre vártok patchet hát ezt hogy nálatok ilyen nem fogja javítani.